Android smartphone за жена
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Android smartphone за жена
Колеги искам да купя на приятелката ми някакво телефонче , ще го ползва основно за чатене (феис , вибер ...), снимки и интернет. Ще го купя от Амазон иБей или от официален сайт . Изисквания и притеснения :
-Не много голям дисплей, между 4-5 инча.
-Като чели клоня към андроид , също така модел 2014 година
.
-Притеснява ме въпроса с несменяемите батерии при някой модели ?
-Пари между 250-450$
Понеже се заглеждам в Sony Experia z1 compact , LG G2 mini galaxy s4 mini , на някой виждам опция LTE какво значи това и какво ще му е приложението за сега и в бъдеще ?
-Не много голям дисплей, между 4-5 инча.
-Като чели клоня към андроид , също така модел 2014 година

-Притеснява ме въпроса с несменяемите батерии при някой модели ?
-Пари между 250-450$
Понеже се заглеждам в Sony Experia z1 compact , LG G2 mini galaxy s4 mini , на някой виждам опция LTE какво значи това и какво ще му е приложението за сега и в бъдеще ?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Android smartphone за жена
Sony Xperia Z1 е изключително стилен телефон с много добри характеристики и компактни размери. Аз Андроид не обичам, но този телефон го харесах откакто го използва мой колега и си го мие редовно на чешмата 

Only dead fish follow the stream...
MadChicken написа:Sony Xperia Z1 е изключително стилен телефон с много добри характеристики и компактни размери. Аз Андроид не обичам, но този телефон го харесах откакто го използва мой колега и си го мие редовно на чешмата
Напълно подкрепям

v_p_m написа: на някой виждам опция LTE какво значи това и какво ще му е приложението за сега и в бъдеще ?
най-общо лте е телефон с бързо 4g, усеща се значително по-бързо за интернет от 3g. по лте може да минава HDTV.
ако се гледа за след година-две е по-добре да има лте. при все мисля, че не е фатално ако няма лте в момента.
what a helluva ride
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, може да погледнеш мини версиите на Samsung и HTC. 

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
За жени основно купуват Самсунг, имат разни цветни модели с цветя и т.н Но z1 compact е с доста добри характеристики много над останалите които си изброил
Може да погледнеш и някой цветен 5с
Sent from my iPhone using Tapatalk
Може да погледнеш и някой цветен 5с

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Z1 compact е чудесен телефон, има го и в различни цветове, може да си избере. Освен това е водоустойчив. Иначе всякакви минита на Самсунг биват, но на мен лично са ми малко надценени. Това с несменяемите батерии е проблем, но на предишното ми Сони батерията си беше ОК след три години брутална употреба, не вярвам на компакта да е по-зле. Освен това в сервиз ги сменят, даже има шанс да подкараш неоригинална на някои телефони (с Iphone не става). Имаш доста приличен бюджет, така че ще намериш, съобрази се и с вкуса на жената все пак 

Never mistake motion for action...
- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
Защо не помислиш за бюджетен телефон с windows phone 8? За по-малко пари, ще купиш по-добър телефон. Някоя Лумия 630 примерно, ще и пасне чудесно
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Както каза колегата по горе 5ц или тея галаксита, който и да е освен по размер аз по друго не ги различавам
Иначе ако не държиш на марка имаше разни Гигабайт, Леново, Престижо и т.н., които чисто нови са на много прилични пари, влизат ти в бюджета и по характиристика са като великите андройди (HTC, Samsung).
П.п: +1 за Сони Z1 компакта

Иначе ако не държиш на марка имаше разни Гигабайт, Леново, Престижо и т.н., които чисто нови са на много прилични пари, влизат ти в бюджета и по характиристика са като великите андройди (HTC, Samsung).
П.п: +1 за Сони Z1 компакта

Почти на 100% съм решил да е Sony Experia z1 compact основно заради дизайна и камерата , до колкото разбрах има малък фабричен дефект с снимките със светкавица (коригира се елементарно) и също така лесно се драска задния панел. Ако някой знае още нещо за конкретния модел или да предложи нещо друго 

Погледни и в какви цветове се предлага. Моята жена ме изяде, че не съм и взел бял телефон.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Белият е страхотен и не му личат петната от пръсти. За надраскването има протектори по 10 лв. комплекта за лице и гръб 

Never mistake motion for action...
Да, щом е за жена цвета дори е най- важното нещо
13 мнения
• Страница 1 от 1