свързване на ел.радиатор смядово ?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- petar_petrov
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
- Мечтае да кара: E92 M3
свързване на ел.радиатор смядово ?
здравейте, нуждая се от малко помощ при свързването на споменатият радиатор. мисля че се води ел.автоматичен.[img]/Users/propietario/Desktop/IMG_7232.JPG[/img] [img]/Users/propietario/Desktop/IMG_7231.JPG[/img] това е ключа.
нагревателите мисля че са 2 като са с общ +(горния кабел), както и минус(долния кабел). терморегулатора е с 2 клеми, от които едната е свързана директно с лустерклеме за един от кабелите идващи от захранването, а другата клема е с двоен кабел на който единият карай е свързан с общият + на нагревателите, а другият край беше свързан към едната половина на ключа, в горния край, но долният седеше празен. в другата половина на ключа отгоре беше свързан ¨-¨ на нагревателите а отдоло едвам бе закрепен другия кабел идващ от захранването. зануляването е свързано както трябва. проблемът е че след вкл. на радиатора, терморегулатора не го изключи и падна шалтера в таблото. та изкам да попитам правилно ли е бил свързан и терморегулатора не работи, или не е бил свързан правилно терморегулатора и заради това не е сработил?
нагревателите мисля че са 2 като са с общ +(горния кабел), както и минус(долния кабел). терморегулатора е с 2 клеми, от които едната е свързана директно с лустерклеме за един от кабелите идващи от захранването, а другата клема е с двоен кабел на който единият карай е свързан с общият + на нагревателите, а другият край беше свързан към едната половина на ключа, в горния край, но долният седеше празен. в другата половина на ключа отгоре беше свързан ¨-¨ на нагревателите а отдоло едвам бе закрепен другия кабел идващ от захранването. зануляването е свързано както трябва. проблемът е че след вкл. на радиатора, терморегулатора не го изключи и падна шалтера в таблото. та изкам да попитам правилно ли е бил свързан и терморегулатора не работи, или не е бил свързан правилно терморегулатора и заради това не е сработил?

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: свързване на ел.радиатор смядово ?
petar_petrov написа:.....
Нещо не е ясно написаното. Снимката не се вижда. На една степен (мощност) ли трябва да работи или две.
Термозащита няма ли?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: свързване на ел.радиатор смядово ?
колега ,оправи си линка на снимката,че не се вижда и насочи въпроса си в подфорума
отговарящ на твоя модел автомобил.
за да не пишеш на ново може да ми пишеш какъв ти е модела за да ти преместя темата ама така или иначе снимката е за ремонт
отговарящ на твоя модел автомобил.
за да не пишеш на ново може да ми пишеш какъв ти е модела за да ти преместя темата ама така или иначе снимката е за ремонт

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
3 мнения
• Страница 1 от 1