Поръчковото BMW на Георги Илиев
Модератор: Общи модератори
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Поръчковото BMW на Георги Илиев
Здравейте, колега, един приятел ми разправяше, че в книгата " Живей бързо" пишело, че пред 1993 година босът на ВИС-2 Георги Илиев е купил поръчкова BMW 7-ца ( най- вероятно Е32-ка) от Швейцария с мощност 900 коня. Това най-вероятно е била най-мощната кола в България за това време (като изключим ръчните доработки за писта), та някой може ли да даде повече информация за колата (снимки от сайтове, още ли се намира в Българя, кара ли се или стои в някой гараж) все пак това е уникален екземпляр и всеки BMW ентусиаст би се радвал да го види. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Поръчковото BMW на Георги Илиев
red_bull92 написа:Здравейте, колега, един приятел ми разправяше, че в книгата " Живей бързо" пишело, че пред 1993 година босът на ВИС-2 Георги Илиев е купил поръчкова BMW 7-ца ( най- вероятно Е32-ка) от Швейцария с мощност 900 коня. Това най-вероятно е била най-мощната кола в България за това време (като изключим ръчните доработки за писта), та някой може ли да даде повече информация за колата (снимки от сайтове, още ли се намира в Българя, кара ли се или стои в някой гараж) все пак това е уникален екземпляр и всеки BMW ентусиаст би се радвал да го види.
То в една друга книга тая кола беше БМВ М7

Пишат всякакви глупости по тия книги, и то хора с никаква автомобилна култура.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
_galio_ написа:То в една друга книга тая кола беше БМВ М7
Пишат всякакви глупости по тия книги, и то хора с никаква автомобилна култура.
Книгата е на Христо Калчев и там "Козела" караше тази BMW M7... Но то си пише художествена измислица, а в другите книги не пише, макар че според мен и те са такива...

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
bat_gosho написа:Да не би L7 да са имали предвид,за М7 сефте чувам
M7 е в книгата, която е художествена измислица, а слуховете за "най-мощното" BMW на Георги Илиев според мен са разкази от "очевидци", приближени по онова време, които до тогава сигурно са карали само Лади и Москвичи, качили са се на някоя 750-ка и са почнали да я "превъзнасят" като "най-мощния автомобил в България"... Това е мое мнение все пак, не ангажирам никой с него...

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
gotti88 написа: Това е мое мнение все пак, не ангажирам никой с него...![]()
Споделям го това мнение.
Например знаменитото Чочоне от тия години е някакви 340 коня, та въпросната седмица може да си е била и съвсем стандартна.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Хубваво ,че само приказките са от 1001 нощ......, че ако и колата беше 1001 коня 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
И аз съм я чел тая книга дето козела иска колата от васил илиев, според мен това е 750и индивидуал та от там идва поръчкова 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
снимки?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
gotti88 написа:bat_gosho написа:Да не би L7 да са имали предвид,за М7 сефте чувам
M7 е в книгата, която е художествена измислица, а слуховете за "най-мощното" BMW на Георги Илиев според мен са разкази от "очевидци", приближени по онова време, които до тогава сигурно са карали само Лади и Москвичи, качили са се на някоя 750-ка и са почнали да я "превъзнасят" като "най-мощния автомобил в България"... Това е мое мнение все пак, не ангажирам никой с него...![]()
И аз като ученик пътувах с приятели до Бургас с москвич. Спряхме на една отбивка и мина един мерседес Брабус, Лоринзер не помня. 2 врати, издути калници, брони. Всички зяпнали, текат лиги. И се оказа, че има защо. Чукнах в нета и намерих същият звяр. 7200 кубика. Това ми се наби в съзнанието. Коне не знам. Та в тоя ред на мисли, не се знае, може и 900 да е била, не само да е прехвалена.
п.п. Оказа се Koening или там както се пише. Даже ми изкара тема в мерцедес форума, и един пише: Искам от бмв форума да видят темата, мерцедес от 80-те с 660 коня. Бмв най-много да 500 ако са имали..

Send от личният ми смартфон
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако караш примерно 20-ка кво точно те грее коя година Мерцедес или БМВ колко коня кола са имали. Не 600, а 1600 да са имали това прави ли на тоя 124-ката примерно по-добра кола?
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Сега да не премине темата в Е34 vs W124? Xaxaxxa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Примерно казвам. Ако ще БМВ да имат и 1000 коня кола това не прави мойта лична кола по-кола