Придвижване на бракуван автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Придвижване на бракуван автомобил

Мнение от ръб » 21 Юни 2014, 8:26

Здравейте, въпроса ми е следния - бракувах си е36цата преди време поради някои причини, и сега търся вариянти за придвижване изключващи платформа (в крайна сметка ако няма други, това ще е). Примерно имам ли право да тегля на колесар кола без документи ? (Имам голям талон само) там е работата, че примерно за един реглаж на предница не ми се наема платформа. Ако е възможно, бих си я теглил на колесар и до пистата.

В крайна сметка - има ли вратички някакви, или платформата е единствения вариянт?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Re: Придвижване на бракуван автомобил

Мнение от m.dimitrov1992 » 21 Юни 2014, 9:18

Кола която няма гражданаска и преглед не можеш да е дърпаш с въже или да е теглиш с колесар. Единственият вариант е пладформа :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 21 Юни 2014, 10:45

Колега, и аз така като теб бях решил да си направя едната Е36-ца за писта, но без платформа, ако те хванат не е добре, а относно платформата една такава е около 2000 лв, а да намериш приятел с платформа, която да ти дава от време на време е почти невъзможно. За това моята я направих за части да знам поне, че мога да изкарам пари от нея, а не да набивам пари... добре поне, че още не бях купил още двигателя, та да се набивам с още пари :mhihi:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 21 Юни 2014, 10:55

АА, няма вариянт, в който да я разкарам :D ще си продам Е60тката, ама Е36-цата НЕ :D платформи под наем има, като трябва ще намеря теглич за Е60-то, курс за +Е ще изкарам, и пак ще я задърпам :D просто реших да видя, дали няма по-лесни начини

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 21 Юни 2014, 11:49

Нямаш ли там по Габрово някой "юнак" с пътна помощ с който да се договориш да ти развозва колата на по ниска цена, а пък ти ще му станеш постоянен клиент.
Аз тук в Плевен си имам постоянни клиенти (дрифтърчета, автокъщи и т.н.) ,правя им добри цени от които те са доволни, а аз печеля от оборот и добро име.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 21 Юни 2014, 12:19

Предполагам обаче, че си ги караш до пистата в Плевен :) а в моя случай ще трябва да ангажирам човека минимум за цял ден

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 21 Юни 2014, 12:36

ръб написа:Предполагам обаче, че си ги караш до пистата в Плевен :) а в моя случай ще трябва да ангажирам човека минимум за цял ден

Така е, прав си! Аз мислех че трябва в рамките на града да превозиш колата. Другият вариянт е да инвестираш в евтино камионче до 3,5т. с което да си возиш бегачката. Аз така на шега започнах с едно ивеко с което си возехме състезателната кола и коли на автосервиза, но хората започнаха да ни търсят и нещата прерастнаха в лицензирана пътна помощ.
При камиончето плюс за теб е че няма да караш кат."Е" , няма да слагаш теглич на Е60-то (което утре може да продадеш и теглича заминава с него) и няма да купуваш платформа. Същата може да взимаш и под наем, но няма гаранция че ще е свободна когато на теб ти трябва.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Юни 2014, 19:15

Rosendo написа:Другият вариянт е да инвестираш в евтино камионче до 3,5т. с което да си возиш бегачката.

Евтино, евтино колко евтино..
7к за нещо дето ще върви криво ляво или 10+к за нещо дето ще му имаш малко доверие.
И платформа за 2к...
Изображение

Назад към Извън Темата