Препоръчайет ми DJ за сватба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Препоръчайет ми DJ за сватба?

Мнение от Bokrael » 17 Юли 2014, 10:38

Здравейте колеги, можете ли да ми препоръчате DJ, който си разбира от работата и да е от София. В интернет намирам много, но няма как да разбера от име и телефон, дали знае как да направи купон или е някаква мумия. Предпочитам мнения на хора, който лично са присъствали на събитие, а не тип - "На мен ми казаха, че еди кой си е мн. добър". Мерси предварително! :bchug:

Потребител
Аватар

Re: Препоръчайет ми DJ за сватба?

Мнение от goshevv » 17 Юли 2014, 11:08

Bokrael написа:Здравейте колеги, можете ли да ми препоръчате DJ, който си разбира от работата и да е от София. В интернет намирам много, но няма как да разбера от име и телефон, дали знае как да направи купон или е някаква мумия. Предпочитам мнения на хора, който лично са присъствали на събитие, а не тип - "На мен ми казаха, че еди кой си е мн. добър". Мерси предварително! :bchug:

Канен съм на сватба в събота и разбрах, че диджеят ще бъде от Once Upon a Time, старото Библиотека, ако те устройва такъв тип музика кажи да взема координати ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 17 Юли 2014, 11:39

Аз съм много доволен от DJ на моята сватба. Тел за връзка 0877710888 Григор. Обади му се и се разберете.

Успех

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 17 Юли 2014, 12:00

На моята беше Кольо Тубата (и на брат ми на сватбата също) .... много съм доволен, познава си всички обичай и прочие... не мога да намеря телефона му в момента... може жената да го има, така че ако рещиш казвай да го търся

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Юли 2014, 12:15

На моята сватба беше Ради, много съм доволен!
Тел : 0886 403331
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 17 Юли 2014, 16:54

А имате ли фотограф и оператор. Питам от любопитство, защото снимам и сватби фото и видео. И кога е сватбата? И да не съм капо по темата:
08996622417 Карузо
0897850477 Хорхе
И двамата са много добри!
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 18 Юли 2014, 11:21

Странен въпрос, разбира се че DJ Monkey или добре познатия Владо Маймуната, водещ е на всичките ни събори, водил е както моята така и на почти всичките ми приятели сватбите и смея да твърдя, че по-добър от него не съм срещал!

Ето и телефон - 0888402305
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Назад към Извън Темата