Машинка за поправка на дискове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Машинка за поправка на дискове

Мнение от SPEED_GABROVO » 05 Дек 2014, 23:37

Нещо ми щукна за машинка за премахване на драскотини от дискове,та да попитам,ако някой се е сблъсквал с такава и може да ми препоръча модел ?Става въпрос за дискове с игри за конзоли Playstation 3 и 4.Игрите си работят идеално,но искам да нямат драскотини,да са си като нови,ако може разбира се. Идеята ми дойде от тази обява http://olx.bg/mashina-za-popravka-i-chi ... -i42552647
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

ентусиаст
Аватар

Re: Машинка за поправка на дискове

Мнение от kagebista » 11 Дек 2014, 11:42

С паста за зъби май става.
Преди време гледах едно клипче в тубата, как покриват един диск с паста. Изчаква се определено време и после се измива под чешмата.
Резултатът беше - диска изглеждаше като нов.
Друг вариант е полиране със специална паста, без да сваля от повърхността.
Разтърси се за инфо или по скоро тази машинка какви пасти използва! Като гледам, целта й е да полира даден диск.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: Машинка за поправка на дискове

Мнение от SPEED_GABROVO » 14 Дек 2014, 23:11

kagebista написа:С паста за зъби май става.
Преди време гледах едно клипче в тубата, как покриват един диск с паста. Изчаква се определено време и после се измива под чешмата.
Резултатът беше - диска изглеждаше като нов.
Друг вариант е полиране със специална паста, без да сваля от повърхността.
Разтърси се за инфо или по скоро тази машинка какви пасти използва! Като гледам, целта й е да полира даден диск.

И аз четох за пастата,но трябва да се внимава каква е,че може и да има обратен ефект,ако е с много абразивни частици.Иначе я взех машинката,но за моята цел няма да ми свърши работа или ще изисква много повторение на процедурите,но за подкарване на диск,който не се чете ще има ефект,но да го направи като нов,по-скоро не,но ще си поиграя още с нея.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Назад към Извън Темата