Някой колега да работи във Vivacom - малко помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Някой колега да работи във Vivacom - малко помощ

Мнение от sin_fen » 22 Май 2014, 13:08

Здравейте, проблема е следният - абонат съм на Виваком от 1,5 г. и съм много доволен от тях(с оптика), но наскоро си купих друго жилище и искам да си преместя услугите от сега където съм в новото. Като се обадя по телефона да проверят дали може да се преместя ме пращат в магазин, отивам в магазин те ми казват да се обадя по телефона и тн...... След борба от почти един месец и подадена жалба ми отговориха, че няма покритие нито оптично, нито медно. Ако искам трябва да ми прокарат и домашен телефон, който аз не желая. На въпроса ми как комшията до мойта къща ползва услугите им без да има домашен телефон (интернет и телевизия) мълчание и все си повтарят, че имам договор и ще им дължа неустойка ако се откажа от тях. Аз им казвам ок той изтича след 4 месеца после какво правим вдигане на рамене. Молбата ми е някой колега ако може да провери адреса и да ми каже какви са възможностите и най-вече дали ще мога да ползвам услугата им за връщане на каналите, че вече ми писна от разкарване и едни и същи отговори без определено решение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Re: Някой колега да работи във Vivacom - малко помощ

Мнение от TurboDieselComby » 22 Май 2014, 14:54

Не съм оптимист че ще намериш решение с тях.

Ние като фирма имахме 4 телефона към тях и кабела се скъса и те така и не дойдоха да го оправят, но не искаха и да прекратят договора по тяхна си Вина - нямало такава опция! Още си живеят преди 89та година те.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Някой колега да работи във Vivacom - малко помощ

Мнение от sub_eleven » 23 Май 2014, 22:54

с тази политика, която водят нещата бавно, но славно отиват към фалит...

Фирмата, в която работя от една седмица вече не сме им абонати. Развали се телефона, обявяват ни някаква дата след 4 дена, на която щели да дойдат, на въпроса през това време какво правим, при положение, че клиентите, не могат да се свързват - мълчание...

Договорът беше изтекъл, те разбира се една седмица се опитваха да спъват преместването на номера към друг доставчик, в крайна сметка бай бай Виваком... Сега дори всичко е 7 пъти по-евтино.

Назад към Извън Темата