Впечатления от сайт за парафюми
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Впечатления от сайт за парафюми
Не човек. Ментета са. Най-вероятно турски. Малко по-скъпи и качествени са дубайските ментета, но все пак ментета.
- ares2
- старши ентусиаст
-
ужас.. намирисват ми на ментета и за малко да се подведа.. почти напълних количката
но се осъзнах навреме..
преди години пазарувахме доста от megashop.bg и ми се струва че са ок .. или поне бяха.
аз търся нещо доста старо.. почти на 10 години е.
Gucci Pour Homme 1
но попадам на цени от 30 лв. (явно менте) .. във Виена е 180 Евро? как правят тия цени тук не знам
в БГ е около 100 лв. но проблема е да не дам 100 лв за гадна реплика

преди години пазарувахме доста от megashop.bg и ми се струва че са ок .. или поне бяха.
аз търся нещо доста старо.. почти на 10 години е.
Gucci Pour Homme 1
но попадам на цени от 30 лв. (явно менте) .. във Виена е 180 Евро? как правят тия цени тук не знам
в БГ е около 100 лв. но проблема е да не дам 100 лв за гадна реплика

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Май във фб съм засичал реклами на този сайт и като знам, че напоследък само сайтове за реплики и боклуци се рекламират там, ме навежда на мисълта и той да е такъв
http://www.parfum-bg.com
Този сайт ползвам от 6-7 години, не съм попаднал на менте до момента. Като редовен техен клиент почти винаги съм с безплатна доставка и в плика има още някоко тестерчета подарък. Горещо ги препоръчвам
Този сайт ползвам от 6-7 години, не съм попаднал на менте до момента. Като редовен техен клиент почти винаги съм с безплатна доставка и в плика има още някоко тестерчета подарък. Горещо ги препоръчвам

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Давам ви ясен пример,или по скоро как ни цакат -поръчвам си парфюм, с уговорката,че ако аромата не е същия няма да го взема. Пристига ми поръчката,пробвам,сравнявам с този в нас-едно към едно. Взимам плащам,и на следващото пръскане вече мирише на неква страшна смрад.цаката е следната -самата тръбичка и пръскалото са заредени с оригинала,и като пробваш,да повярваш.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
Тука се в държавата на ментетата.
Толкова много ментета,че дори вече не им се казва менте а .."реплика"
Моят съвет е да не се купува нищо от България, ами да се взима от чужбина, като най-близката дестинация е Гърция.
Разбира се ако пътувате по Италия и Франция или ваш приятел пътува, може да му поръчате, където дори ще ви излезе по-евтино и гарантирано оригинал.
Дори на летището фри шопа са си ментаци абаси...
Толкова много ментета,че дори вече не им се казва менте а .."реплика"
Моят съвет е да не се купува нищо от България, ами да се взима от чужбина, като най-близката дестинация е Гърция.
Разбира се ако пътувате по Италия и Франция или ваш приятел пътува, може да му поръчате, където дори ще ви излезе по-евтино и гарантирано оригинал.
Дори на летището фри шопа са си ментаци абаси...

- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Don_Diego написа:Май във фб съм засичал реклами на този сайт и като знам, че напоследък само сайтове за реплики и боклуци се рекламират там, ме навежда на мисълта и той да е такъв
И аз имам положителен опит с този сайт. Но да не се бърка с други сайтове с близки имена.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да не отварям нова тема, я помогнете да намеря този парфюм

Купувал съм го преди 10 години, струваше нещо от сорта 10-15лв. Но държеше аромата си ЦЯЛ ден и от тогава не съм го срещал никъде.. Супер ниска цена е и просто ако някой може да го намери някъде, да помогне..

Купувал съм го преди 10 години, струваше нещо от сорта 10-15лв. Но държеше аромата си ЦЯЛ ден и от тогава не съм го срещал никъде.. Супер ниска цена е и просто ако някой може да го намери някъде, да помогне..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Само като се видят по разни сайтчета, цените по 30-50лв за парфюмчета и очила по 30-50лв на разни гръмки фирми...Обаче хората си пазарят и се кефят.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
wladio написа:Давам ви ясен пример,или по скоро как ни цакат -поръчвам си парфюм, с уговорката,че ако аромата не е същия няма да го взема. Пристига ми поръчката,пробвам,сравнявам с този в нас-едно към едно. Взимам плащам,и на следващото пръскане вече мирише на неква страшна смрад.цаката е следната -самата тръбичка и пръскалото са заредени с оригинала,и като пробваш,да повярваш.
Това не го бях чувал, уникални са явно!!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
докато няма контрол на ментетата тук така ще е..
я иди в германия и продай менте.. ще те приберат и има да копаеш 5 години по парковете и градинките с други осъдени..
я иди в германия и продай менте.. ще те приберат и има да копаеш 5 години по парковете и градинките с други осъдени..
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Ако в сайт видите прекалено голямо разнообразие (и много редки, почти никъде ненамиращи се) парфюми, всичките на много близки цени, това е сигурен знак, че са ментета.
Мога да гарантирам за megashop и corecombg.com. Имам поръчки от там общо за над 10к лв, само на парфюми и никога не са оставяли дори място за съмнение.
На колегите които си търсят по-специфични/по-стари аромати мога да препоръчам единствено да ги търсят от чужбина. Тук се внасят предимно най-масовите/по-нови аромати.
Имайте в предвид и че почти всички модни къщи с времето променят леко/ъпгрейдват по-старите си аромати, които остават като цяло същите, но с леко променени нюанси на някой нотки. Така че не очаквайте парфюм на 15-20г. да мирише по същия начин както когато е излязъл на пазара.
Мога да гарантирам за megashop и corecombg.com. Имам поръчки от там общо за над 10к лв, само на парфюми и никога не са оставяли дори място за съмнение.
На колегите които си търсят по-специфични/по-стари аромати мога да препоръчам единствено да ги търсят от чужбина. Тук се внасят предимно най-масовите/по-нови аромати.
Имайте в предвид и че почти всички модни къщи с времето променят леко/ъпгрейдват по-старите си аромати, които остават като цяло същите, но с леко променени нюанси на някой нотки. Така че не очаквайте парфюм на 15-20г. да мирише по същия начин както когато е излязъл на пазара.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
За парфюмите менте в Бг знам, че най-евтините и гадни нетрайни и т.н. ментета са турските. Тези с цена по разните сайтове 40-80 лв. са дубайски ментета, които като цяло са по-качествени. Иначе и ментетата понякога са близки по аромат на оригинала, но изобщо не са трайни и все пак са ментета. Май за наистина качествен парфюм е по-добре да се поръча от изпитан сайт от някоя "бяла" държава, въпреки че и това не дава 100 % гаранция.
Аз лично ползвам този - http://www.fragrancedirect.co.uk/
Има много хубави намаления понякога и всички стоки са качествени и оригинални. Пристигат за 10 дена точно в елегантни опаковки. Досега с който и парфюм да съм се пръскал аромата трае доста след първия ден ако не съм я хвърлил за пране
Фаворита ми на мен е на Dior fahrenheit 32
http://www.farmaciaalbisu.com.uy/conten ... pkU8U.jpeg
Има много хубави намаления понякога и всички стоки са качествени и оригинални. Пристигат за 10 дена точно в елегантни опаковки. Досега с който и парфюм да съм се пръскал аромата трае доста след първия ден ако не съм я хвърлил за пране

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
doomy525 написа:Аз лично ползвам този - http://www.fragrancedirect.co.uk/

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2