BMW 330и vs 350z
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
BMW 330и vs 350z
Здравейте колеги. Размишлявайки над автомобилостроенето в 4 сутринта решавам да се допитам до вашето мнение. Искам да си купя още една кола която да става и за всеки ден и за пързаляне чат пат , ясно ми е че две в едно няма начин но все пак до колкото е възможно. Колебая се между е46 330ци и nissan 350z. Гледал съм доста клипове из нета, четох из чуждите форуми и имам долу горе представа какво предлагат и двете коли (е46 съм имал). Днес имах възможността да покарам 350з и да направя долу горе сравнение, но все пак всички знаем че докато не заживееш с една жена или с една кола... разликите които откривам от изминатите 20 км с нисана са следните: Z-ката е по стабилна в завоите, върви повече, има 4 бутално брембо ако не се лъжа и спира повече, Най-важното за мен е присъствието на шпера, който за мое огромно съжаление при е46 е липса докато не се изсипят 2 бона в Quaife. Нисана може би гори малко повече ? Доста е тесен в сравнение с БМВ-то, музиката му също не ме впечатли макар че беше с босе. Искам да отбележа, че ме интересува мнението ви за двете коли в изцяло стоков вид!! За финал искам да кажа, че ми изпадна такъв нисан на цена като на читава 330ка.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: BMW 330и vs 350z
малкото допири,които съм имал с такъв нисан си затвърдяват мнението ми за всичко японско-сбъркана работа.дори елементарна проверка на маслото може да те влуди.нормално е да върви повече и да е по-стабилна,по-голям двигател е.а пък да се срявнава с еМ няма смисъл.при японските все нещо има,къде е трудно за намиране по магазините или доставка със седмици.това нещо,ако го изпраскаш в бордюра дали ще има добро предлагане втора употреба?вземай,което ти харесва,за да не е яд,че си пренебрегваш мераците.ама трудна работа нисанката да е по-кола от 46та 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
punish_the_benz написа:става и за всеки ден и за пързаляне чат пат
ако съм аз това ще са две отделни коли. ако вярно ти се дава газ и ти се "пързаля" си има писти за тая работа

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ами то човека сам си е казал, върви повече, спира повече, по-стабилна, наличие на шпер. Не знам какво има да се коментира повече
Още повече, че се търси втора кола, която е повече за кеф.
Понеже няма какво да се каже в защита на 330-та, се изтъкна колко трудно се проверява маслото на нисана
Минус за мен е по-кофти интериора на нисана, но ще го преглътна, след като всичко друго е по-добре.

Понеже няма какво да се каже в защита на 330-та, се изтъкна колко трудно се проверява маслото на нисана

Минус за мен е по-кофти интериора на нисана, но ще го преглътна, след като всичко друго е по-добре.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
punish_the_benz написа:...
Не знам какъв ще е този Нисан на цена на Е46 330i, но дай още някой лев и си вземи М3 и не се занимавай с дръпнати

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
alekangg написа:Ами то човека сам си е казал, върви повече, спира повече, по-стабилна, наличие на шпер. Не знам какво има да се коментира повече![]()
Понеже няма какво да се каже в защита на 330-та, се изтъкна колко трудно се проверява маслото на нисана![]()
е нали момчето иска мнения,то едно елементарно нещо като проверка на маслото е сбъркана работа,какво остава пък за ремонти?спирачките са май еднакви на размери,4бут брембо също може да си сложи на 46та,мощността може да я доближи с малка инвестиция,стабилността и тя е лесна и всичко ще е на нормални цени.ако за теб 350з е супер автомобил-ок,но за мен не е оферта за лъзгане.от нашите мнения момчето иска да си направи сравнения.остава шпера,който не е за пренебрегване,но е имало обяви за шперове за 46.
за колебаещия се остава единствено да си набележи два екземпляра и да ги покара,за да разбере кой автомобил е неговия.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
punish_the_benz написа: Искам да си купя още една кола която да става и за всеки ден и за пързаляне чат пат
Обикновено втората кола е за пързаляне

П.П. А изглежда тоя Нисан е на бая тънка оферта, щото тея в мобиле-то са на цена на М3 Е46, а не на 330и

- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
Колеги наясно съм че м3 е46 е по добра кола , но просто на мен лично този двигател не ми грабва душата незнайно защо. Карал съм S54B32 и дори беше ръчка, много гори , звука му изобщо не ми допада а и пак върви доста по малко от евридейката ми. А и за момента не ми се дават пари за е46 м3 мисля да си оставя 6-цата да бъде единственият ми лакомник
. Въпросният нисан за който говоря има инсталирана газова уредба и се държеше доста прилично с нея, 330ката на газ как е ? Дръг е въпросът че на този етап в интернет не мога да намеря е46цата за която гледам. Искам да бъде черна, ръчка, Мпак, с черен интериор с тук там някоя друга екстра като подгрев, шибидах, кожа. Такъв екземпляр мисля,че в момента върви около 12-13 000 , като добавим цената на Quaife-a и става колкото нисана, че и повече.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
650ци евридейка,а бИгачката на газ?
И мисля си в грешка, че 650-цата върви повече от е46. Не виждам идеята да караш 650-тка всеки ден и да търсиш нещо в пъти по-маломощно, по-старо и с газ, че да си правиш кеф с него.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Един вид искаш да те разубедим да си купиш Нисан-а ...
Я по-добре си го купи и го карай с кеф ...
Няма сми щом някоя кола те дразни да се качваш насила ...
Тъй че скачай в НисанЯ и се вози

Я по-добре си го купи и го карай с кеф ...
Няма сми щом някоя кола те дразни да се качваш насила ...

Тъй че скачай в НисанЯ и се вози

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Сглоби си едно е36 325 мурбо по твой вкус и заеби нисанчето.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:650ци евридейка,а бИгачката на газ?И мисля си в грешка, че 650-цата върви повече от е46. Не виждам идеята да караш 650-тка всеки ден и да търсиш нещо в пъти по-маломощно, по-старо и с газ, че да си правиш кеф с него.
650и е мнооооо по-бърза от 330и, това че не се усеща е друг въпрос. Не знам кой би избрал Е46 330и през лисана

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
acho.rs написа:bum_bum написа:650ци евридейка,а бИгачката на газ?И мисля си в грешка, че 650-цата върви повече от е46. Не виждам идеята да караш 650-тка всеки ден и да търсиш нещо в пъти по-маломощно, по-старо и с газ, че да си правиш кеф с него.
650и е мнооооо по-бърза от 330и, това че не се усеща е друг въпрос. Не знам кой би избрал Е46 330и през лисанаАко говорим за Z4 с 265кс вече е по-друга бира ама 3ка е бая назад по всичко, освен подръжка .
Колегата има предвид E46 M3,а не 330.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Разубеждаваме те

- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
Бум бум нещо не ме разбра. Разполагам с 650 и м6, говорех за м-ката че е мн по бърза от е46 м3, но от опит смея да твърдя че 650тката също върви повече, гори по малко а за визията няма да коментирам. Работата е там че искам да си взема и една по евтина кола, с която да си ходя до магазина дето се вика и все пак да не е голф или нещо такова. Не сравнявам е46 м3 с нисана а 330ци

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3