На почивка в Турция.С кола или с рейс...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

На почивка в Турция.С кола или с рейс...

Мнение от k-hristov » 12 Авг 2014, 21:33

Ще ходим с гаджето октомври месец на почивка в Турция, по-конкретно Истанбул.Имам много чуденки като основната е транспорта.Ич не ми се ходи с тия рейсове, въпреки че ако няма друг вариант така ще се пътува.Има ли екскурзии, в които да е включено всичко освен транспорта, просто да има кой да покаже забележителностите, хотела да си е организиран, абе общо взето всичко.Някакви идеи?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW

Re: На почивка в Турция.С кола или с рейс...

Мнение от TheFreeRider » 12 Авг 2014, 22:51

Аз лично в Истанбул не бих отишъл с кола, просто е страшна лудница, не знам как не умират поне по 100тина пешеходеца на ден - нито шофьорите са нормални, нито пешеходците! Да не говорим и за какви задръствания става въпрос... Бяхме на организирана екскурзия миналата година с автобус и грам не съжалявам, че избрахме този вариант, като по принцип сме свикнали да пътуваме с кола :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Авг 2014, 10:32

Ако ще разглеждате Истанбул, не ти трябва кола, излишна грижа. Пътуването не е чак толкова дълго, а там ти е много по-удобно да се движиш с метрото между забележителности.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 13 Авг 2014, 11:00

За Истанбул задължително с рейс. Точно там колата ще ти е голяма грижа. Пък и как карат :nono:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 14 Авг 2014, 18:20

Колега, за съжаление бях там преди 12 години и щом пристигнахме 4 човека оставихма колата на платен паркинг и след това я взехме на заминаване. Паркингът беше на 100 м от хотелчето и по цени беше, като българските със скромни тарифи.
Няколко пъти ползвахме таксита и беше малко по-скъпо от България, на не особено. Сега не знам какви са тарифите??
С кола да караш из Истамбул е ад. Само като гледах похватите на бакшишите ми стана ясно, че дори за човек с огромен опит това е ужас! :confused:
Тарифите на такситата са твърди и не подлежат на пазарлък. Броячите са точни и няма измами. Дава се дори и минимален бакшиш - все пак е Ориент. :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Извън Темата