ЗАЩО???
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
ЗАЩО???
Защо се заключва красивия спор RWD vs quattro?
Каква е тая бтратска дружба АУДИ+БМВ= немога да го напиша
Специално към "HARDCORE EНТУСИАСТИТЕ" DON EMILIO И 535, за които 4x4 е истината(визирайки последните 2 поста RWD vs ЯМАQUATTRO) ще попитам: МЪЖАГИ ЗНАЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО В КОЙ ФОРУМ СЕ НАМИРАТЕ???
Накратко ще опиша постата: НЯМА ГИ ВЕЧЕ ИСТИНСКИТЕ HARDCORE ЕНТУСИАСТИ, на които сам чел постовете again and again и не са ми омразнали, защото за тях чикията и кватро бяха АНАТЕМА, защото предпочитам да карам лада със ЗАДНО отколкото high tech гюбре със предно
Казвам каквото ми е на езика и не ми е през к'ра.........та ако ще това да е последния пост който пиша!!!
СИНЬО-БЕЛИТЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПРОПЕЛЕРА - сектата в която е ИСТИНАТА!!!
Каква е тая бтратска дружба АУДИ+БМВ= немога да го напиша
Специално към "HARDCORE EНТУСИАСТИТЕ" DON EMILIO И 535, за които 4x4 е истината(визирайки последните 2 поста RWD vs ЯМАQUATTRO) ще попитам: МЪЖАГИ ЗНАЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО В КОЙ ФОРУМ СЕ НАМИРАТЕ???
Накратко ще опиша постата: НЯМА ГИ ВЕЧЕ ИСТИНСКИТЕ HARDCORE ЕНТУСИАСТИ, на които сам чел постовете again and again и не са ми омразнали, защото за тях чикията и кватро бяха АНАТЕМА, защото предпочитам да карам лада със ЗАДНО отколкото high tech гюбре със предно

Казвам каквото ми е на езика и не ми е през к'ра.........та ако ще това да е последния пост който пиша!!!
СИНЬО-БЕЛИТЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПРОПЕЛЕРА - сектата в която е ИСТИНАТА!!!
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
и на идея си нямам къде съм
сега сериозно, 4х4 си е 4х4, но ако прочетеш по нагоре съм си написал всичко. лека и със здраве, не искам лоши чувства към никой, тъй като доре не се и познаваме.

сега сериозно, 4х4 си е 4х4, но ако прочетеш по нагоре съм си написал всичко. лека и със здраве, не искам лоши чувства към никой, тъй като доре не се и познаваме.

-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: ЗАЩО???
C S L написа:Защо се заключва красивия спор RWD vs quattro
Защото не ми се стори красив. И освен куп некомпетентни мнения, половината от които на разни малчугани, друго не видях. Това е форум на БМВ. Щом сте тук, следователно вече сте направили своя избор за задвижване и не виждам място за никакви спорове. Особено предизвикани от разни келешчета. Надявам се бях изчерпателен?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: ЗАЩО???
Иво написа:C S L написа:Защо се заключва красивия спор RWD vs quattro
Защото не ми се стори красив. И освен куп некомпетентни мнения, половината от които на разни малчугани, друго не видях. Това е форум на БМВ. Щом сте тук, следователно вече сте направили своя избор за задвижване и не виждам място за никакви спорове. Особено предизвикани от разни келешчета. Надявам се бях изчерпателен?
Добре казано!
Остави заблудените, те няма да разберат, нека тънат в заблуда, а ние се радваме на това което те никога няма да имат! (задно)

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И ще ви замоля занапред да се свържете с някой от модераторите вместо да ми пускате теми: "Защо?", че ще взема да ви отговарям със "защото". Ако не сте доволни от отговора на мод/админ за заключена тема пуснете публично оплакване, но преди това Л.С. 

5 мнения
• Страница 1 от 1