Съвет за квартира - Халите или Младост?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за квартира - Халите или Младост?
Привет,
Не мога да реша един доста тежък въпрос:
Приятели са взели квартира на Княз Борис доста близо до Халите и ме канят да живея там. 500лв/3=170 кинта на човек.
Мястото иска дооборудване, последен етаж, под тавана, стара сграда, нова дограма, вътрешна изолация, 100кв.м., просторна стая само за мен.
Същевременно гледам по сайтовете за около 400лв / т.е. 200 на човек/ - двустаен из Младост 3 на две крачки от работата, обзаведен.
Чух доста кофти неща за квартала около Халите и малко допълнителна информация би ми дошла добре.
Работя в Младост 3 до Кауфланда и метрото ми е близо.
Автомобил все още нямам, синята зона и местата за паркиране не ме вълнуват пряко.
Вие какво бихте избрали в този случай?
Не мога да реша един доста тежък въпрос:
Приятели са взели квартира на Княз Борис доста близо до Халите и ме канят да живея там. 500лв/3=170 кинта на човек.
Мястото иска дооборудване, последен етаж, под тавана, стара сграда, нова дограма, вътрешна изолация, 100кв.м., просторна стая само за мен.
Същевременно гледам по сайтовете за около 400лв / т.е. 200 на човек/ - двустаен из Младост 3 на две крачки от работата, обзаведен.
Чух доста кофти неща за квартала около Халите и малко допълнителна информация би ми дошла добре.
Работя в Младост 3 до Кауфланда и метрото ми е близо.
Автомобил все още нямам, синята зона и местата за паркиране не ме вълнуват пряко.
Вие какво бихте избрали в този случай?

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Съвет за квартира - Халите или Младост?
Около Халите не бих живял даже и без пари - в последно време се напълни с мангали, араби и всякакви отрепки. Там след 6 вечерта излизам само с калашник и пълна сумка.
Si non confectus, non reficiat.
Около Халите не без пари, а на мен да ми дават по 200лв пак няма да живея! Там бял няма да видиш, само цигани, араби, афгани и т.н. Остави на страна, че сградите са супер стари и грозни, това е най-малкото.
В Младост е къде къде по-добре. Нищо общо няма.
В Младост е къде къде по-добре. Нищо общо няма.

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Щом в Младост ти е на 2 крачки от работата няма какво да го мислиш - времето за път не може да си го купиш с по-евтин наем. Освен това - сега може да нямаш автомобил, но след време не се знае, метрото ти е перфектно за центъра...Още един глас за Младост ( ако има с кого да идеш )
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
+ че в стара сграда, последен етаж... зимата ще имаш стабилно високи сметки 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Абе много ми е интересно като пуснете такава тема ... ти ако не можеш да решиш как ще го направи някой дето не е в твойте гащи?
Варианта в центъра има плюсове ако ходиш да къркаш из центъра щото ще си се прибираш ан самоход ... евентуално
за друг плюс не се сещам аз поне, района е гаден като цяло както се каза вече ...
Ако имаш вариант да си на пешеходно разстояние от работа ... няма по-голям кеф
Варианта в центъра има плюсове ако ходиш да къркаш из центъра щото ще си се прибираш ан самоход ... евентуално
за друг плюс не се сещам аз поне, района е гаден като цяло както се каза вече ...
Ако имаш вариант да си на пешеходно разстояние от работа ... няма по-голям кеф

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
авторът, сериозно ли се чудиш или се шегуваш?
Сигурно ще вляза в бисерите за нея, но не - не е шега.
Досега съм живял основно в Студентски град и нямам директни наблюдения за кварталите освен Стрелбище, Лозенец и Младост 1 и 3...
Работата ми ме обвързва с метрото, другия транспорт е малко по-кофти с всичките строежи за другия лъч към бизнес парка и така
Досега съм живял основно в Студентски град и нямам директни наблюдения за кварталите освен Стрелбище, Лозенец и Младост 1 и 3...
Работата ми ме обвързва с метрото, другия транспорт е малко по-кофти с всичките строежи за другия лъч към бизнес парка и така

Младост! Не е най-хубавото но в сравнение с Халите е много по-добре. Освен това ако можеш да живееш до работата защо би отишъл другаде?
Live it like you Love it
- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
И аз давам глас за Младост, особено при положение че ти е на пеша път от работа пестиш пари и бая време от транспорт. Района на Халите, женския пазар и Лъвов мост ме е отвращавал винаги - хем почти в идеалния център, хем пълно с цигойнери, арабески, Ал Кайда, дюнерджийници, сградите стари и олюпени и през деня трафика е пастет.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Стой си в източната част на София 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
Zagy написа:Около Халите не бих живял даже и без пари - в последно време се напълни с мангали, араби и всякакви отрепки. Там след 6 вечерта излизам само с калашник и пълна сумка.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
K_Ilkov написа:Ако имаш вариант да си на пешеходно разстояние от работа ... няма по-голям кеф

Аз живея на 4-5 минути пеша от офиса и е супер удобство.
А и наистина много измет има в района на Халите.
Благодаря Ви, помогнахте ми да взема нелеко решение! 

15 мнения
• Страница 1 от 1