Запитване за сервиз
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- guttaville
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: F01/F02
- Детайли за колата: M57D30
Запитване за сервиз
Здравейте колеги,имам едно запитване за един сервиз - http://thepaintshopbg.com/
Имате ли представа дали работят добре момчетата,става въпрос за боядисване и китосване,че дойде време да оправя мазалото от градушката.
Поздрави!
Имате ли представа дали работят добре момчетата,става въпрос за боядисване и китосване,че дойде време да оправя мазалото от градушката.
Поздрави!
Няма нито едно БМВ блъснато отзад,защото не могат да ги стигнат!
- KoKu
- Потребител
-
- Кара: E38 740/725
Re: Запитване за сервиз
Момчетата работят с много желание и професионализъм.
Мойта кола мина от там за Plasti Dip-ване след като на тунинг шоуто тази година видях няколко изложени автомобила от тях.Още тогава хората ми отделиха много внимание в обяснения на процедурата,и ми направиха добро впечатление
Мойта кола мина от там за Plasti Dip-ване след като на тунинг шоуто тази година видях няколко изложени автомобила от тях.Още тогава хората ми отделиха много внимание в обяснения на процедурата,и ми направиха добро впечатление

- guttaville
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: F01/F02
- Детайли за колата: M57D30
Re: Запитване за сервиз
Аз също бях доволен от работата им по изложените автомобили,които представиха на тунинг шоуто.Взех,че ги разпитах и много любезно и детайлно ми отговориха на всички въпроси.И сега това се замислям,дали там да си пратя колата за боядисване и кит.
Някой друг колега с мнение за тях.
Някой друг колега с мнение за тях.
Няма нито едно БМВ блъснато отзад,защото не могат да ги стигнат!
3 мнения
• Страница 1 от 1