Покупка на кола от Гърция...?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Покупка на кола от Гърция...?
Колеги,решил съм да си направим една разходка до Гърция,че съм си харесал едно ГОЛФЧЕ
До сега не съм вземал кола от там,таа някой правил ли я е този схема
Как стоят документацията,кат,пътища...?
Давам линк към обявата,ако има някой гръцко-говорящ да каже мнение,гледам нещо за плащане са писали 125Е,1500E а-у
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5207800/?lang=el
Поздрави!

До сега не съм вземал кола от там,таа някой правил ли я е този схема

Давам линк към обявата,ако има някой гръцко-говорящ да каже мнение,гледам нещо за плащане са писали 125Е,1500E а-у

Поздрави!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Покупка на кола от Гърция...?
chenchev написа:Колеги,решил съм да си направим една разходка до Гърция,че съм си харесал едно ГОЛФЧЕ![]()
До сега не съм вземал кола от там,таа някой правил ли я е този схемаКак стоят документацията,кат,пътища...?
Давам линк към обявата,ако има някой гръцко-говорящ да каже мнение,гледам нещо за плащане са писали 125Е,1500E а-у![]()
Поздрави!
То да беше кола с някакви екстри, а то Голф с най-умрелия двигател. По-добре от България го купи.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Πωλείται λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό άμεσα. Θέλει κτεο 125 euro k sima 480 synolo 1500euro giauto to dino 900 mexri aurio prwi
Човекът заминава в чужбина, затова продава колата, няма преглед (125 €) и данък (480 €). Като му дадеш на него 900 стават общо 1500 €, това е написал.
Освен това пише, че я продава за 900 до утре сутрин, а последната промяна на обявата е преди 8 дни, кой знае къде е вече по чужбините
Човекът заминава в чужбина, затова продава колата, няма преглед (125 €) и данък (480 €). Като му дадеш на него 900 стават общо 1500 €, това е написал.
Освен това пише, че я продава за 900 до утре сутрин, а последната промяна на обявата е преди 8 дни, кой знае къде е вече по чужбините

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Bavarcho написа:сложно..
Защо да е сложно?Доста по-културно и бързо е отколкото в България.Ние последния път за 2 часа приключихме драмите.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Такъв голф с точно тоя двигател и да ми го подаряват няма да го взема, знам им кусурите на 1.4-то...
Пък и на тая цена с докарването и регистрирането ще си вземеш 1,8гти от тука... 
П.П: Вземи си туба с масло, ако ще ходиш да го взимаш

П.П: Вземи си туба с масло, ако ще ходиш да го взимаш

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Чак сега видях, че т'фа е 1.4 16в...най-големия скрап създаван някога заедно с 1.6 16в.Скоростите се разнитват, и трябва да търсиш друга.За съжаление най-евтината втора ръка е около 600лв, като е хубаво за нея да се купят и нови нитове на 12мм от Порше за около 160лв комплекта, и като сложиш труд за сваляне/качване, отваряне/затваряне на кутията + масло си дойде на почти 1000лв.Ангренажа е уникален, двойно по-скъп от този на 1.6 8в, задължително ще харчи масло и няма да върви грам.Просто си направи услуга и си избий от главата тоя кенеф, защото ще ревеш.В България е пълно с прекрасни 4ки 1.6 8в, които са доста по-подържани от колите на гърците.Цялата тая операция дето си я измислил е яко сбъркана...
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Отказах се аз..

9 мнения
• Страница 1 от 1