Що за грозотия???Новата 7er
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Що за грозотия???Новата 7er
http://fakti.bg/avto/108791-parvi-podro ... =firstpage
Лично на мен ми направи впечатление адски грозната предница,задницата обаче хваща окото.Без съмнение ако го пуснат на пазара С класата ще смачка 7-цата по продажби.Не знам тия в БМВ пияни ли са или просто ги гони кризата на средната възраст
Лично на мен ми направи впечатление адски грозната предница,задницата обаче хваща окото.Без съмнение ако го пуснат на пазара С класата ще смачка 7-цата по продажби.Не знам тия в БМВ пияни ли са или просто ги гони кризата на средната възраст

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Що за грозотия???Новата 7er
"На вкус и на цвят приятели няма!!" Ходи си гледай японските автомобили и не се занимавай с трупане на мнения....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

Идеално си е. Просто явно последните тенденции са такива, че отново се връщат квадратно - ръбестите форми на решетките и фаровете
Не Мы такие, Жизнь такая
- shopa_bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
- Мечтае да кара: e92 m3
- Детайли за колата: Добра е , но има някои пропуски!
До есента на 2015 има доста време и според мен, когато колата излезе няма да изглежда 1:1 с тази от снимката.
ASC off -> FUN on
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Уважаеми "колега"
".....без да сереш мъдрости из темите...."
Не си видях "мъдростите", нито си видях "срането", но казах, че всеки си има вкус за нещата и всеки има право да му харесва нещо или не. А "...темата съм я пуснал за да се получи една градивна дискусия..."
не знаех, че "градивното" ни мнение е от някакво значение за дизайнерите на БМВ!!
Ако е, обаче ще съм горд с тази "градивна" тема!!!
и "колегата" който е "изградил" нещо толкова велико..... 
Уважаеми, на мен много ми харесва 7-ма серия и съм много огорчен от тенденциозното Ви заглавие "Що за грозотия???Новата 7er"!!!
GecataBMW-E46 написа на лично съобщение:
Ако имаш да ми казваш нещо колега давай тук или на живо,темата съм я пуснал за да се получи една градивна дискусия,на тебе като не ти оттърва просто я подмини без да сереш мъдрости из темите!
Не си видях "мъдростите", нито си видях "срането", но казах, че всеки си има вкус за нещата и всеки има право да му харесва нещо или не. А "...темата съм я пуснал за да се получи една градивна дискусия..."

Ако е, обаче ще съм горд с тази "градивна" тема!!!

Уважаеми, на мен много ми харесва 7-ма серия и съм много огорчен от тенденциозното Ви заглавие "Що за грозотия???Новата 7er"!!!

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
GecataBMW-E46 написа:http://fakti.bg/avto/108791-parvi-podrobnosti-za-novoto-bmw-7er?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
А къде прочете, че това са официални снимки та палиш толкова че била грозна

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
predel написа:Уважаеми "колега"GecataBMW-E46 написа на лично съобщение:
Ако имаш да ми казваш нещо колега давай тук или на живо,темата съм я пуснал за да се получи една градивна дискусия,на тебе като не ти оттърва просто я подмини без да сереш мъдрости из темите!
Не си видях "мъдростите", нито си видях "срането", но казах, че всеки си има вкус за нещата и всеки има право да му харесва нещо или не. А "...темата съм я пуснал за да се получи една градивна дискусия..."не знаех, че "градивното" ни мнение е от някакво значение за дизайнерите на БМВ!!
Ако е, обаче ще съм горд с тази "градивна" тема!!!![]()
![]()
и "колегата" който е "изградил" нещо толкова велико.....
Тук в този откъс от изречението ти който съм направил с удебелен шрифт си много прав,точно за това и съм пуснал темата,точно за това и е в раздел извън темата където мисля всеки може да изкаже мнението си! А и като сме на принципа харесва ми не ми харесва,лично на мен твойте тъпи мнения не ми допадат,ами дразнят!

ПП.След разтроения колега predel темата може да бъде заключена за да не дразни неговата лесно огорчима личност!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Добре, че на BMW таргета от клиенти са им хората от "Извън темата"![]()
![]()
![]()
![]()

+1
Наясно съм ,че горното важи и за мен с пълна сила,но беше много на място

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
goshevv написа:Не знам защо, но цялостната форма на колата ми напомня за Ауди А8
Само дето А8 е мааалко по-хубава

Иначе снимките за мен са 100% фейк

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
то само като видиш сайта 

ФАКТИ !!! 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Може да се иде и по-категорично в оценката... Даже А класата ще убие 7-цата по продажби 

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2