Въпрос за ГИ Lovato?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ГИ Lovato?
Здравейте, каня се да взема една кола за булката и е с Ловато, доколкото разбрах е слагана миналата година с 3 години гаранция и сега и остават още две. Интересува ме как е като клас и ефективност, по-добре или по-зле от Романо, тъй като от съм адски доволен от този ГИ? И чете ли през ОБД като романото, там да се обучава сама, да си следи стойностите или е кокошкарска история и някой газаджия с 6 месеца опит трябва да ми прави настройките на лаптоп, а аз да се кръстя през това време? 

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Re: Въпрос за ГИ Lovato?
Ако е от новите модели с части от Италия и е настроена добре е една от най-добрите да не кажа най-добрата за парите си. Това ми го е казвал приятел които се занимава с газови от 20 години аз на моята кола другата седмица и слагам Ловато без да се замисля бащата смени 3 коли с ГИ две от тях на Ловато и не е имал никакви проблеми.
Най-важното при ГИ е настройката може да е най-хубавата но ако майстора е калпав нищо хубаво няма да видиш и само ще псуваш. Но много внимавай че има Ловато с части от Турция и т.н с две думи по-ниско качество.
Най-важното при ГИ е настройката може да е най-хубавата но ако майстора е калпав нищо хубаво няма да видиш и само ще псуваш. Но много внимавай че има Ловато с части от Турция и т.н с две думи по-ниско качество.
JuStDieSeL написа:Ако е от новите модели с части от Италия и е настроена добре е една от най-добрите да не кажа най-добрата за парите си. Това ми го е казвал приятел които се занимава с газови от 20 години аз на моята кола другата седмица и слагам Ловато без да се замисля бащата смени 3 коли с ГИ две от тях на Ловато и не е имал никакви проблеми.
Как може при оглед да се разбере това?

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Е тука вече не знам със сигурност как може да разбереш на един приятел ловатото на някои места си му пише че е made in turkey/сглобявани в турция е нещо такова.. Неговата струваше около 850 лева та всичко под 1000лв висок клас ГИ забрави да е читаво.
Предполагам ако намериш някой газаджия да я прегледа може и да се разбере иначе настройките не са много занимавка аз имам един познат които може да ти помогне с настройване и подобни неща за газовата ако я вземеш.
Предполагам ако намериш някой газаджия да я прегледа може и да се разбере иначе настройките не са много занимавка аз имам един познат които може да ти помогне с настройване и подобни неща за газовата ако я вземеш.
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
Колега незнам с какъв мотор си,но аз съм с Ловато на N42 В20 и вече 20 000км.не съм имал проблеми а преди да я монтирам много маистори не искаха да слагат на този мотор.Системата е с ОБД.
6 мнения
• Страница 1 от 1