Питане за Texas Holdem?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Питане за Texas Holdem?

Мнение от Bokrael » 21 Авг 2014, 16:29

Здравейте, от скоро реших да го разучва и да си цъкам. Само не разбрах:

Печеливша ръка от карти от еднаква боя (флъш) има само когато и 5-те са от една боя нали? Ако имам 4 различни пики не е печелившо?

Фул хауса брой ли се ако 3те карти са по слаби от 2те примерно 3 седмици и 2 дами?

:dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Питане за Texas Holdem?

Мнение от TNT » 21 Авг 2014, 16:37

Трябва да са 5 от една боя, брои се фул хауса.

П.П. Щом задаваш такива въпроси, надявам се играеш във фейсбук. Ако не - кажи в коя зала играеш, на какво ниво и как ти е ника :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 21 Авг 2014, 17:06

TNT написа:Трябва да са 5 от една боя, брои се фул хауса.

П.П. Щом задаваш такива въпроси, надявам се играеш във фейсбук. Ако не - кажи в коя зала играеш, на какво ниво и как ти е ника :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за сега във Фейса. :bchug:

ПС. Има ли в интернет места където дават някой друг долар за нови потребители, да разцъкам с хора и пари да видя как се представям?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 21 Авг 2014, 17:11

Не се обиждай, но щом задаваш такива въпроси, значи все още не си готов да играеш за пари. Все пак глупави въпроси няма и е хубаво да питаш, но не бързай с истинските залози.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Авг 2014, 17:14

Има, дават по 5-10 долара на места, но с тези въпроси абсурд да изкараш 1лв. По-скоро потърси къде може да играеш фрийроли без да правиш депозит.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 21 Авг 2014, 18:42

TNT написа:Има, дават по 5-10 долара на места, но с тези въпроси абсурд да изкараш 1лв. По-скоро потърси къде може да играеш фрийроли без да правиш депозит.

Ok ще цъкам още. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 21 Авг 2014, 18:51

В този фейсбук нищо няя разбереш намери някаде играй за пари, избягвай да играеш за без пари ако трябва гледай само как играят хората има много клипове из порталите. НО първо научи силата и комбинацийте на ръцете отвори една търсачка и напиши "сила на покер ръцете" другото идва с игра, гледане и мислене
Последна промяна Conqueror на 21 Авг 2014, 22:56, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Авг 2014, 21:40

съвет: изгледай всички сезони (3 са май) на Pokerstars Big Game в zamunda.net

коментаторите са много добри и постоянно се знае какво се случва, много добре е направено

хем ще ти е интересно, хем ще поразбереш някой неща :yes:

ако пък имаш време, една две книжки няма да навредят

друго за гледане е high stakes poker, но там не обясняват така добре, коментатора е на 70+ не го мързи :mhihi:

успех...

иначе, ако ти се прежалват 20-30 лв. вкарай в pokerstars.net и цъкай freeroll-и и евтини турнири
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 22 Авг 2014, 13:06

Започни да четеш тук -> ЦЪК много полезна информация има за новаци и напреднали.
Колко до игра можеш да се пробваш на фрийролите в 888poker. Там играят малко по-слабички сравнение с покерстарс и т.н.(не че аз съм много добър, така знам от познати добри играчи). :wave: На мен лично откакто се опитват да затегнат хазарта в България спря да ми го отваря, обаче на мн хора работи и аз незнам от какво е причината :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Авг 2014, 13:12

От доставчика :yes: В Пловдив нямам проблеми, в София и от глобулска флашка без VPN май само в старса влизам :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 22 Авг 2014, 16:44

без тракинг софтуер е като да гледаш звезди без телескоп :mhihi:

и въпреки че съм дал към 600-700 лв за софтуер, не съм изкарал кой знае какво, кривата на учене е дългаа много и стръмна нагоре.
трябва да имаш на ден по 4-5 часа да можеш да прогресираш поне малко.. про играчите циклят по 12-14 часа и повече.

Това ти е повече от работен ден, разликата е че би циклил затворен и далече от хора.. което за мен е ъпсурт.
По-хубаво инвестирай в образование, някоя перспективна специалност с която ще си намериш реализация, а покера хоби.
Повечето про играчи първо им е било хоби, станали са много добри и тогава са се отдали.. тия дето директно са почнали циклеж като том дурр, гледат като гърмяни зайци :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Авг 2014, 17:10

И без тракинг софтуер става - просто по-трудно. Също така задължително на анонимни маси :lol: А на по-високите нива всеки има ХЕМ, така че пак сте при равни условия.

Какво се разбира под "про" играч? Това на колко маси играеш тези 4-5, и тези 12-14 часа също оказва значение. В другата тема за покера бях споменал, че имам доста познати, които се издържат от това. 10 маси за кеш 6-макс (правят се по около 1000-1100 ръце за час) или 20 маси турнири не е мираж. С 90-100 часа месечно (половин работен ден) на 6 маси на едно прилично ниво кеш... е възможно да се издържаш, което аз разбирам за "про".

П.П. Я кажи за какво толкова си дал 600-700лв. :lol: :lol: Може и на ЛС.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Авг 2014, 17:29

Вярно че тоя германеца дето беше спечелил шампионата каза, че не е използвал никъв софтуер, ама отначало не повярвах :lol:
Ако играеш само на 1 турнир и си водиш бележки, да може и без софтуер.. но колко маси трябва да изиграеш че за да стигнеш нивото за sunday million? :D на 20 маси ходи да вадиш бележки :mrgreen:

Иначе hm2, notecaddy premium, 2 edge пакета и няколко месеца абонамент в cardrunners.. ама бях в болнични след операция на коляно и имах време, не бих си го причинил никога отново.. освен ако не съм затворен в подводница или на международната космическа станция :mhihi: иначе почнах да ги бия на 1$ 45 man, ама нещо загубих тръпка.. бих играл на турнири от 100$+ ама съм слаб за там, а и немам време да се уча/градя банка.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Авг 2014, 17:41

И аз така си мислех, докато не гледах едно приятелче как ги пореше на 0,50е/1е кеш на 6 маси без софтуер :lol: Но задължително анонимни! Иначе ти нямаш, а те имат :mhihi:

В някои зали има някъв филм с HEM-a и трябва допълнителен софтуер (който пак е пари), за да го "подкараш". Но предполагам бързо се избиват 50 евро (по спомен), ако ти имаш, а другите нямат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Авг 2014, 18:41

как така анонимни, това не го разбрах..

Следваща

Назад към Извън Темата