Хромиране на лайстни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Хромиране на лайстни

Мнение от red_bull92 » 03 Окт 2014, 9:37

Здравейте, колеги, имам едни лайстни от едно купе минаващи над вратите и искам да ги хромирам може ли някой да ме упъти къде може да се случи това и горе долу колко пари ще ми вземат лайстните са 2.40 дълги Изображение В Пловдив знам една фирма и питах, но ми казаха, че предметите влизали в някаква машина която побирала само 80 см и ми казаха, че поне към този момент това няма как да се случи, а и в София няма да се разправям с Еконти.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Хромиране на лайстни

Мнение от hell's angel » 03 Окт 2014, 13:20

Просто съвет да си знаеш ..... Толкова дълга вана нямат, а и няма да намериш, абсолютни мърлячи са почти всички.... Така и така детайла трябва да си го подготвиш сам, ако искаш да стане както трябва, та по-добре го лакирай след като си го полирал или намери някой бояджия да ти ги пръсне с оная скъпата "хромова" боя.
Иначе, взимаха около 10 лв. на квадратен дециметър миналата година на Оралица 31 в Софето......Ааааа чакай че се сетих :mhihi: имаше един малък бог на галванизирането в Пловдив, в бившия Ворошилов, ама се премести и залезе нещо. Ако му намериш дирите - той е човека ;)
Ubi dubium, ibi libertas

Назад към Извън Темата