Lamborghini Gallardo
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X6
- Мечтае да кара: BMW X6M
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP
Lamborghini Gallardo
Приятели , че съм извън темата е ясно ама съм и извън любимата марка за което моля да ме извините
(няма форум в Бг. за марката) , та решил съм да купувам едно Lamborghini Gallardo , питането ми е има ли някой с впечатления от въпросния автомобил ?
в допълнение колата е 2013 точния модел е V10 5.2L LP570-4 EDIZIONE TECNICA на 800км (вече съм я виждал на живо)
предварително благодаря на отзовалите се .

в допълнение колата е 2013 точния модел е V10 5.2L LP570-4 EDIZIONE TECNICA на 800км (вече съм я виждал на живо)
предварително благодаря на отзовалите се .

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Lamborghini Gallardo
Сега очаквам супер големия ХЕЙТ към теб..
Предупреждавам всички, да внимавате какво пишете!
От мен, приятно сбъдване на мечтата ми!
Предупреждавам всички, да внимавате какво пишете!
От мен, приятно сбъдване на мечтата ми!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
http://www.caranddriver.com/reviews/lam ... -road-test
http://www.evo.co.uk/buying/buyingguide ... oints.html
това успях да намеря, дано е от полза
http://www.evo.co.uk/buying/buyingguide ... oints.html
това успях да намеря, дано е от полза

- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Много голяма слабост ми е Lamborghini и се интересувам доста, затова мога да ти препоръчам може би най-добрия форум за марката. Предполагам нямаш проблем с английския
страшно активен и страхотни проекти - ТТ-та, от AWD към RWD...
Ще ти го пратя на л.с. за да не съм в разрез с правилата

Ще ти го пратя на л.с. за да не съм в разрез с правилата

- saleene
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам какви пари е Gallardo 2013, по-добре дай още и се насочи към Lamborghini Huracán LP610-4.
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Ми то голям хейт може да има от BMW феновете спрямо Lamborghini - то тая бракма италианска в сравнение с 116i как можеш я сравни изобщо - ха ха ха ха.
Поздравявам те, както за вкуса, така и за възможността да закупиш и поддържаш такава кола, колега! :bowdown:
Иначе на въпроса ти. Над 50 % от нещата, които се отнасят за Audi R8, касаят и Ламбото, за което питаш. Специално конкретният модел, който те интересува има своя ексклузивитет и уникалност, но R8 и Galardo са на една платформа, делят еднакви двигатели, особено, този за който си писал, и редица още елементи, включително и 4х4 системата.
Дори на скоро имаше голям скандал от собственици на Galardo, които след разглобяване на волана по някаква причина, бяха открили вдлъбнатини за поставяне на емблема с 4 кръга, над която е поставен панел с емблемата на Lamborghini.
Това го споделям с оглед, че от информация за посоченото Audi също можеш да изчерпиш информация за Ламбото до някъде и в известна степен.
Успех и с много голям кеф да си я караш колицата!
П.П. Между другото в момента гледам Nat Geo Wild, където дават филмче за гепарда - ускорявал от 0 до 100 км/ч за 3,0 сек., което било по-бързо дори от Lamborghini Galardo. :yes:
Поздравявам те, както за вкуса, така и за възможността да закупиш и поддържаш такава кола, колега! :bowdown:
Иначе на въпроса ти. Над 50 % от нещата, които се отнасят за Audi R8, касаят и Ламбото, за което питаш. Специално конкретният модел, който те интересува има своя ексклузивитет и уникалност, но R8 и Galardo са на една платформа, делят еднакви двигатели, особено, този за който си писал, и редица още елементи, включително и 4х4 системата.
Дори на скоро имаше голям скандал от собственици на Galardo, които след разглобяване на волана по някаква причина, бяха открили вдлъбнатини за поставяне на емблема с 4 кръга, над която е поставен панел с емблемата на Lamborghini.
Това го споделям с оглед, че от информация за посоченото Audi също можеш да изчерпиш информация за Ламбото до някъде и в известна степен.
Успех и с много голям кеф да си я караш колицата!
П.П. Между другото в момента гледам Nat Geo Wild, където дават филмче за гепарда - ускорявал от 0 до 100 км/ч за 3,0 сек., което било по-бързо дори от Lamborghini Galardo. :yes:
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Попрехвърли някоя от историите тук.Поне да си имаш едно наум 

Ubi dubium, ibi libertas
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Това не е ли по-добре... http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mc ... ORT&noec=1
и по-евтино от ЛП 570
и по-евтино от ЛП 570
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Направих една бърза справка между нашето мобиле и немското. В немско се намират по-добри екземпляри. Даже мярнах един с нов мотор на 9000км.
Каза, че си се спрял на някакво...и в крайна сметка всичко зависи от цената. Да се похвалиш като го вземеш. Току виж дойдеш на някой събор на Бмв и се качим и ние на такова чудовище. 
п.п. такъв Макларън видях това лято отблизо... нещо не ми допадна...Ламбото си е ламбо. Естествено мечтата ми е Авентадор...ама..

п.п. такъв Макларън видях това лято отблизо... нещо не ми допадна...Ламбото си е ламбо. Естествено мечтата ми е Авентадор...ама..

б*си майката 
https://www.youtube.com/watch?v=WAjtTXIN_Pk
Това ми прилича на тоя пич
"Значиииииии видяхме я в едно списание..обадихме се на компанията в Дубай и ни казаха, че в момента има на изложението такава..купихме си билети, отидохме, видяхме я..и си я купих"
Евала колега!!!

saleene написа: (няма форум в Бг. за марката)
https://www.youtube.com/watch?v=WAjtTXIN_Pk
Това ми прилича на тоя пич

"Значиииииии видяхме я в едно списание..обадихме се на компанията в Дубай и ни казаха, че в момента има на изложението такава..купихме си билети, отидохме, видяхме я..и си я купих"

Евала колега!!!
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5