ОТКРАДНАТО БМВ Е39 525Д
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
ОТКРАДНАТО БМВ Е39 525Д
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ! ДНЕС (05.06.2014Г) МИ ОТКРАДНАХА КОЛАТА ОТ ГР.СОФИЯ КВ.ЛЮЛИН 7,ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ НАМИРА В ГР.ВАРНА,МОЛЯ АКО ИМА НЯКОЙ ОТ ТАМ И СЛУЧАЙНО Я ВИДИ ДА СЕ ОБАДИ НА 0898696200-Стефан
http://prikachi.com/images/79/7376079e.jpg
За съжаление разполагам само с тази снимка,извинявам се ако темата не е за тук !
http://prikachi.com/images/79/7376079e.jpg
За съжаление разполагам само с тази снимка,извинявам се ако темата не е за тук !
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: ОТКРАДНАТО БМВ Е39 525Д
Незнам от къде е "последната информация" но е наивно да се мисли че крадците ще пропътуват почти 500 км с крадена кола,при положение че има и трафик камери..съмнява ме и да са я натоварили на камион..
Дано имаш каско.
Дано имаш каско.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
При условие, че миналото лято на полицията им трябваха повече от 24 часа да вкарат открадната кола в системата си, не виждам проблем и повече от 500км да се покара. Най-много глоба за забравени документи да отнесе крадеца 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- evtimcho_g60
-
-
Не съм сигурен дали става въпрос за същата кола,но определено ми направи впечатление - вчера (неделя 08.06.2014) видях същата кола във младост 1 (софия),непосредствено до магазин маргел.Минах покрай нея и ми направи впечатление,защото си личеше,че е саденяк и не е заводски м пакет( хром линията) и загледах джантите й. беше паркирана,до нея стоеше момче на възраст 26-30г и си говореше със някакво момиче.
Не гарантирам,че е същата,сега виждам темата и не съм обръщал внимание на номера,но имаше доста съвпадения с тази пт снимката. успех с търсенето
Не гарантирам,че е същата,сега виждам темата и не съм обръщал внимание на номера,но имаше доста съвпадения с тази пт снимката. успех с търсенето
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
това е едно от най-масово изглеждащите 39-ки,така че и мен ме съмнява,но нищо не се знае все пак.Успех с намирането...

- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
Някаква нова информация имаш ли ? Дано се намери колата искренно ти го желая
6 мнения
• Страница 1 от 1