Полезни или интересни мобилни приложения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Полезни или интересни мобилни приложения

Мнение от vlado6669 » 19 Сеп 2014, 15:26

Сигурен съм, че ако публикуваме интересни или полезни мобилни приложения за смарт телефони и таблети, намерени от всеки от нас за трите операционни системи - IOS, Android и Windows, могат да бъдат полезни и за много други от нас в ежедневието или пък да си поиграем. Може примерно и отрицателни коментари с цел предпазване на други колеги от "кофти" приложения. :yes: Темата не е за спор коя Опер. състема е по-добра
Аз ще започна с много разпространено, ама аз го открих скоро :lol: : 1) Viber - Voip телефония през Интернет, има го и за трите системи, като за IOS и Android пуснаха и видео разговори, за мен по-добър и лек от Skypa, само дето има ограничение за инсталиране на устройство без СИМ карта, макар че може да работи само през WiFi.
2) Uber - при мен за Win, има го и за другите, много полезно приложение за такси в много градове по света а скоро и в България, евтино, бързо, само дето изисква регистриране на кредитна карта.
3) Unit Converter - Win конвертира различни физични величини, като тегло, сила, ускорение, температура, площ и др. между мерните системи и единици, върши ми много работа служебно.
4) A - й, на Nerd Cats английско - български речник за Win, не знам дали го има за другите, не е лош, върши работа има доста думи и търси и на двата езика.
Засега това от мен, а и не качвам приложения, които не ми трябват или са ми от полза. :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Re: Полезни или интересни мобилни приложения

Мнение от TheStorm » 19 Сеп 2014, 15:31

Shazam - слуша музиката/тананикане през микрофона и ти казва коя е песента ... SoundHound е програма със същата цел, но не се справя толкова добре по мои наблюдения. Би трбявало да го има и за трите платформи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Сеп 2014, 16:19

1.За хората дето пътуват-IGO навигация-намират се много карти и други неща за поставяне и е много точен (според мен)
2.Има едно фенерче за андроид-изключително полезно
3. Rolle Tube-сваля всичко от Youtube.
4. Googles -познава по снимки ,гугъл,ама вместо да пишеш снимаш :)
5.Зайцев-богата колекция от Mp3 песнички,сваляш за собствен кеф каквото искаш
6.Galaxy S4 sensors-Много точно ми показва атмосферно налягане и други.
Естествено и едно мое приложение.
Това са често ползвани,иначе има и още доста

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 19 Сеп 2014, 16:24

BMWhat - лесна диагностика и кодиране на БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Сеп 2014, 17:25

Половината програми в темата ги имах и 2007-2008 година на Нокиа Н80 :mrgreen:

За iOS:
- Cinexio - още не съм го тествал (дали наистина имам резервация :mhihi: ), но прави резервация за кино, като ти си избираш местата
- Still Friends - проверява кой те е изтрил от фейсбук :mhihi:
- Kindle - удобен четец за книги
- Appsfire - програми и игри, които са станали безплатни или са на промоция. Т.е. някоя игра за 6-7 евро е станала без пари :D
- EZtrans - софиийски градски транспорт :mrgreen:
- BG Nightlife - промоции и участия в заведенията в големите градове :lol: Не всички, но по-големите и "вървежни" :mhihi: Както и тел. за резервации
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Сеп 2014, 18:05

Zedge - картинки, полифонии, сек'ви неща.
Tapatalk - бърз и лесен достъп до форумите.
Advanced Task Killer - трепа отворени приложения, ама колко работи не знам. Цъкам го всеки път преди заключване :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Сеп 2014, 23:21

TheStorm написа:Shazam - слуша музиката/тананикане през микрофона и ти казва коя е песента ...

Това се скъсва от ъпдейти и всеки път става все по-нахално

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Мнение от hummer » 20 Сеп 2014, 18:32

Shazama най-ми е полезен ,другото жичкаджията го е сложил като е правил телефона :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 23 Сеп 2014, 23:28

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 30 Сеп 2014, 17:03

За iOS:
iBoost Super - буустметър :mhihi:
Engine Sounds - има 2 мода - единия пускане на записи, втория - с наклона на гсм-а давате газ..не звучи интересно ама е зарибявка :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 11 Окт 2014, 21:05

за да не отварям нова тема да попитам тук,с таблет съм на asus новия модел обаче снимам и като тръгна да качвам снимки на компиутара седят на криво когато ги изправя пък стават доста тесни слагам снимки да покажа как седят,и да ми кажете как да направя така че да са с нормална големина.
така седят в началото
P_20141011_205128.jpg

а после стават така
P_2014103111_205128.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
prodava se bmw e36 320 i sedan

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 12 Окт 2014, 12:28

За WP8 :
*weather flow страхотна програма за времето,много красиви лайв таили и лок скрин,показва прогнозата в тайла за 5дни напред.
*onefootball най-доброто футболно приложение,новини,таблици,класиране,любими отбори с известия в реално време за началото на мач и промени в резултата.Лайв таил с новини и снимки.
*msn(bing) приложенията всички са полезни и много добри.Новини го оолзвам ежедневно за новини и инфо отразлични източници от Бг и света.
*skype за интернет разговори,много добър звук и взима много по малко мегабаити от Вайбър,има интегриран бутон в менюто на разговор на телефона за прехвърляне от телефонен на скайп разговор.
*tucan reader хубав четец за е-книги.
*wpcentral новинин и инфо от сайта им,за секунди си в час с новостите около платформите на майкрософт
*office lens скенер за листове и документи с камерата
*ProShot камера приложение за снимки,ръчен фокус,исо,скорост на затвора,баланс на бялото...Но Нокия изкараха Nokia Camera безплатно...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Окт 2014, 19:37

Колеги кажете някоя добра програмка за следене и записване на разхода на гориво. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Мнение от TurboDieselComby » 12 Окт 2014, 20:19

vlado6669 написа:Сигурен съм, че ако публикуваме интересни или полезни мобилни приложения за смарт телефони и таблети, намерени от всеки от нас за трите операционни системи - IOS, Android и Windows, могат да бъдат полезни и за много други от нас в ежедневието или пък да си поиграем. Може примерно и отрицателни коментари с цел предпазване на други колеги от "кофти" приложения. :yes: Темата не е за спор коя Опер. състема е по-добра
Аз ще започна с много разпространено, ама аз го открих скоро :lol: : 1) Viber - Voip телефония през Интернет, има го и за трите системи, като за IOS и Android пуснаха и видео разговори, за мен по-добър и лек от Skypa, само дето има ограничение за инсталиране на устройство без СИМ карта, макар че може да работи само през WiFi.:smoke:

Viber вече има версия за таблет без сим карта. Работи си нормално и на 3G, не само на WiFi.
Все още мисля че няма Shazam за ябълките.
Dropbox - снимаш си и в момента в който на GSMа му замирише на Wireless прехвърля всичко навсякъде където си инсталирал Dropbox.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Окт 2014, 20:41

TurboDieselComby написа: Все още мисля че няма Shazam за ябълките.

Shazam има дори за Symbian. Не знам защо навсякъде има някакво мнение, че няма програми за iOS и Windows. И то такива, които за Symbian даже ги има ?!?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата