Мнения за Опелски двигател
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Мнения за Опелски двигател
Колеги Привет,
Трябва ми мнение за Z22SE или казано по друг начин 2.2 екотек 147 к.с. на GM. Ше съм благодарен ако някой има впечетления.
Поздрави
Трябва ми мнение за Z22SE или казано по друг начин 2.2 екотек 147 к.с. на GM. Ше съм благодарен ако някой има впечетления.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: Мнения за Опелски двигател
колега карал съм Астра с такъв мотор,честно да ти кажа върви си доволно от към разход е нормално колата беше с газова инжекция при 160км и нагоре даде 12 разход
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
radio_manbg написа:Колеги Привет,
Поздрави
Двигател като двигател.Проблем има ако се кара с гадно масло, редки смени на масло, и неправилна експлоатация.Нищо скъпо няма по него, само да се пази.
Приятел искаше да купува астра с такъв, общо взето стигнахме до извода, че е най-добрия екотек, освен това е с верига
Друг имаше пак бертоне на газ с този двигател и беше мн доволен, но го кара 3-4 месеца само.

Друг имаше пак бертоне на газ с този двигател и беше мн доволен, но го кара 3-4 месеца само.
Live it like you Love it
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
blqsu4ko написа:Приятел искаше да купува астра с такъв, общо взето стигнахме до извода, че е най-добрия екотек, освен това е с верига![]()
Кво като е с верига???Не се къса и не се сменява, така май беше...
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Ако не се подържа както трябва или не е подържан се сменя трудно, и трудно се намира читав такъв.

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
k-hristov написа:blqsu4ko написа:Приятел искаше да купува астра с такъв, общо взето стигнахме до извода, че е най-добрия екотек, освен това е с верига![]()
Нямаш сумати ремъци
Колкото до двигателя знам, че 2.2 то дизел особено понеже за него по-конкретно бях се интересувал знам, че е надежден

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
c7aH4eB написа:k-hristov написа:blqsu4ko написа:Приятел искаше да купува астра с такъв, общо взето стигнахме до извода, че е най-добрия екотек, освен това е с верига![]()
Нямаш сумати ремъци
Колкото до двигателя знам, че 2.2 то дизел особено понеже за него по-конкретно бях се интересувал знам, че е надежден
Тук се говори за 2.2 бензин, не дизел, и пак не разбрах тфа за ремъците???Нямаш сумати ремъци като имаш верига?Кво имаш предвид?Колко са тия сумати?Ангренажните ремъци са по 1, максимум 2.Обясни ми, че явно не разбирам.
8 мнения
• Страница 1 от 1