Код за Фейсбук

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Код за Фейсбук

Мнение от ozic » 20 Юни 2014, 15:23

Във Фейсбук съм активирал опцията за изпращане на СМС с код, когато влизам в профила си. От три дни не иска да ми изпрати код. На ден по няколко пъти се опитвам да вляза, но така и не ми изпраща код.
Писах на админите, звънях на Вивател, подавах сигнали, но НИЩО :(. Лошото е, че профилът го използвам и за работа, а не само за забавление. Опитах се да намеря някакви Имейли за връзка с Фейсбук, но не успях. Имах едни от преди време, но се оказа, че вече са невалидни.
Можете ли да ми кажете има ли друг начин да си възстановя профила, да ми дадете валиден Имейл за връзка с админите на Фейсбук или какво да направя като цяло, защото съм в безизходица?

От Фейбук ми писаха, че искат да им прикача документ за самоличност, но не знам какъв документ и къде да го прикача, а и нещо не ми сес трува удачно да разкривам лични данни по този начин или няма никакво значение?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Код за Фейсбук

Мнение от TNT » 20 Юни 2014, 15:32

Какви лични данни искат, като мога да си направя веднага профил Кур Докуленков :kuku: Данни не бих пратил :nono:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ozic » 20 Юни 2014, 15:35

Това ми писаха:

Hi,

Without valid identification, we can’t confirm this account belongs to you and give you access to it. We require valid ID so we can make sure we give access to the right person and keep your account secure.

If you can’t provide an ID, there are a few ways you may be able to get back into your account on your own:

- Try logging in from a computer or phone you’ve used to log into Facebook before. If you log in from a recognized computer or phone, you may not need a login approval code.

- Turn off private browsing for the browser on the computer or phone you usually use to log into Facebook. Private browsing can sometimes prevent your computer or phone from being recognized.

- Try requesting a new login approval code. Learn about the different ways you can get a new login code:

https://www.facebook.com/help/132694786861712/?ref=cr

We apologize for any inconvenience this causes. For more troubleshooting tips and information about login approvals, please visit the Help Center:

https://www.facebook.com/help/413023562082171/?ref=cr

--

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 20 Юни 2014, 15:40

Такава е практиката. Все пак всеки може да се представи за профило собственик. Ако разрешат достъп, те поне трябва да имат някакви истински документи на кой точно са го дали... Няма как да стане иначе...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Юни 2014, 15:41

На мен пък ми е чудно, защо човека е решил точно тук (АВТОМОБИЛЕН форум) да се регистрира и да си зададе въпроса за ФБ :dunno:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 20 Юни 2014, 15:42

Свързваш се с тях пишеш им за проблема и им пращаш снимка на личната си карта с която потвърждаваш че си ти истинския собственик на профила си и повече не слагаш тази опция.

Потребител
Аватар

Мнение от ozic » 20 Юни 2014, 15:45

Свързваш се с тях пишеш им за проблема и им пращаш снимка на личната си карта с която потвърждаваш че си ти истинския собственик на профила си и повече не слагаш тази опция.

Там е работата, че не мога да се свържа с тях ...

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 20 Юни 2014, 16:53

Ами най-отдолу има опция Contact Us цъкаш там и те препраща да попълваш данни и да прикачиш снимка.

Потребител
Аватар

Мнение от ozic » 20 Юни 2014, 16:55

Нямам такава опция! Може ли да ми дадеш линк към нея или към страницата, където се намира долу?

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Юни 2014, 18:46

Пробва ли, когато ти даде полето за въвеждане на кода, отдолу има опция да ти се обадят по телефона. Цъкаш там и след малко ти звънни телефона и ти диктува код на английски. Въвеждаш го и си ти. При мен също се е ебавало така, пробвай с това да ти го пратят чрез телефонно обаждане :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Юни 2014, 18:54

viewtopic.php?f=4&t=368565&p=3903789&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC+%D1%81+%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA#p3903789

добре дошъл в клуба :mrgreen:
аз по някакъв много странен начин успях да накарам да ми звъннат и да ми продиктуват кода..на телефона има опция като влизаш през приложението "Call me" и ти диктуват кода. Ако си на Глобул - не зависи от тях и такава им била политиката (ако я нямаше опцията да ми се обадят и до сега щях да си вися без профил, а за нов не ми се занимаваше..).
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ozic » 21 Юни 2014, 7:10

Ранди, нямам такава опция. Виж:

wwwwwwwwwwwwwwww.jpg

Доми525, как ги накара да ти се обадят по телефона? Аз влизам през лаптоп и не знам какво е това приложение "Call me". На Вивател съм.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 21 Юни 2014, 10:21

Не знам, при мен първите няколко часа след като го блокирах по възможно най-тъпия начин :lol: я нямаше опцията изобщо..изчаках ден някъде и на следващата сутрин я имаше - също влизах през лаптоп. Интересно защо като си на вивател не ти праща код.. :roll: не знам как да процедираш, защото нито от вивател ще ти обърнат внимание, нито от фейсбук..аз им пращах 30 пъти това с личната карта (ест си замаскирах някой данни от нея, но имената си стояха и се виждаха) и въпреки това даже не ми и отговориха последващите пъти, а само до там, където и на теб са ти пратили за някакво ID..

https://www.facebook.com/help/215543298568604

Ако успееш все пак по някакъв начин да си влезеш в акаунта има опция да добавиш наистина "доверени" приятели, които да са свързани и с твоя акаунт и да получават и те смс..но това е при положение, че успееш да си го върнеш. Виж линка по-горе, има инфо и все някои от начините трябва да сработи

https://answers.yahoo.com/question/inde ... 537AAAMl4W

Тука пак има информация. Пробвай да се обадиш на тоя телефон

Напиши съобщение на номер 32665 с буква F
Когато карах един приятел да види дали ще му върне код, му върна но за неговия акаунт..а той беше на вивател. Само на глобул явно се циганят..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ozic » 21 Юни 2014, 14:24

Нищо не става :(. Даже вече не ми дава да си пращам личната карта на тези две места.Явно са ме блокирали нещо, уродите мръсни!!!

https://www.facebook.com/help/contact/login_approvals

https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Юни 2014, 15:46

Цъкни на can't find your code или там квото пише. Там трябва да ти излезе да ти прати кода по телефона
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата