Тестове за хив, внимавайте!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тестове за хив, внимавайте!
Сигурно ще стресна доста хора, но ще е за добро щото живеем в пародия на държава и не вярвах че и тука може да има издънки.
В кабкис (кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за хив ) са изкарали резултатите на хив позитивен с хив отрицателен... каза ми го приятелка която работи в тези среди и не е било единичен случай. От министерството на здравеопазването поръчват възможно най-евтините "бързи" тестове и те са по-скоро склонни да ви изкарат хив отрицателен. Разбира се не всички партиди са такива, но и 5-10% да са, все ще има някои които са пропуснали и тези хора няма да го знаят и ще сеят вируса наляво надясно.
Познатата ми и колегите са й подали сигнали в няколко световни организации и включително и към органи към ЕС.
Аз самият съм ходил в кабкис преди няколко години и теста беше отрицателен, от тогава смених няколко гаджета, с някои от тях сме си имали доверие и не винаги сме използвали предпазни средства.. и просто човек като се замисли какво може да е направил, да си заразил близък човек, щото някой е решил да поръча китайски тестове, а другото да прибере в джоба... тва и в африка не може да стане.
Та, само на частно в лаборатория, май най-качественият тест беше Еlisa, в Англия има някакви и на 28 дена (не 3 мес инкуб период.), но не знам как се казват и дали ги има у нас. България е от страните със сравнително ниска честота на заразените, пазете се за да остане обстановката у нас спокойна, в украйна е епидимея, по неофициални данни 1 мил заразени.
В кабкис (кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за хив ) са изкарали резултатите на хив позитивен с хив отрицателен... каза ми го приятелка която работи в тези среди и не е било единичен случай. От министерството на здравеопазването поръчват възможно най-евтините "бързи" тестове и те са по-скоро склонни да ви изкарат хив отрицателен. Разбира се не всички партиди са такива, но и 5-10% да са, все ще има някои които са пропуснали и тези хора няма да го знаят и ще сеят вируса наляво надясно.
Познатата ми и колегите са й подали сигнали в няколко световни организации и включително и към органи към ЕС.
Аз самият съм ходил в кабкис преди няколко години и теста беше отрицателен, от тогава смених няколко гаджета, с някои от тях сме си имали доверие и не винаги сме използвали предпазни средства.. и просто човек като се замисли какво може да е направил, да си заразил близък човек, щото някой е решил да поръча китайски тестове, а другото да прибере в джоба... тва и в африка не може да стане.
Та, само на частно в лаборатория, май най-качественият тест беше Еlisa, в Англия има някакви и на 28 дена (не 3 мес инкуб период.), но не знам как се казват и дали ги има у нас. България е от страните със сравнително ниска честота на заразените, пазете се за да остане обстановката у нас спокойна, в украйна е епидимея, по неофициални данни 1 мил заразени.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Тестове за хив, внимавайте!
Ми по-добре спри да прехвръкваш като пчела от цвят на цвят и няма от какво да се притесняваш. Просто кацаш някъде и пускаш корени.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 12:02, променена общо 1 път
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
С мойта сме от 3 години заедно едва след 6-7 месеца го правихме без капут толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя. На никои почти не може да се има доверие в днешно време затова капут или сериозна приятелка другото е риск.
Иначе при к*рви винаги с капут и е ок единствено трябва да се внимава да не се скъса че тогава лошо. Въпреки че един приятел са му л*пали много к*рви без капут и нищо не е хванал ама си е риск голям.
Иначе при к*рви винаги с капут и е ок единствено трябва да се внимава да не се скъса че тогава лошо. Въпреки че един приятел са му л*пали много к*рви без капут и нищо не е хванал ама си е риск голям.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Като знам колко черни перли сме изорали по тия пиянски фиести в Южна Африка с цялото крю, при положение, че теста е задължителен преди и след смяната и не е чак толкова анонимен
Все повече си мисля, че СПИН-а....аааа...не хваща като едно време

Ubi dubium, ibi libertas
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
JuStDieSeL написа:толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя.
Винаги ми е било интересно в какво се състои едно такова проучване. Издирвате всички баджанаци и на тях назад всички бройки за да се провери дали някой не е серопозитивен или как става?

Също не ми е ясно с каква цел пердашиш наляво-надясно на голо и после ходиш да си правиш тест и ако всичко е ОК продължаваш. Имах навремето един такъв съквартирант, тоя изкара всичките болести без СПИН. Постоянно го мажеше с някакви мехлеми, инжекции, топеше го в един буркан с някакви илачи и само както се оправи пак с цялата газ.

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
acer написа:

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Аз пък мисля че колежката ти е дала кръвна проба до 3-дена след месечния си цикъл и затова пробата е положителна. 

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
bum_bum написа:JuStDieSeL написа:толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя.
Винаги ми е било интересно в какво се състои едно такова проучване. Издирвате всички баджанаци и на тях назад всички бройки за да се провери дали някой не е серопозитивен или как става?![]()
Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.
Нарочно и отдавах възможности да изневери и тя пак не го правеше и си беше вярна за което извадих късмет ( да чукна на дърво). Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае

Не одобрявам тези методи във всяка ситуация но факт е че действат не ти дават 100% сигурност ама спиш една идея по спокойно нощем.
Elesar74 написа:Ми по-добре спри да прехвръкваш като пчела от цвят на цвят и няма от какво да се притесняваш. Просто кацаш някъде и пускаш корени.
Аз нямам от какво да се притеснявам, нито съм ти искал съвети какво да правя с живота си, нагъл си

Нямам и лаборатория, а моята позната работи в кабкис и самата предупреждава пациентите за тестовете да ходят да се тестват другаде, който разбрал разбрал, който иска да вярва на МЗ или на историите за е*ани хив+ негърки от които никой не се е заразил. Пуснах темата за да се разчуе за проблема, всеки си има глава на раменете и да си преценя, теста в лабаротия е м/ж 10 и 20 лв.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
JuStDieSeL написа:bum_bum написа:JuStDieSeL написа:толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя.
Винаги ми е било интересно в какво се състои едно такова проучване. Издирвате всички баджанаци и на тях назад всички бройки за да се провери дали някой не е серопозитивен или как става?![]()
Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.
Нарочно и отдавах възможности да изневери и тя пак не го правеше и си беше вярна за което извадих късмет ( да чукна на дърво). Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае![]()
Не одобрявам тези методи във всяка ситуация но факт е че действат не ти дават 100% сигурност ама спиш една идея по спокойно нощем.
Следял си и на момата, фейсбук и вайбър ли бе лееек?

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
JuStDieSeL написа: Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае![]()
Ебахти инсценировката ще трябва за да и вземеш кръв от вената

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:JuStDieSeL написа: Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае![]()
Ебахти инсценировката ще трябва за да и вземеш кръв от вената
е не мога

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
acer написа: историите за е*ани хив+ негърки от които никой не се е заразил.
Ееее чак толкова екстремно не е било

Ubi dubium, ibi libertas
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
JuStDieSeL написа:Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.
Нарочно и отдавах възможности да изневери и тя пак не го правеше и си беше вярна за което извадих късмет ( да чукна на дърво). Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае![]()
Ебати филма

Имах едно гадже за кратко - искаше ми да си правя хив-тест. Някак се засегнах и не си направих, но я разкарах тъй или иначе малко по-късно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2