24 trade - престъпници и некоректни работодатели
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
24 trade - престъпници и некоректни работодатели
привет!
постъпих на работа там и мариян панчев веднага ме заплю като негово момиче
тормоз тормоз и пак тормоз. тоя идиот пишеше и звънеше цяла вечер и няма как да се учудвам, не е спирал да се дрогира
по едно време вербува подчинените си да ме тормозят на работа....ужасно място е за жени да работят там. наркотици и непрекъснати сексуални намеци и злоупотреби, просто отвъд всичко, което бях чувала и виждала
дано един ден този негодник си получи заслуженото за всичко, което ми причини...ЧУДОВИЩЕ
постъпих на работа там и мариян панчев веднага ме заплю като негово момиче
тормоз тормоз и пак тормоз. тоя идиот пишеше и звънеше цяла вечер и няма как да се учудвам, не е спирал да се дрогира
по едно време вербува подчинените си да ме тормозят на работа....ужасно място е за жени да работят там. наркотици и непрекъснати сексуални намеци и злоупотреби, просто отвъд всичко, което бях чувала и виждала
дано един ден този негодник си получи заслуженото за всичко, което ми причини...ЧУДОВИЩЕ
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Re: 24 trade - престъпници и некоректни работодатели
Тия пък с кво се занимават? Не съм ги чувал!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Перфектна първа и последна тема във форума!
Само,че това не е BG-Mamma или Teenproblem и
освен ако въпросния "сексуален маниак и наркоман"
не кара BMW , темата плаче за ключ!
Само,че това не е BG-Mamma или Teenproblem и
освен ако въпросния "сексуален маниак и наркоман"
не кара BMW , темата плаче за ключ!

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Другарю, по-поУека, не е лесно да си намериш работа и да те правят на парцал. Теб ако те изклатят друга песен ще пееш
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Дай му телефона и ние ще му звъним 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
baitun написа:Другарю, по-поУека, не е лесно да си намериш работа и да те правят на парцал. Теб ако те изклатят друга песен ще пееш
Да,ако беше от колега с поне 5 мнения и регистриран поне от вчера,сигурно бих го приел на сериозно!

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е тва написах на модераторите: Няма доказателсва, липсва другата гледна точка, уронва престиж.
Не бива да се допускат такива теми във Форума
Има си институции в тая държава.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
има само на книга

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Как да няма нищо с форума,ами решила е момата да ги пусне през вентилатора и е избрала верния форум 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Момата е права. Няма такъв мошеник като Мариянчо. Тоя пич го познавам от преди 5-6 години, когато и аз се занимавах с нещо подобно. Ходил съм му даже и в офиса, уиски да пием
Няма такъв пияница, реди си "белото" на бюрото, голям е идиот
Ама им се чудя и на тия къде му ходят по акъла и работят за него. Оня се държи като мърши с тях, псува, вика, как не са го набили до сега, не знам
На мен едно келеме на 24-5 години да почне да ме псува, че не съм звънял достатъчно по телефона... лошо 
Иначе ги навира в една стая 20 говеда, бие им телевизора до дупка, дава им по един лист с телефони номера и ги кара да почват да звънят
На края на месеца може и да им хвърли по 100-200лв, ама едва ли. Това беше преди години де, може сега да не е така, но като чета какво госпицата е писала, не се учудвам.
Аз даже си мислех че ги няма вече. Преди бяха Екуест маркетс или нещо подобно, после друго име си смениха, сега пък това. Те нямат лиценз от КФН и имат 10000 глоби, ама май сменят името и пак почват да тормозят.

Ама им се чудя и на тия къде му ходят по акъла и работят за него. Оня се държи като мърши с тях, псува, вика, как не са го набили до сега, не знам

Иначе ги навира в една стая 20 говеда, бие им телевизора до дупка, дава им по един лист с телефони номера и ги кара да почват да звънят

На края на месеца може и да им хвърли по 100-200лв, ама едва ли. Това беше преди години де, може сега да не е така, но като чета какво госпицата е писала, не се учудвам.
Аз даже си мислех че ги няма вече. Преди бяха Екуест маркетс или нещо подобно, после друго име си смениха, сега пък това. Те нямат лиценз от КФН и имат 10000 глоби, ама май сменят името и пак почват да тормозят.

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
уронва престиж.
Като гледам колегата над мен кво е писал голям престиж имат тея
около нова година ходих на едно интервю за т.представител тук вПловдив ,минахме интервюто и ся чакам шефа да се запознаем иии
,оня влиза някъв киселяк прай се на отворен ,опипва една от персонала по гъза,ама пълна пародия на фирма
псува,прай се на велик,ама пълен селтик,иначе бил от Софията
ама единствено номера на е36 май му беше софийски,както и да е не почнах,щото условията не ми допаднаха ама тея мадами там бяха нечий жени,приятелки,сестри,дъщери и тва типче щото виж ти ги храни(демек те бачкат,той им дава по 400-500лв заплати) и си мисли,че едва ли не тряаа да му го лапат още като влезне в офиса,еее не го приемам тва.
Иначе мацката пуснала темата ,мога да дам съвет в место да пише из интернет пространството ,да каже на правилни човек и да го начупят г-н биг селски Бос

Като гледам колегата над мен кво е писал голям престиж имат тея

Иначе мацката пуснала темата ,мога да дам съвет в место да пише из интернет пространството ,да каже на правилни човек и да го начупят г-н биг селски Бос

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Doberman_vas написа:Е тва написах на модераторите: Няма доказателсва, липсва другата гледна точка, уронва престиж.
да,предвид това и няколкото други доклада, които получихме за тази тема
освен това забелязвам,че авторката се е регистрирала само за да пусне този пост тук неясно защо

заключвам или изтривам...каквото оцеля

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
12 мнения
• Страница 1 от 1