Преди 61 години на този ден!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Преди 61 години на този ден!

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 16:53

Преди 61 години на този ден е пусната втората Атомна бомба наречена "Дебелака" над японския град Нагасаки. Два дена преди това-на 06.08.1945 от бомбардировача Б-29 "Енола Гей" е пусната първата в историята на човечеството Атомна бомба наречена "Малчото" над японския град Хирошима!
Резултат-на 15 август 1945 на борда на Американския линеен кораб "Мисури" в Токийския залив се подписва безусловната капитулация на Япония, спасени са стотици хиляди животи на американски войници изправени пред фанатично преданите на Императора японци, Америка става държавата с най-унищожителното оръжие на планетата!
Eдин от създателите на Бомбата, Опенхаймер, казва по време на първия опитен взрив в Ню Мексико-"Here I become Death-the destroyer of worlds"!

Важен ден в историята на човечеството!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Авг 2006, 16:57

Голяма гордост :roll:
Изображение
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 16:58

То ше им се върне...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 09 Авг 2006, 17:03

мир на праха им...
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Авг 2006, 17:04

sieg написа:То ше им се върне...

то започна да им се връща :evil:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Авг 2006, 17:05

Mилко, важен ден казваш ,ма с какво е важен ? :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 17:05

|`oTuH написа:мир на праха им...

Японските войници се биха доблестно и са в тяхната Валхала... 1 от тях спираше роти от вражеската армия и дори без амуниции доказа че превземането на Япония НЕ Е ВЪЗМОЖНО... точно това принуди да бъде бомбардирана Япония, и единствено хуманизма към собствените хора, нещо непознато за днешните и вчерашните велики сили, прекрати войната... въпреки това чак до средата на 50те години островите между Япония и САЩ има отделни части отказващи да приемат детронирането на Императора си и биещи се до последно...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 17:06

Стига бе...това е брутално....75 000 жертви...
Дори американците казаха, че това не бива повече да се повтаря, загинали са толкова много невинни хора.
Поклон.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 17:10

Lila_Angel написа:Стига бе...това е брутално....75 000 жертви...
Дори американците казаха, че това не бива повече да се повтаря, загинали са толкова много невинни хора.
Поклон.

Първата атомна реакция(разпадане на ядро) е направена в Берлин. Доказано е неоспоримо и то от западни(английски и американски) учени, че немците със огромна вероятност са разполагали с атомно оръжие. Защо то не е използвано дава отговор Хитлер в една своя апокрифна реч, която не може да бъде доказана, но звучи правдободно:(цитирам свободно)
"Смисълът на войната е територията на другите държави. Нацията води война за земя, от която да се храни. Атомното оръжи унищожава самата земя. Само по себе си то обезсмисля войната. Ето защо аз никога не бих употребил такова оръжие"
Тези думи и да не са верни, са принципно правилни, защото немската армия не употребява НИТО ВЕДНЪЖ химическо или биологическо оръжие, поради същите причини. Самият Хитлер е страдал от газова атака на френската армия през Първата световна.
Я сега помислете си за МОРАЛА?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 09 Авг 2006, 17:14

Поклон.

то вече се повтори -близо 1/2 милион загина в чернобилската авария

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 17:16

tsurata написа:
Поклон.

то вече се повтори -близо 1/2 милион загина в чернобилската авария

ами да, съгласна съм - това е същото безумие, може би дори по-лошо, защото е геноцид...абе гадна работа... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 17:20

sieg написа:
Поклон.

Първата атомна реакция(разпадане на ядро) е направена в Берлин. Доказано е неоспоримо и то от западни(английски и американски) учени, че немците със огромна вероятност са разполагали с атомно оръжие. Защо то не е използвано дава отговор Хитлер в една своя апокрифна реч, която не може да бъде доказана, но звучи правдободно:(цитирам свободно)
"Смисълът на войната е територията на другите държави. Нацията води война за земя, от която да се храни. Атомното оръжи унищожава самата земя. Само по себе си то обезсмисля войната. Ето защо аз никога не бих употребил такова оръжие"
Тези думи и да не са верни, са принципно правилни, защото немската армия не употребява НИТО ВЕДНЪЖ химическо или биологическо оръжие, поради същите причини. Самият Хитлер е страдал от газова атака на френската армия през Първата световна.

е са нали няма да ми изкраш Хитлер тотален моралист????!!!!
не за друго, ама съм наполовина еврвйка и по повода мога да ти говоря до утре...чудовище, при това с маниакално - психически отклонения е бил... :evil: :evil: :evil:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 17:23

Lila_Angel написа:
sieg написа:
Поклон.

е са нали няма да ми изкраш Хитлер тотален моралист????!!!!
не за друго, ама съм наполовина еврвйка и по повода мога да ти говоря до утре...чудовище, при това с маниакално - психически отклонения е бил... :evil: :evil: :evil:

по въпроса може да се спори, но на мен не ми е това целта...
питам: щом чудовището с маниакално-психически отклонения е хуманен и мислещ човек по отношение на атомното оръжие, какви трябва ЗА БОГА да са тези които я използват????
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 17:25

бе ти не си в себе си....как можеш да твърдиш, че Хитлер е хуманно и мислещо същество......и Сталин сигурно е бил с добра душа....моля ти се, стегни се.... :roll:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Авг 2006, 17:26

Хитлер е вдигнал Германия на крака за отрицателно време. Без жестокост е нямало как да стане за това време. Сега е модерно да се избиват талибани :lol: по задкулисен начин.
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата