диспенсър за вода
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
диспенсър за вода
здравейте момчета,с темата търся мнения за добра машинка,която си заслужава цената.защото има и такива,които са скъпи,а охлаждат прекалено слабо.за офис е и няма да се ползва от много души,но не искам да взема нещо,което само ще бръмчи!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: диспенсър за вода
Има едни диспенсъри, които ги връзваш за водопровода и те я очистват с УВ лъчи и филтър разбира се.
Аз бях очуден, колко по-приятна вода можело да се пие, при това без особени ограничения.
Иначе като охлаждане - болят зъбите ако пиеш директно
Аз бях очуден, колко по-приятна вода можело да се пие, при това без особени ограничения.

Ние в офиса също имаме, но не сме го купували диспенсера. А ни го дават безплатен от фирмата която ни зарежда водата. Като имаш предвид че сме 7 човека, направи си сметка колко вода купуваме. Наскоро даже се беше счупила пластмасовата основа отгоре която дърви бутилката и го смениха с нов без проблеми.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Aз имам някаква мидеа - MYL31S-W. Прекарва по 40-60 литра на седмица и от 3 години си бачка безпроблемно. Не изстудява, чак да кърти зъби, ама поти чашите и малки деца ги боли гърлото
Иначе много лесно се поддържа и не шуми особено. Само, че като гледам цената са я коригирали доста нагоре, откакто аз я купих 

Ubi dubium, ibi libertas
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кога е от фирма,има някакъв лимит на месец за поръчани литри вода,а ние няма как да изпиваме толкова.цените са от 65 до към 12-130лв,зивиси дали с шкафче.просто ориентир за марка или модел търся.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
cod-cdbp написа:Има едни диспенсъри, които ги връзваш за водопровода и те я очистват с УВ лъчи и филтър разбира се.
Едвам навих хората в офиса да вземем такива. Водата е страхотна, не мъкнеш галони, не се забравя да се поръчат и т.н. Много хора бяха предубедени за тия машинки, но след като ги пробваха са на друго мнение.

Взехме ги под наем от голяма фирма в бранша. Наемът не е висок (особено сравнено с това, което давахме за галоните) и включва обслужване, и редовна подмяна на филтрите.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тия UV диспенсъри са бОлшит - водата тинясва след 2-3 дни в чашата. Кое му е UV на тая схема, нищо лично против тез дет ги възхваляват.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Тия UV диспенсъри са бОлшит - водата тинясва след 2-3 дни в чашата. Кое му е UV на тая схема, нищо лично против тез дет ги възхваляват.

Има такива китайчоци, където са "за без пари" и съответно толкова работа вършат.
В офиса по две седмици ми е седяла водата в шишето и не мърда.
При нас са и с озонатор и маркуч, който връща излишната вода, при озонирането. Маркучите са полупрозрачни и то си личи. Входящия вече е сивозелен (блатясял) отвътре, а този през който минава излишната, но вече филтрирана вода е като чисто нов.
Просто както във всичко и в тези апарати има истински неща и такива, които приличат на тях.

Laugh...
Cry...
Cry...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Айде сега ще се подценяваме ли с китайците ...
Ползваме ето това: http://www.waterlogic.com/wl_products/wl2500/
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Айде сега ще се подценяваме ли с китайците ...
Не е лоша машинката, но няма най-важното - обратната осмоза. За това зеленясват нещата.
Laugh...
Cry...
Cry...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Сигурно няма, аз и хабер си нямам, просто казвам че при избора на такава шитня трябва да се внимава. Все пак е важно и какъв ефект се очаква, но както казваше един велик автомонтьор : "с пръдня боя не става, та да искаш и да е синя"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Най-чистата е изворната - извираща от дълбоко под недрата. Аз наливам такава от една не много далечна местност 25 км. над Варна и водата е уникално чиста и студена - наистина изворна. Нищо общо с бутилираната изворна в магазина дето бие много на чешмяно-апартаментски боклук.
Нося си по едно шише и в колата на работа.
Почти край всеки бг.град на 20-30 км. навътре из горите и сокаците има такива чешми. Най-сигурният начин за пиене на кристално чиста вода.
Нося си по едно шише и в колата на работа.
Почти край всеки бг.град на 20-30 км. навътре из горите и сокаците има такива чешми. Най-сигурният начин за пиене на кристално чиста вода.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва няма кой да го оспори ама да ходиш за офиса да наливаш от чешмите..
Щом е за офис няма какво да търсиш и да купуваш- свързваш се с фирмата и те ти носят и си му берат грижата ако се развали.

Щом е за офис няма какво да търсиш и да купуваш- свързваш се с фирмата и те ти носят и си му берат грижата ако се развали.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
За лично ползване пиша. Пълниш си няколко туби и има за доста дни напред. Аз така правя и допълнително шишета за колата и навътре под седалката.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Гледай да е с компесор задължително! Тия с електонното истудяване не стават,не вземай такъв. 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2