Плащаш=Трепеш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Плащаш=Трепеш

Мнение от UFC » 20 Май 2014, 9:30

http://news.plovdiv24.bg/494927.html Даааа,докато момичето се бори за живота си и ще остане цял живот инвалид,тоя 20 килограмов гръцки келеш вчера цяла вечер пиеше кафе,а днес от КАТ не знаели кой бил виновен.Бакшиша в София за колко го оправиха?!?Ама тоя щото кара Нисан 350 затова още не се знае кой е виновен за катастрофата. :banghead:

Аватар
Кара: 200CE

Re: Плащаш=Трепеш

Мнение от Projektzwo » 20 Май 2014, 11:33

Странно заглавие, не знам от какво е провокирано, но както и да е... за мен виновен в случая е господина с Мерцедеса, който явно прекалено гнусно е навлязъл в кръстовището, завивайки наляво. Нисана дори и да се е движел с несъобразена скорост... но като цяло най-вероятно ще има съвина. В случаи като този, когато има пострадало лице се съставя констативен протокол, а не протокол за ПТП, така че е нормално все още да няма известен извършител...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от warnmap » 20 Май 2014, 11:48

много кръв ще има още с тоя прост народ, някой в тоя форум ще се намери ли да поясни за виновните при ляв завой предполагайки че и двете коли не са преминали на червено като са в посока на движение една срещу друга :banghead: :dummy: :bang: :bang: :bang:

Потребител
Аватар

Мнение от UFC » 20 Май 2014, 11:50

Projektzwo написа:Странно заглавие, не знам от какво е провокирано, но както и да е... за мен виновен в случая е господина с Мерцедеса, който явно прекалено гнусно е навлязъл в кръстовището, завивайки наляво. Нисана дори и да се е движел с несъобразена скорост... но като цяло най-вероятно ще има съвина. В случаи като този, когато има пострадало лице се съставя констативен протокол, а не протокол за ПТП, така че е нормално все още да няма известен извършител...

Приемаме че водача на Мерцедеса наистина му е отнел предимство на жълт/червен светофар както вчера казаха,ако гръка е карал с 50-60 дори 70 щеше ли да стане това?Някои от свидетелите казаха 140-150,дори и да преувеличават, за да има такива щети по спирката и да хвърчат бетонни кошове за боклук,е карал с поне 110-120.Трябваше поне да го задържат, чужд гражданин,очевидно има пари колко му е да се върне в Гърция и после момичето виновно че чакало рейс на спирката :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 20 Май 2014, 12:06

Този с изпърдяния жълт нисан бръмчи в тоя квартал вече близо година и кара като олигофрен! Въпрос на време беше да се случи нещо такова! Наистина много жалко за невинните жертви на такива малоумни наркоманчета!

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 20 Май 2014, 12:24

Тоя гръцки боклук е карал с 100 км в населено място и даже е разправял че не е карал той е бива бива такова нахалство и безотговорност типична тяхна черта... Сега тати ще плати на когото трябва и всичко ще се потули а момичето ще е инвалид цял живот аз ако съм бащата тоя ще го закача за теглича и ще го влача из целия град като куче...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 20 Май 2014, 12:55

Има камери на това кръстовище, ще излезе кой накъде е карал и на какъв сигнал е минал.
Последна промяна boris на 20 Май 2014, 19:15, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
Детайли за колата: Track Package

Мнение от Valve-tronic » 20 Май 2014, 13:02

Ами ако наркоманизираният византиец си беше спазвал ограничението на скоростта в населено място, този с Мерцедеса щеше да мине два пъти пред него.

Второ, ако полицията пък си вършеше работата, когато трябва, нямаше кретенчето да кара така повече от година, както казва колегата по-горе, а щяха да са му взели толкова точки, че да трябва да се явява на възстановяването им и да не кара. С други думи, ако има контрол на време, няма да се стига до последващ такъв, от който няма никакъв смисъл. След дъжд качулка, само че момичето ще е осакатено, а другия човечец без вина виновен и него ще го влачат по съдилищата.

Слаба държава, бедни институции, гладни за рушвети.

Никога няма да се променят нещата, особено докато по форумите има мнения в защита на такива педалчета.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 20 Май 2014, 13:57

аз не защитавам никой, не съм запознат със ситуацията, изхождам от снимките в един от информационните сайтове, от които не видях да има още 10239182039 завоя, както го описвате тук...

а и честно казано смисъл от подобни ЛАЛАДЖИЙСКИ теми - НЯМА!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от warnmap » 20 Май 2014, 14:09

смисъл има, даже и само една личност да разбере че при ляв завой и в следствие птп, виновника е той поради непреценена ситуация без значение с колко е карал отсрещния или минава на жълто/червено!!!
За гръка само желания, някой да се намери и да му натроши костите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Май 2014, 14:23

Там има САМО една лента за поръжлаване направо ;) само ви подсказвам защо вероятно шофьора на Мерцедеса го е "засякъл" :) пича в 350з явно е продължил с поне 100км да мине от лента само за наляво , директно напред, а човек с Мерка си е влизал за неговия ляв, знаейки, че от лентата на нисана не се продължава напред.
https://www.google.com/maps/@42.156248, ... e0!6m1!1e1
и от дясната може, ама има спирка. Не казвам, че баш така станало ама мнооого често там има такива изцепки.

А тва, че тоя кара като калъф и то не от 1 , а от около 2 годин в района на ВМИ е ясно на всички пловдивчани в този квартал - нз дали и около моста на Герджика така се е подвизавал.

Та наистина, се очакваше кога ще направи някоя мизерия.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Май 2014, 14:32

warnmap написа:За гръка само желания, някой да се намери и да му натроши костите.

Тук писаха вече няколко човека, които си го знаят какъв е. Вероятно има още доста много.

В обществото ни има толеранс към този вид прояви и никой на никого нищо няма да чупи.

Мисля, че е очевидно, но явно не е, та да напомня.

Дори съм убеден, че този същият ще продължи да си кара по същия начин и това ще продължи да не е проблем за когото и да е от местните там.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Май 2014, 14:49

Реално щом го знаете, че кара като луд този с нисанчето, защо никой не му е направил забележка, а ако не иска да чуе и задвратник може, както и по-сериозни мерки. Рискувате си живота като толерирате такива неща. Помислете хубаво!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Май 2014, 14:59

Това е точно до нас, не съм вярващ, но може и да стана.. за 1-ви път от 2-3г, вчера приятелката ми излезе без кола, въпреки че настоявах поне 5 пъти да я вземе.. било хубаво времето и искала да се разходи, чакаше на същата спирка по-рано. Това кръстовище е едно от най-опасните в града, защото има 5-6 завоя и често стават катастрофи, често се блъскат пешеходци.. приятелката ми отдавна съм я инструктирал ако и се наложи евентуално да чака на спирка, да ходи встрани и никога да не седи на самата спирка.

За жалост блъснатото момиче не е имала такъв късмет, седяло е и не е имала време да реагира, имало е и 2 момчета, който са успели да видят колата и да избягат.
Главният виновник е гръка, често стават катастрофи там,но си остават на булеварда, а не връхлитат върху спирки.. да караш с повече от 50 там е самоубийство, лично блъснах жена със страничното огледало, щото мина на червено и си бъркаше в носа..

Отделно самото кръстовище е мега идиотско, 1 снимка е на движението когато е станала катастрофата, мерцедеса е слизал от моста на север и завива наляво по сава моткуров, той засича нисана, който се движи със 100 и връхлитат върху спирката, зеленото кръгче, зелените черти са пешеходни пътеки. Мястото на спирката определено не е там.. втората снимка е на движението когато другите светофари светнат, във всички случаи пешеходците не ебават светофарите и си пресичат както искат, а от източната част на сава моткуров не ебават че е еднпосочна и коли излизат от там.. май няма по-кофти кръстовище в града.

а тва дали е било проблем за "местните" е пълна глупост, за какво плащаме данъци и за какво имаме закони? имаме закони и държава, тръгнат ли местните да се саморазправят, значи държавата е тотално абдикирала, което е очевидно вече за всеки и може наистина това да е начина. Нищо не пречи да се въведе закон 1500 лв глоба за 51км в час и всички да си спазват законите, тоя бащата сега да ходи да го трепе ли кво?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Май 2014, 15:13

Айде стига с тия 1500лв глоби! И 10лв да е ама да се прилага.

Тук всеки втори е супер горд как давал по 10лв на ушевите и няма проблеми, а после ревем че нямало закони. Ми спрете да давате и ще се оправят работите.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата