Лепенки букви за регистрационен номер?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Лепенки букви за регистрационен номер?
Здравейте, понеже предния ми регистрационен номер се случи да го влача по земята се изтриха буквите на серията и ме дразни така и искам да го оправя. Въпросът ми е понеже преди си спомням, че имаше едни букви и цифри за лепене и после в тъмното се виждаше бяло, та няма ли пак такива лепенки само, че да си стоят нормално все едно си е боя?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Лепенки букви за регистрационен номер?
То и да има може да ти порнат гасягата като те спрат щото всякакви лепенки, бои и т.н. върху номера са забранени.
Извади си дубликат от фирмата, която произвежда номерата за КАТ - БМВ ЕООД, тя е собственост на МВР.
- ivan.ivanov89
- Потребител
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: Mercedes - Benz O345 Conecto G
- Детайли за колата: 3.0xd
Club BMW написа:Извади си дубликат от фирмата, която произвежда номерата за КАТ - БМВ ЕООД, тя е собственост на МВР.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=276591
Правите отсечки са за бързите коли, а завоите за бързите шофьори!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
само дето БМВ ЕООД издухаха тапета с тия високи цени дето обявяваха...
старо е инфото.
сега в КАТ, процедурата обаче не е само даваш стрия взимаш нов..
старо е инфото.

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Искам да си сменя предния номер, щото е огънат, но в КАТ в Казанлък ми казаха, че е невъзможно... А бях чел из форума, че някой си беше взимал нова предна табела ( то май и само предна можеше де) та, къде в Стз област може да се направи тази процедура?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
На приятел му го скъсаха полвината, от КАТ му казаха, че дубликати не се правят. Произвеждат се само две бройки - преден и заден. При унищожаване на единия следва пререгистрация. Той пререгистрира и си дойде с полвинка номер от Шумен до Плевен.
Дубликати правят във фирма БМВ ЕООД, но задължително носиш старият номер. Може да е на топка смачкан, но трябва да го занесеш, без него не става. Иначе новата табела е готова за 20 мин. докато си платиш таксата.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Направи си буквите внимателно с черна боя и не се занимавай с простотии ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Bavarcho написа:само дето БМВ ЕООД издухаха тапета с тия високи цени дето обявяваха...
старо е инфото.
Преди един месец седмици го смених моя /втори път/

Ето кво писах във София Тийм тогава /началото на ноември/:
Да внеса малко яснота за тези, които искат да си сменят РЕГИСТРАЦИОННАТА ТАБЕЛА, ако е надъвкана, смачкана, джаскана от скапаните тигличи и пр.
Както сте чели сигурно, има нова фирма, която произвежда рег. табели, намира се някъде на Цариградско. Тези старите, фирма БМВ /хаха/, находяща се на ул. Кукуш №1, в някви складове на МВР, известно време не е работила, били са ги разпуснали, но се оказало, че новата фирма не може да прави старите номера, не знам какво точно, може би нещо по защитата и от два дни работят пак, да подменят. Останал е само един човек, който прави всичко, документи, печата цифрите там, поддържа машините, монтира с няква отверка, общо взето работи до 15.00, ама и излиза май, че едвам го хванах днес. Цената е 20 лева, превод по сметка в ОББ, наблизо има една банка, Уникредит, там се внасят, 6 лева е превода. Отвън много трудно се паркира, но банката има бариера и вътре паркоместа за клиенти. Всичко става сравнително бързо всичко, около 40 минути. Като се влезе в базата на Кукуш 1 /дъното на улицата/, в дясно има табела Ролпласт, малко преди нея в ляво кафеникава порта и след нея бариера с ченге вътре, взимат ви данни от личната карта...
Та който има нужда да налазва

И там се подменят само СОФИЙСКИ регистрационни табели, провинцията в местния КАТ...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Apassionata написа:..
Може и да са им дали разрешение да изработват стари регистрационни номера, когато има нужда (загубен, повреден номер) това ще да е някакво допълнително споразумение което са сключили в последствие.

Поне първите седмици след като загубиха търга за новия период знам че прекратиха всякаква дейност.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ми и аз не виждам, но човека, който се занимава там с машината ми го каза. Точните му думи бяха "Оказа се, че машините на новата фирма не могат да правят eдно нещо от тези, старите номера..." Не знам новите кви са, със евро звездичките ли, да не би със знаменцата да не могат да принтат, няям идея 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ogata написа:Направи си буквите внимателно с черна боя и не се занимавай с простотии ...
Най- смисленото мнение

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
DLVasilev написа:ogata написа:Направи си буквите внимателно с черна боя и не се занимавай с простотии ...
Най- смисленото мнениеЧукчето, изправя се, малко боичка и да го духат КАТ и всички останали свързани с тях фирми и 1 стотинка няма да им дам
Тогава защо си купи специален номер

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
cod-cdbp написа:DLVasilev написа:ogata написа:Направи си буквите внимателно с черна боя и не се занимавай с простотии ...
Най- смисленото мнениеЧукчето, изправя се, малко боичка и да го духат КАТ и всички останали свързани с тях фирми и 1 стотинка няма да им дам
Тогава защо си купи специален номер![]()
![]()
![]()
Нещо не ме разбираш правилно. Имах чужди номера и така и така се налагаше да сложа бг номера и имах предложение за такъв номер реших да се възползвам, но това е друга тема.
Сега по темата ще ти дам за пример другата кола-Бенца преди 3 години един полицай с патрулката ми обърса предната броня и не съм ходил да вадя нови табелки, а си ги оправих с чук и черна боя

Eто ти го как изглеждаше преди това, сега е като нов

ATR-42/72
15 мнения
• Страница 1 от 1