Сметка за ток
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Сметка за ток
Колеги, как са ви сметките за ток последните три месеца,защото аз плащам с 15-20лв. повече. А потреблението си е същото. Има някакво завишение,но от какво..........
Знам че имаше увеличение на цената,но беше уж малко???
Знам че имаше увеличение на цената,но беше уж малко???
Re: Сметка за ток
Проблема идва от това ,че са повечко тези дето крадат ток и онези от мързел и отчасти въздържание (подплатено с нещо) им е по - лесно да увеличат сметките на редовните клиенти.Само не питай как ,има начин.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тока на няколко пъти поскъпва в последно време тъй, че нямаш грешка в телевизора. Цената е по-висока просто.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
За поскъпването е вярно, но има съмнения, че електромерите са софтуерно манипулирани.
Не го твърдя, защото електронните електромери са много чувствителни и засичат всеки разход, но все пак....

Не го твърдя, защото електронните електромери са много чувствителни и засичат всеки разход, но все пак....

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Съмнява ме най-вече защото утре първия напуснал или изгонен инкасатор ще си отвори устата и ще стане медийна звезда ако беше вярно. Виж повече ми харесва идеята примерно да пускат някакъв факс по жицата и всички електронни електромери да отчитат да кажем 10 киловата отгоре. Нещо като помпите на бакшишите
Така или иначе и без това печелят повече от доволно. Едва ли имат нужда да лъжат точно в електромерите.

- wladio
- младши ентусиаст
-
© написа:10% увеличение + по-студено време сигурно прави 15-20лв при теб
ми не е точно така,защото аз съм в ново строителство,и апартамента е много топъл,и най вече се отопляваме с парно.не на ток.потреблението си е същото от години насам,никога не съм плащал такива сметки.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
При мен всичко е наред, даже откакто почнах да вървя след жената и да гася лампите съм с 3-4-5 кинта надолу. 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Нещо не мога да ги разбера тези теми... като опорни точки ми звучат отново
Колега, обясни на народонаселението колко просто би било да постнеш снимка на сметките със снимано потребление по месеци, та да можем да преценим по-точно какво ни казваш с тема, озаглавена "Сметка за ток"... щото знаеш сметката не е само в лева, а има и едни други атрибути
... а и вероятно няма да ходиш на море тия дни
Аз забелязвам обаче падане на разхода на колата в лева тия дни, при теб как е?

Колега, обясни на народонаселението колко просто би било да постнеш снимка на сметките със снимано потребление по месеци, та да можем да преценим по-точно какво ни казваш с тема, озаглавена "Сметка за ток"... щото знаеш сметката не е само в лева, а има и едни други атрибути

- ivaylo.rusev
- Потребител
-
Няма как при увеличаването на цената на самата услуга и при едно и също потребление да няма увеличаване в крайната сметка. Не го мисли свиркай си или извикай ЕВН и ги попитай дали могат да ти сменят електромера.
- wladio
- младши ентусиаст
-
Владо написа:Нещо не мога да ги разбера тези теми... като опорни точки ми звучат отново![]()
Колега, обясни на народонаселението колко просто би било да постнеш снимка на сметките със снимано потребление по месеци, та да можем да преценим по-точно какво ни казваш с тема, озаглавена "Сметка за ток"... щото знаеш сметката не е само в лева, а има и едни други атрибути... а и вероятно няма да ходиш на море тия дни
![]()
И преди и сега разхода на колите ми е нулев-просто защото съм дистрибутор на дсз-30.......... И нещо ако не ти харесва темата и заглавието, остави си коментарите и съветите за себе си.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Кво е тва дсз-30???
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Не си само ти, колега. И при мен е същото. От Септември насам получавам сметки със завишение от 20 л, а потреблението ми е същото. Миналият месец се издразних и смених всички крушки вкъщи с LED и този месец фактурата ми беше - 15 лв. След още 5 месеца ще избия сумата, която съм дал за крушките ( 90лв). И аз мисля, че проблемът, както е споменал един колега по-горе, е от огромните кражби и завишение на фактурите на "нормалните" клиенти като нас. Да им го таковам на всички в тази държава. Вече почнах да губя надежда, особено след като прочетох как са откраднали парите от даренията за наводненията във Варна и Добрич.
Така е, краде се ток на поразия.Дори в случая 20 лв да не ме събаря, страшно ме дразни като прекъсва тока,особено извън големите градове(и прекъсва над допустимите норми според държавната комисия)Според мен идва от факта че разчета за консумация се базира отчасти на статистика която няма как да е вярна като се краде,най-важнот за кожодерите е какво влиза и какво излиза.И ще се краде и който бъде изгонен няма да стане медийна звезда а ще продължи да прави пари от това защото контрола в/у му ще е по-малък а от изявите ще извади един гол.Най-лесния начин т.е българския е да наведеш редовните платци.Туй като се промени и държавата може да се оправи ,АМА надали ще стане скоро.Кръвта вода не става. 

15 мнения
• Страница 1 от 1