Пътуване до Македония

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Пътуване до Македония

Мнение от Cyberloner » 27 Авг 2014, 20:02

Рових из търсачката но все излизат стари теми.
Някой да е пътувал скоро до Македония?

Интересува ме по-конкретно до Охрид - какъв е пътя? зелена карта искат ли? големия талон на колата да си го взимам ли? на границата какво е положението - като със Сърбия или? С лична карта ли е само или и паспорта трябва да си нося?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Пътуване до Македония

Мнение от speeder88 » 27 Авг 2014, 22:26

Миналата година ходих до Скопие. Бяхме се приготвили със зелена карта само. Колата си беше на името на водача, та не сме носили голям талон или пълномощни. на границата минахме само с лични карти и талона. Друго не са ни искали.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Авг 2014, 23:01

На мен ми искаха зелената карта на границата. Иначе лични карти и пътуваш. Магистралите са гадни, но пък платени.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 28 Авг 2014, 0:05

Понеже всеки ден съм по няколко пъти на ГКПП Гюешево :mhihi: Искат само лични карти и зелена карта на колата. Ако имате свободно време ви съветвам да минете през ресторант Воденицата. Пътят до там е тесен и труден, но за малко пари купуваш килограми пръжоли, плескавици и всякакви други мръвки.... :bchug:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 28 Авг 2014, 13:21

Събуди ми интереса :) дай някакви координати на това кръчме може и GPS координати - ще се оправя :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 32? Compact
Мечтае да кара: E91 330xD

Мнение от Crazy_jerry » 31 Авг 2014, 14:22

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 31 Авг 2014, 17:36

Cyberloner написа:Събуди ми интереса :) дай някакви координати на това кръчме може и GPS координати - ще се оправя :)

Стигаш до Крива Паланка, минаваш от ляво на реката в самия град и само направо и стигаш да полицията оттам хващаш по една стръмна тясна улица и след 3 км каране си там. Може и да питаш за село "Дурачка река" и местните ще те упътят :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Назад към Извън Темата