Препоръчайет ми DJ за сватба?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръчайет ми DJ за сватба?
Здравейте колеги, можете ли да ми препоръчате DJ, който си разбира от работата и да е от София. В интернет намирам много, но няма как да разбера от име и телефон, дали знае как да направи купон или е някаква мумия. Предпочитам мнения на хора, който лично са присъствали на събитие, а не тип - "На мен ми казаха, че еди кой си е мн. добър". Мерси предварително! 

Re: Препоръчайет ми DJ за сватба?
Bokrael написа:Здравейте колеги, можете ли да ми препоръчате DJ, който си разбира от работата и да е от София. В интернет намирам много, но няма как да разбера от име и телефон, дали знае как да направи купон или е някаква мумия. Предпочитам мнения на хора, който лично са присъствали на събитие, а не тип - "На мен ми казаха, че еди кой си е мн. добър". Мерси предварително!
Канен съм на сватба в събота и разбрах, че диджеят ще бъде от Once Upon a Time, старото Библиотека, ако те устройва такъв тип музика кажи да взема координати

Аз съм много доволен от DJ на моята сватба. Тел за връзка 0877710888 Григор. Обади му се и се разберете.
Успех
Успех
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
На моята беше Кольо Тубата (и на брат ми на сватбата също) .... много съм доволен, познава си всички обичай и прочие... не мога да намеря телефона му в момента... може жената да го има, така че ако рещиш казвай да го търся
Поздрави
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
А имате ли фотограф и оператор. Питам от любопитство, защото снимам и сватби фото и видео. И кога е сватбата? И да не съм капо по темата:
08996622417 Карузо
0897850477 Хорхе
И двамата са много добри!
08996622417 Карузо
0897850477 Хорхе
И двамата са много добри!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Странен въпрос, разбира се че DJ Monkey или добре познатия Владо Маймуната, водещ е на всичките ни събори, водил е както моята така и на почти всичките ми приятели сватбите и смея да твърдя, че по-добър от него не съм срещал!
Ето и телефон - 0888402305
Ето и телефон - 0888402305

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
7 мнения
• Страница 1 от 1