Добрите съседи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Добрите съседи

Мнение от ylaine » 12 Авг 2014, 12:07

Така и така "Извън темата" се е превърнала в изливане на душевни екскременти, викам и аз да си излея своите, че нещо ми натежават. В такива моменти ми идва да разстрелям някого, само да знам кого. Може би го приемам толкова навътре, защото в момента са ми на главата и доста други проблеми.. не материални, но тях няма какво да ги споделям. Та да поговорим за добрите съседи. Със сестра ми имаме Е36 компотче, както му викаме "бонбона".. навярно заради формата :D Преди около 1-2 месеца (не помня точно), слизаме една сутрин към колата и какво да видим - на покрива изгасени поне десетина фаса, ама ей така натискано с тях, от което разбира се има и следи. Мислих, мислих, викам си тва ще да са някои пияни келеши и си казах майната му, какво да направя. Обаче тази сутрин ПАК на покрива открих изсипани някакви бели лепкави нещица, които нямам идея какви са.. нещо като захарен памук обаче на много малки частици. Първо помислих, че пак са от фасове.. но не. Разбира се махането им беше забавно, но поне не останаха следи (уж). Вече е вън от съмнение, че е лично. Въпросът е защо? Ей това ме гложди. Нито аз, нито сестра ми имаме проблеми с някой от съседите. И това най-много ме вбесява - да ти правят мръсно без причина и зад гърба! Колата беше спряна на различни места, та не е някой от онези, които си "имат" места.

Ако имате някакви идеи как да разбера кой си прави та*ак с мен.. споделяйте.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Добрите съседи

Мнение от bmw325tds » 12 Авг 2014, 13:07

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:57, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Авг 2014, 13:12

Бас ловя, че наистина без причини си правят гавра. Някой малки келеши ще са и просто ей така "за майтап" ти правят поразии. Събират си около колата ти на моабет и като си гасят цигарите на тавана ти, "впечатляват мацките".

Засядаш на джама и почваш да дебнеш, до ден два ще ги разбереш. Предполагам са между 15 и 18 годишни дечурлиги. Три-четири момчета, с две-три момичета :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 12 Авг 2014, 13:14

Аз пък как да се разбера с един съсед, който явно умствения му багаж не е достатъчен и всяко отваряне, на която и да е от вратите на неавтомобила му, се използва нечовешка сила и половината коли пред блока са белязани вече от сблъсъци с вратите му. Всеки път като паркира до мен изтръпвам и с право. Вече врата, задна вежда и преден калник имат забележки от неговата малоумност. Проблема, е че той изглежда добър човечец, от което изхождам, че това не го прави умислено, а просто е тъп и не се сеща......................... :conf:

Идиоти навсякъде, оправия няма!

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Авг 2014, 13:35

Не е точно от съседи,но да покажа милата България и футболните "фенове" на какво са способни :bowdown: Добре,че кофата е паднала преди да ми удари колата. Иначе можеше да я пиша тотал. Единственото спасение и то не на 100% е гараж или платен паркинг за съжаление. Случката е от преди няколко месеца. Благодарен съм на футболните "фенове" както вече казах.

Изображение

Изображение
Последна промяна DigitalExile на 12 Авг 2014, 13:37, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Centurione » 12 Авг 2014, 13:51

Твърде познато, колега. Аз разбрах кой ми го прави, но негодникът е полицай. Решението беше - платен паркинг.
Live forever or die trying

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Авг 2014, 14:14

Centurione написа:Твърде познато, колега. Аз разбрах кой ми го прави, но негодникът е полицай. Решението беше - платен паркинг.

Кво значение има какъв е? :kuku: Още по-добре е щом е полицай. Пусни една жалба да видиш. Ти пък, ако ще и папата да е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 12 Авг 2014, 18:09

520i написа:Бас ловя, че наистина без причини си правят гавра. Някой малки келеши ще са и просто ей така "за майтап" ти правят поразии. Събират си около колата ти на моабет и като си гасят цигарите на тавана ти, "впечатляват мацките".

Засядаш на джама и почваш да дебнеш, до ден два ще ги разбереш. Предполагам са между 15 и 18 годишни дечурлиги. Три-четири момчета, с две-три момичета :mhihi:

Не знам колега. Снощи беше спряна доста встрани от пътя и от тротоара. Специално пак да са ходили до нея.. Плюс това случките са в промеждутък от 1-2 месеца. Как да вися 2 месеца да чакам някой келеш.. крива работа. Тъпото е, че хабим нерви за глупости, нерви които никой няма да ни ги върне :banghead:

Назад към Извън Темата