Одобрявате ли оскверняването на паметника на Съветската арм
Модератор: Общи модератори
Одобрявате ли оскверняването на паметника на Съветската арм
Повече ме интересуват резултатите от анкетата, отколкото коментарите.
Благодаря!
Благодаря!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Одобрявате ли оскверняването на паметника на Съветската
BMW_POWER написа:Повече ме интересуват резултатите от анкетата, отколкото коментарите.
Благодаря!
Кво му е интересно на резултата, по-интересно е гласувалите "за" за оскверняване на, какъвто и да е паметник.
Това означава ли, че ще пикат на паметника на родителите си или ще одобрят някой да го прави?
Говоря за това:

Моля колегите да гласуват. Интересува ме какво мислят максимално количество хора.
Благодаря на всички участвали, независимо от вота

Моля колегите да гласуват. Интересува ме какво мислят максимално количество хора.
Благодаря на всички участвали, независимо от вота

А това е паметника на същата армия в една друга столица
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Това не е ли от миналата година, или тая година са му направили римейк 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Против съм оскверняването на каквито и да е паметници.
Същата история е и с паметника на Гунди и тн. (от гледната точка на човек НЕ гледащ футбол казвам) Това за мен е една доста нисша и просташка изява да се гаври някой с паметник.
Същата история е и с паметника на Гунди и тн. (от гледната точка на човек НЕ гледащ футбол казвам) Това за мен е една доста нисша и просташка изява да се гаври някой с паметник.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

Най-важното правило за изкуството гласи, че то не може да подражава на нищо друго освен на истината.
Лопе де Вега

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
За всеки отговора ще е различен, спрямо как тълкува историята.. за някои Русия е освободителка, за други завоевателка.. забравихте ли Ангел Че как търкаше паметника
В единият слуачи едните искат паметника да символизира Русия.. на другата гурпа не им харесва и го боядисват и ще продължават, докато не се демонтира.
Истината е различна за всеки и затова е добре такива паметница да се демонтират, за да не разделят хората, историята я има в учебниците и няма да изчезне.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4062922 един по неутрален поглед

Истината е различна за всеки и затова е добре такива паметница да се демонтират, за да не разделят хората, историята я има в учебниците и няма да изчезне.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4062922 един по неутрален поглед
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Въпросът не е ЗА или ПРОТИВ паметника. Въпросът е дали одобрявате оскверняването му по какъвто и да е начин.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
За Премахването,не за Окверняването!
Ако беше памтник на Хитлер примерно ,дуга песен щяхте да пиеете!
Всичко,което раздля нацията е за премахване!
Ако беше памтник на Хитлер примерно ,дуга песен щяхте да пиеете!
Всичко,което раздля нацията е за премахване!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
"За" съм за оскверняването на антибългарски паметници на територията на българия (паметника на съветската армия, паметника на американските летци бомбандирали София, паметници на бейове и паши в родопите и разградско) "Не" за всички останали било то български или чужди.
Не сте ли си задавали въпроса защо винаги се осквернява паметника на съветската армия до ректората, а никога не се е осквернявал "Руски паметник" на едноименния площад. И двата паметника са на Русия
Не сте ли си задавали въпроса защо винаги се осквернява паметника на съветската армия до ректората, а никога не се е осквернявал "Руски паметник" на едноименния площад. И двата паметника са на Русия

Разлика няма, който е против патеника и да му отсечат главата пак ще е доволен
На историята мястото и е в книгите, щом е по улиците да разделя хората и всеки път като се изцапа от Русия да надават вой, лично бих се радвал всеки ден да го боядисват, напикават и акат отгоре му, докато не се сетят да го махнат.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Въпроса е грешно зададен!
Паметници не бива за се оскверняват!
Трябва ли да се премахне,защото разделя нацията-да!
Доста хора са гласуваи Не за поругаването, но са за премахването!
dr.peshev написа:Въпроса е грешно зададен!
Въпросът е много точно зададен.
Ако ще махаме това дето ни разделя, да махнем на първо място политиците, после парите, колите, футбола .... и накрая жив комунизъм. За всички еднакво и по равно

Политиците, парите и футбола ще ги има и след 100г, но паметниците са за да ни напомнят за нашата идетинчност, кои сме и какво сме постигнали.. паметници на чужда армия, която е избила стотици хиляди българи за мен е уникално срамно.
Защо паметника да ни разделя? Нека да ни обединява, да ги махнат и да сложат на Левски, Ботев, Караджата, а историята да се тълкува всеки както сам си прецени, без да се настройват хората един срещу друг от чужди паметници.. Имаме достатъчно велики личности че всеки град да е претрупан с паметници, те са националната ни гордост и няма да ни разделят, а обединяват, както е паметника на Левски, няма българин който да не почита Левски. Говорим за национализъм, зарежете изток/запад, както председателя на съюза на комунистите каза "Когато България спре да се хвърля на изток/запад като проститука в скута на тираджия, тогава ще се оправим.
http://www.novini.bg/news/235037-%D1%80 ... e_id7.html
Коментара от руското външно минестерство... за мен текста е чиста целенасочена пропаганда.
Защо паметника да ни разделя? Нека да ни обединява, да ги махнат и да сложат на Левски, Ботев, Караджата, а историята да се тълкува всеки както сам си прецени, без да се настройват хората един срещу друг от чужди паметници.. Имаме достатъчно велики личности че всеки град да е претрупан с паметници, те са националната ни гордост и няма да ни разделят, а обединяват, както е паметника на Левски, няма българин който да не почита Левски. Говорим за национализъм, зарежете изток/запад, както председателя на съюза на комунистите каза "Когато България спре да се хвърля на изток/запад като проститука в скута на тираджия, тогава ще се оправим.
http://www.novini.bg/news/235037-%D1%80 ... e_id7.html
Коментара от руското външно минестерство... за мен текста е чиста целенасочена пропаганда.
Последна промяна acer на 10 Сеп 2014, 0:44, променена общо 2 пъти