Помощ за проект за пътно строителство.
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Помощ за проект за пътно строителство.
Трябва ми човек, който да помогне за един проект по пътно строителство на ниво гимназия. Тъй като не е за мен и не съм много наясно, ако има някой, който може да помогне, може да пише на лично да пратя заданието, за да види за какво става въпрос и евентуално да дам телефона на човека, за който е проекта да се разберат. Ако има и някакви студенти, които си дават на някой да им прави проектите, ако може да дадат някакви координати, тъй като отдавна не съм студент, пък и си ги правих сам навремето и не познавам такива хора, които могат да ми свършат работа.

Re: Помощ за проект за пътно строителство.
Знам че е голям OFF, но не мога за де сдържа:
Значи и в следващите 20г. нормални пътища няма да видим?
И аз ще се вкюча в оффа като кажа, че проблема с пътъщата у нас далеч не е проектирането...
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:Знам че е голям OFF, но не мога за де сдържа:
Ами не знам дали си наясно с българското образование, но трябва да знаеш, че не всички предмети, които са необходими за дадена специалност, специализация и тн, са нужни. Доста често си запълват програмата и с някой предмет, който трябва да набавя часове да даден преподавател. Другото, което е не се притеснявай за пътищата, притеснявай се като отидеш на лекар.
kinetism написа:Kris написа:Знам че е голям OFF, но не мога за де сдържа:
Ами не знам дали си наясно с българското образование, но трябва да знаеш, че не всички предмети, които са необходими за дадена специалност, специализация и тн, са нужни. Доста често си запълват програмата и с някой предмет, който трябва да набавя часове да даден преподавател. Другото, което е не се притеснявай за пътищата, притеснявай се като отидеш на лекар.
Не търси оправдание, и кусири другаде, а седни и си направи проекта.
Както и да е, успех с намирането, и надежда за написването.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:kinetism написа:Kris написа:Знам че е голям OFF, но не мога за де сдържа:
Не търси оправдание, и кусири другаде, а седни и си направи проекта.
Както и да е, успех с намирането, и надежда за написването.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Проекта не е за мен, а за друг човек. Аз отдавна съм приключил с учението и всички съм си ги правил сам. Това колко одобрявам плащането е едно на ръка, но не съм пуснал темата някой да ми чете морал, а да помогне, ако е възможно или да насочи към някой.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
По темата моля!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колегата на приятелката ти май ще свърши работа ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
8 мнения
• Страница 1 от 1