На кой народ симпатизирате и защо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

На кой народ симпатизирате и защо?

Мнение от boksioraE39 » 09 Окт 2014, 0:20

Не става въпрос от политическа гледна точка а за хората като нация!
Моля без караници,всеки има гледна точка.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: На кой народ симпатизирате и защо?

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2014, 0:45

ХУбава темичка

Аз лично на скандинавците като цяло и в частност на датчаните, просто защото тях познавам най-отблизо(казват,че най-приятни и космополитни са шведите обаче)

А защо- защото мнозинството са интелигентни ,работливи и честни хора,с чувство за справедливост и достойнство.
Какви уникални утрепки и мърши има и сред тях .не е истина, но това е друга тема

Жените им са :shock: високи и красиви,но за сметка на това с големи цици :oops: ( и малко коври си падат :mhihi: )

Лошото е ,че са ужасни ксенофоби,шовинисти, националисти и т.н. ,което им пречи страшно много в нормалното общуване с чужденци и останалия свят (който за тях не съществува-може би с изкл. на хАмерика,към която имат известен култ :roll: )

Плюс,че препиват масово по домашному,много депресия и пе.дерастия също ги мори,но пълно щастие няма.. :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Мнение от TurboDieselComby » 09 Окт 2014, 8:17

Май симпатизираш само на половина народ в Шведско - този с големите цици :mhihi:

То да е футболен отбор да симпатизираш на някой, ама на цял народ как да стане. Свят широк - маймуни всякакви.

Може би все пак американците, че най-толерантно приемат чужденците, ама и това не е сигурно при положение, че целия свят се гърчим те да са добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 09 Окт 2014, 8:33

Чак да симпатизирам трудна работа, защото съм си малко швинист и не толерирам другите нации и другите раси. Но към финландците имам известни симпатии, заради това, че по време на Освободителната война са се били за нас срещу турците без да имат абсолютно нищо общо в целата схема и без да имат каквито и да било облаги след това. :dunno: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Окт 2014, 8:47

Мен ме кефят японците. Имал съм късмет да прекарам известно време в Япония, да попътувам и да видя как е там, да общувам с различни хора. Накратко - изключително дисциплинирани, отговорни, вежливи и любезни хора са. Чистотата и редът в цялата им държава е невероятен - просто трябва да го видиш, за да повярваш... В японската градина всяко камъче и тревичка са си на мястото, сякаш не е нещо реално, правено от живи хора, а е компютърна анимация. Направо е чудно е какво са успели да постигнат на няколко каменисти острова в океана, без никакви ресурси... Битова престъпност почти няма, полицаите им не са въоръжени, а ходеха с някакви тояги. Сутин в токийското метро се наблъскват като сардели, даже има специални служители, които бутат последните и им помагат да се натъпчат във вагона. Обаче няма скандали и излишни нерви, всички се усмихват, а в натъпкания до последно вагон мирише на чисто и хубаво... Армия (доколкото знам) нямат.

Харесва ми техниката им - електрониката, мотоциклетите и автомобилите, правят и много тежки машини като кранове, влакове, багери и кораби, напред са в енергетиката и транспорта. Морска нация са, като англичаните и имат доста общи черти с тях. Например - лявото движение и шовинизма... :mhihi: :mhihi: Японките са много фини, с изключително нежна кожа, чисти и усмихнати. Какво да искаш повече...

И в музиката ги бива: http://vbox7.com/play:110f360aec

Общото ми впечатление е, че японците могат да направят ВСИЧКО каквото поискат, и ще го направят добре. Ако бяха решили - и комунизъм да са построили...
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар
Кара: N57D30O1
Детайли за колата: F10 530d Xdrive

Мнение от Spark 50 » 09 Окт 2014, 9:21

+ за японците !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 09 Окт 2014, 9:26

:OT:
Borymeckata написа:... Японките са много фини, с изключително нежна кожа, чисти и усмихнати. Какво да искаш повече...

Дълги крака и големи цици :roll: :mhihi:
Последна промяна CTORH на 09 Окт 2014, 9:28, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Окт 2014, 9:27

Гърците.Защото получиха 240 Млд заем!Евала! Помислете малко колко тарикатска схема,преди да напишете,че щвли да ги еръщат внуци и правнуци.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Окт 2014, 9:38

Мен ме кефят французите, от това което съм видял и усетил, те са хора с вкус, живеят си много добре и качествено.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Окт 2014, 10:31

Японците - само като погледнете снимки преди и след цунамито, държава където заметресение от 6та степен не го броят, постоянни тайфуни и изригвания на вулкани, направо шапка им свалям. Даже бях чел, че и Якудза била помагала на разрушените райони.
Холанците - тези хора от тая тяхната земя са направили рай
Скандинавците също.
Въобще народите които се борят заедно срещу природата обединени за тяхната си държава шапка им свалям.
и сега с риск пак да бъда оплют от форумните патриотчета, ние сами си създаваме бедствията, като изсичаме горите, затлачваме реките, не подържаме язовирите си. Недай боже ни прасне 1 ураган или едно голямо наводнение като преди 2 3 години в Германия - не ми се мисли за броя на жертвите :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Мнение от TheStorm » 09 Окт 2014, 11:11

Японците наистина са дооооста напред чисто като нация ...

Относно Якудза и другите мафиотски групировки - имат си чист и ясен принцип там където им са седалищата да НЯМА грам престъпност. Има градове където има точно по един полицай, за да се отбележи че има все пак и всичко друго е на рамената на мафията. Няма престъпност, училища и болници се строят и поддържат и всички живеят добре ...

Иначе .. скандинавците .. или по-точно скандинавките :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 09 Окт 2014, 11:45

Айде стига глупости.... Ясно е, че българите симпатизираме най-много на Турците и след това на хАмериканците. Няма две мнения по въпроса. :D :D :D
Това беше в кръга на майтапа - не съм расист. Сериозно мисля, че има много достойни нации по света, но и мен като повечето от Вас, много ми харесват дисциплинираните и технологично напреднали японци. След тях са може би канадците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Окт 2014, 12:15

Като хора и нация специално... Италия... Бразилия... немците са доста свестни също.
Като държави и политическо устройсвто нито една от 3те не ми харесва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 09 Окт 2014, 13:40

Германия,Австрия,скандинавците те май за сега най-добре се опазиха от паразити за това и имат висок стандарт на живот.Да японците също там все още честа и морала значат нещо,духовит народ не само срещу бедствията,на 6.08 и 9.08.45 трябваше да се извърши едно от най-големите за мен престъпления за да се пречупи духа им и то когато бяха сами срещу целия свят.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Окт 2014, 14:28

Евреите също не кефят как си направиха държава и как си отстояват интересите. Вярно - с подкрепата на САЩ. Бият се мъжки и не жалят средства за армията си. Готови са да взимат крайни мерки, когато се налага и не се съобразяват с никого. Пречат им арабите - стена. Мосад самостоятелно излови и предаде на съд много нацистки престъпници, които се бяха укрили. Знаете как си решиха проблема с отвлечения самолет в Уганда през 1976 г.:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=politics&Number=1945892541

Наскоро арабите бяха отвлекли (не убили) един (ЕДИН!) израелски войник, и евреите ги нагазиха с танкове и хеликоптери, едва ги спряха другите държави. Сега тия от Ислямска държава са тръгнали през Сирия и Ирак, ама що не пробват да застрашат евреите? Това е държава - да защитава поданниците си, когато нещо ги заплашва.
Excellent! Steven is my name!

Следваща

Назад към Извън Темата