Как са пътищата покрай Костенец след взрива?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Как са пътищата покрай Костенец след взрива?
Здравейте, колеги!
Сега разбрах за взрива в Костенец, а аз утре ще пътувам за Боровец. Мислех да минавам през Белово и Костенец, но сега се чудя дали не са затворили пътя, който идва от Белово и излиза към Долна баня. В някои статии пише, че районът е отцепен, а в сайта на АПИ няма информация засега.
Много Ви моля, ако някой има актуални данни по въпроса да сподели! Не знам къде е този завод и за това "районът е отцепен" нищо не ми говори.
Благодаря предварително!
Сега разбрах за взрива в Костенец, а аз утре ще пътувам за Боровец. Мислех да минавам през Белово и Костенец, но сега се чудя дали не са затворили пътя, който идва от Белово и излиза към Долна баня. В някои статии пише, че районът е отцепен, а в сайта на АПИ няма информация засега.
Много Ви моля, ако някой има актуални данни по въпроса да сподели! Не знам къде е този завод и за това "районът е отцепен" нищо не ми говори.
Благодаря предварително!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
Re: Как са пътищата покрай Костенец след взрива?
Вчера минавах през Белово -Костенец и няма проблем. Скоро не съм минавал Костенец - Боровец, но по спомен от пътя завод не съм виждал.
Завода е по пътя за Белово, отклонението е преди това, не би трябвало да има проблеми
Не Мы такие, Жизнь такая
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:Какво се е взривило ?
Военния завод
Завода не се е взривил!
Взривил се е снаряд/и (нямам идея точно), но на полигона където е трябвало да бъдат унищожени. Има пострадали и са настанени в болница, а единия все още е с опасност за живота. В околността има само счупени стъкла по близките къщи.
Взривил се е снаряд/и (нямам идея точно), но на полигона където е трябвало да бъдат унищожени. Има пострадали и са настанени в болница, а единия все още е с опасност за живота. В околността има само счупени стъкла по близките къщи.
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Давам актуална информация. На отиване минах от Белово през Костенец за Долна баня, а на връщане от Боровец през Костенец и излязох на магистралата. От взрива по тези пътища няма и следа, все едно нищо не се е случило.
Поздрави!
Поздрави!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
7 мнения
• Страница 1 от 1