Кво стана, станахте ли милионери?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Кво стана, станахте ли милионери?

Мнение от LizarD » 02 Ное 2014, 21:36

Въпроса е адресиран към абонатите на SCI и LR. :lol: Моля печелившите да се похвалят, кой с ML кой с GL кой с BMW F10. Бързо! :mhihi:
Ай наздраве за печелившите!
Последна промяна LizarD на 03 Ное 2014, 1:08, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Re: Кво стана, станахте ли милионери?

Мнение от hamann25 » 02 Ное 2014, 21:51

И колко крака зглобихте и кой пакет си купихте:D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Ное 2014, 22:42

Милионерите не влизат по форумите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Ное 2014, 22:45

Пак ли дават нещо по телевизията ? :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 02 Ное 2014, 22:53

^ не си само ти ...
Може ли инфо за какво иде реч ?! :oops: :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Ное 2014, 23:16

Я кажете, някаква пирамида пак ли има :mhihi: че ми е интересно, не за друго :mhihi: :ok:
Т'ва SCI имах няколко приятели, дето ми обясняваха, че било нещо, дето не работиш, ама печелиш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Ное 2014, 0:05

И караш F10 :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 03 Ное 2014, 1:20

Няма лъжа няма измама! Ето го пловдивския фараон с F10-ката.
Изображение
Бас давам че е ренталка и я въртят на всяка сектантска сбирка измежду новите и собственици. Изтъркаха и се гумите без да е карана... От бутане.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Ное 2014, 1:56

Ееееее не съм аз :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 03 Ное 2014, 12:22

Раздали са няколко Ф10ки. Въпроса е как и кога ще си ги приберат.
За жалост познати които се забъркаха не успяхме да ги оборим и да им налеем акъл ама няма как ...
"Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора...."

Някак си ми е странно хем има доста хора с образование и бистър ум - как ги омайват какво им обещават как ги привличат, аз ли съм балама та да не се хвана на въдицата...

Иначе във фейсбук имаше цели групи с адвокати и счетоводители, които обясняват защо не може да се завърти схемата и защо всъщност си остава човек вътре от всякъде...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Ное 2014, 15:13

Тая схема отдавна е измислена и с успех работи в страни с бедно население искащи бързо забогатяване ама,ако може без грам да се напрегне ;) Гърция,България и т.н. Регистрираното в Германия Saveway International Holding GmbH си работи по същата схема :mhihi:
В България един от първенците в тая схема е Иво Недялков :mhihi: хората си загубват парите в неговата пирамида и после съдът в Страсбург го оправдава :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 04 Ное 2014, 17:28

Надписа веднага го идентифицирах с ф10ката която комшията ми кара и уж беше подарил на шефа си в Пловдив, жена му даже вози половинката на нея... И аз все се чудех какво работи и от къде е този стандарт пък живеят под наем.... Пирамидка ... А преди това често се е случвало да искат пари на заем, но след последния път спряха...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 04 Ное 2014, 18:39

Нищо ново под Слънцето.Всичко е добре забравеното старо.
Някъде 2003 година вилнееше пирамидата ''Проксима'' .Също с много добри позиции в Пловдив.Тогава работех в едни структури които я разследваха.И се разбра че тия правеха по 200 000 евро печалба на член на най високото ниво на месец.А тогава 200К евро бяха истински пари.
Всичко що се основава на мултилевъл маркетинга си е съмнително.Обикновено се търсят добри оратори,бивши пастори,лекстори и пр. хора с дар слово.Зарибявките се правеха по кафенета и по рядко в големи зали.Структурата на пирамидата беше проникнала много дълбоко в сериозни организации като армията и Военна полиция.Зад нея стояха и депутати и висши магистрати,също както и при ЕсСиАй.........
Как свършва приказката ли,накрая един изперкал заради задлъжняване полицай застреля един от основните босове на пирамидата.
Нищо по-различно и в наши дни,само където наричаме излъганите с помощта на управляващите косвено или пряко хора ''луди'' и така.Едни се самозапалват други застрелват ''виновника'' за собствената си глупост и податливост на внушения........тете така.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 04 Ное 2014, 20:21

И мен ме убеждаваха преди години, че ако си купя козметика от LR за 300 лв. и я предложа на още 20-30 човека да си я купуват редовно, току виждаш ли бързо ще ми дадът нов мерцедес и доход от няколко хиляди лева. Даже дойде едно момиче което вече е взело Мерцедес. Купих си де, защото така или иначе баща ми имаше рожден ден скоро и му взех един комплект на шумахер и няколко още неща за семейството, ама не съм се занимавал с техния така наречен мулти-левъл маркетинг дето бързо се ставало материално богат. След това ми звъняха да ходя на някакви семинари за хюман-дизайн и куп щуротии , ама не им се вързах на сектата.

ПС: Писнало ми е от хора , които по цял ден обикалят по улиците от кафе на кафе, нищо не работят и говорят за милиони и вечерта се чудат откъде да вземат 5-10 лева да се нахранат. Синдром на повечето българи на средна възраст.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 04 Ное 2014, 21:13

И аз познавам един дето олекна с едни 50к не изцяло негови :mhihi: ,и ходеше като хамав ама лека по лека го превъзмогна,и не можа да стигне до милиона
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Следваща

Назад към Извън Темата