100-те национални туристически обекта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

100-те национални туристически обекта

Мнение от mumford » 08 Окт 2014, 15:35

Нека всеки каже къде е ходил. В какво състояние е пътят до там. Любими места. Също и ако някой е посетил даден обект, но е забравил печат, да пише.

Аз от миналата година обикалям, но едва вчера си купих книжка.

Миналия месец ходих до Копривщица и Клисура. Пътят е в мн добро състояние до там. Но нямам печати, ако някой от София реши да ги посети да драсне ЛС :bchug:

Другата седмица обмислям Ботевград, Скравена и Етрополе

http://100nto.org/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Re: 100-те национални туристически обекта

Мнение от DLVasilev » 08 Окт 2014, 17:47

Чудните мостове, Кръстова гора това от миналата седмица. Пътя нагоре към кръстова гора е тесен и се кара внимателно, че смолянци и пловдивчани по принцип си карат като индийци и трябва тях да пазите. Към чудните мостове е по-широко, но пак се изисква повишено внимание, че има много завои и на двете места.
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 09 Окт 2014, 3:14

Добра тема колега :) Като се добера да книжката ще напиша някой ред :)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 09 Окт 2014, 10:02

Аз такава книжка нямам, а и не ми трябва - ходя за кеф, а не да събирам печати. Иначе съм бил на Белоградчишките скали и Белоградчишката крепост, качвал съм се на Шипка, Вихрен, Ботев, Мусала и Рилските езера, от пещерите - Магурата и Бачо Киро, манастири - Рилски, Бачковски и Дряновски, в Етрополе - часовниковата кула и манастира до града (пътят до манастира е адски тесен и е доста изнервящо ако трябва да се разминавате - аз уцелих едно кръщене и трябваше да се размина с 20-ина коли), планетариума в Смолян, както и в няколко музея, които също са част от 100-те национални туристически обекта. Като цяло навсякъде пътищата са били прилични, само в Северозапада е хубаво човек да си носи пътна карта, че нещо табелите са поизчезнали, а няма кой знае колко минаващи коли или хора в селата, които да попиташ за пътя. От всички обекти лично според мен най-много си заслужава да се изкачат планинските върхове - трудно е, но си заслужава :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Назад към Извън Темата