Ветробрани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Ветробрани

Мнение от ka4i » 08 Сеп 2014, 9:19

Само да споделя, че си купих ветробрани от фирмата, на която излиза отгоре на сайта рекламен банер и са много добри. Лесен монтаж, визията на колата с тях е супер и вече ги пробвах в един голям дъжд в бедстващите райони около Харманли. Справиха се чудесно, свалени прозорци с мярка, няма да вали и пръска в купето :yes:

http://vetrobranite.com/Vetrobrani-za-Bmw-seriia-3-E46-SEDAN-KOMBI-1998-2005-PREDNI
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Ветробрани

Мнение от KPETEH » 08 Сеп 2014, 9:26

Най-тъпото се че се казват ветробрани, ама шума в купето с тях или без тях на отворен с мярка прозорец е един и същ... Треа са дъждобрани
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Мнение от elf_78 » 08 Сеп 2014, 14:46

Гледам, че караш комби би ли споделил само за отпред ли взе или и за отзад. Ако може някоя снимка да видим как е. Лек ден.!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 08 Сеп 2014, 21:13

Ще гледам да кача снимки тия дни. Там където ги намерих, предлагаха само за предните врати.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Сеп 2014, 23:09

и аз от 2 месеца горе долу съм с предни и задни ветробрани но си взех team heko.не е зле макар че очаквах повече от тях не знам защо :mhihi:
но си е готина екстра а и визията на колата определено е по добра с тях

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladko » 09 Сеп 2014, 11:23

kiko написа:и аз от 2 месеца горе долу съм с предни и задни ветробрани но си взех team heko.не е зле макар че очаквах повече от тях не знам защо :mhihi:
но си е готина екстра а и визията на колата определено е по добра с тях

Внимавай колега, на мен с точно такива ми се прецака на мерцедеса машинката за вдигане на шофьорския прозорец, от тогава такава "екстра" на колата не бих си сложил повече!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Сеп 2014, 14:15

да възможно е!още като ги монтирах забелязах едно ръбче в долната част на ветробрана,че при вдигане на стъклото почва да пречи и просто го отрязах.от тогава няма никви ядове а и откакто съм ги сложил аз реално никога не съм ги вдигал стъклата докрай.

Назад към Извън Темата