Ветробрани
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ветробрани
Само да споделя, че си купих ветробрани от фирмата, на която излиза отгоре на сайта рекламен банер и са много добри. Лесен монтаж, визията на колата с тях е супер и вече ги пробвах в един голям дъжд в бедстващите райони около Харманли. Справиха се чудесно, свалени прозорци с мярка, няма да вали и пръска в купето
http://vetrobranite.com/Vetrobrani-za-Bmw-seriia-3-E46-SEDAN-KOMBI-1998-2005-PREDNI

http://vetrobranite.com/Vetrobrani-za-Bmw-seriia-3-E46-SEDAN-KOMBI-1998-2005-PREDNI
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Ветробрани
Най-тъпото се че се казват ветробрани, ама шума в купето с тях или без тях на отворен с мярка прозорец е един и същ... Треа са дъждобрани
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
Гледам, че караш комби би ли споделил само за отпред ли взе или и за отзад. Ако може някоя снимка да видим как е. Лек ден.!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ще гледам да кача снимки тия дни. Там където ги намерих, предлагаха само за предните врати.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и аз от 2 месеца горе долу съм с предни и задни ветробрани но си взех team heko.не е зле макар че очаквах повече от тях не знам защо
но си е готина екстра а и визията на колата определено е по добра с тях

kiko написа:и аз от 2 месеца горе долу съм с предни и задни ветробрани но си взех team heko.не е зле макар че очаквах повече от тях не знам защо![]()
Внимавай колега, на мен с точно такива ми се прецака на мерцедеса машинката за вдигане на шофьорския прозорец, от тогава такава "екстра" на колата не бих си сложил повече!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да възможно е!още като ги монтирах забелязах едно ръбче в долната част на ветробрана,че при вдигане на стъклото почва да пречи и просто го отрязах.от тогава няма никви ядове а и откакто съм ги сложил аз реално никога не съм ги вдигал стъклата докрай.
7 мнения
• Страница 1 от 1