ЗОВ за ПОМОЩ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0i, E61 530xd
Мечтае да кара: Турбо Комби :-)

ЗОВ за ПОМОЩ!

Мнение от denis_dimirev » 09 Дек 2014, 22:02

Здравейте колеги,

пиша ви със зов за помощ. В столичното 125-то СОУ учи дете на 10 години, което има нужда от спешна операция в Германия, чиято стойност за съжаление е непосилна за семейството на Александър.
В качеството си на най-голяма автомобилна общност в България, сме доказвали не еднократно, че обединени можем много.

Организирал съм дарителска кампания във фирмата където работя, но определено смятам, че тук могат да се намерят много хора които имат желание, възможности и биха помогнали!

Предстощата операция е спешна, и АЗ лично, както и семейството на Александър, ще бъдем изключително благодарни дори и на най-малката помощ. Понеже според мен няма достатъчно време, за нещо по-организирано давам линкове към facebook със повече информация относно състоянието на Александър, и необходимото му лечение.

1. https://www.facebook.com/125sou/posts/9 ... nref=story

2. https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D ... 5990570936

3. Сметките за дарения са:

титуляр: Александър Темелакиев
в лева: BG53UNCR70001522135241
в евро: BG96UNCR70001522135243
Уникредит Булбанк София

paypal: temelakiev@gmail.com - Borislav Temelakiev

Нека отворим сърцата си, помогнем на едно дете, да ЖИВЕЕ!

Искам предварително да благодаря на всички отзовали се.
Приятна вечер, както и весело посрещане на предстоящите празници на вас и на семействата ви. Бъдете най-вече здрави!

Денис Димирев

P.S. Ако модераторите преценят, нека направчт темата важна, за да могат максимално много хора да я видят.
Изображение

Назад към Извън Темата