Технически въпрос за... Ауди Б4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Технически въпрос за... Ауди Б4

Мнение от Flash » 28 Ное 2014, 16:56

Здравейте, колеги.

Извинявам се, ако темата ми не се хареса на всички, но не мисля да се регистрирам в Ауди форума. :lol:

Проблемът е такъв, че на шефът ми Аудито (Б4 `92) има малък проблем с мигачите - десният работи супер, а левият както работи и по някое време загасва и започва да пиши зумера на фаровете. Подшушнаха ми, че проблемът може да е в бутона за аварийните светлини (който не е оригинален) - един вид той командвал мигачите. Мислиме на първо време да купим оригинален и да го сменим, и ако не се оправи да свалим лостчето за мигачите и да го почистим. Ако пак не ще - ново лостче. Ако пак неще - БМВ :mhihi:

Дайте предположения и предложения, че бъкел не разбирам от Ауди. :roll:

Благодаря!
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Технически въпрос за... Ауди Б4

Мнение от Don_Diego » 28 Ное 2014, 23:54

Приблема няма да е в бутона на аварийните, в следващите модели ги правят бутон и уоравляващо реле в едно. Зачистете листчето (дългите светлини работят ли нормално?) и погледни жиците на капака на багажника - ако са закъсани колата прави странни неща, цялата електроника се шашва. Май имаха и реле за мигачите ама не помня кое беше, утре ще разгледам и ще пиша
Изображение

Назад към Извън Темата