Пръскане срещу хлебарки
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Пръскане срещу хлебарки
Front line combo - всичко друго е афиф работа. Миналото лято за 3 дни изчезнаха всички и до сега няма проблем.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Аз съм страшно доволен от ФЕНДОНА..
Пръскам двора за бълхи където е кучето ,и намирам на купчинки поне 10 20 трупа на хлебарки със вдигнати крака,а не съм пръскал по цепнатини и отвори а директно по плочките и ъглите на къщата ..
Седмица след като пръсках в това дъждовно време когато беше намирах по някой труп,дават го безопасно за хората и не миризливо, на малки шишенца е на цена от 2,50 и мисля ,че го дават за 5 литра аз слагам 2 такива в 5 литра и кучето пръскам с него директно смело
като съм намирал и откъснати кърлежи умрели и да ти кажа честно поне месец 2 кучето не го видях да се дръгне и чеши.. с 2 ръце за този препарат.. И за вътрешна употреба съм го ползвал
Пръскам двора за бълхи където е кучето ,и намирам на купчинки поне 10 20 трупа на хлебарки със вдигнати крака,а не съм пръскал по цепнатини и отвори а директно по плочките и ъглите на къщата ..
Седмица след като пръсках в това дъждовно време когато беше намирах по някой труп,дават го безопасно за хората и не миризливо, на малки шишенца е на цена от 2,50 и мисля ,че го дават за 5 литра аз слагам 2 такива в 5 литра и кучето пръскам с него директно смело

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
При мен котката ги трепе
А и от много време не съм виждал някаква пълзяща гад в нас.

Si non confectus, non reficiat.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
С пестициди против колорадски бръмбар. Има ги във всяка селскостопанска аптека. Струва лев-два и забравяш що е то хлебарка.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
gromovich написа:Front line combo - всичко друго е афиф работа. Миналото лято за 3 дни изчезнаха всички и до сега няма проблем.
Това!
2 години след пръскането няма нито една хлебарчица да се мярка.

Тази година ходих на море - на прочутия за някои Мирамар. Мина морето, събрахме си багажа и в къщи. Още от първия сак изпадна една хлебарка. Жена ми започна да преглежда дрехи една по една, сакове куфари и въпреки това взех от онези къщички за които се залепят. Няколко нощи подред се хващаха по 2-3
Сега вече няма - да се надяваме. Страшно упорита гад, това завъди ли се не виждам как може да се отървеш

7 мнения
• Страница 1 от 1