Национализация на парите за пенсии!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли национализация на парите за пенсии?

Не! Ще протестирам до дупка, или се махам от тая скапана държава!
36
69%
Да, добра е идеята.
5
10%
Не ми пука!
11
21%

Общо гласове : 52
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Национализация на парите за пенсии!

Мнение от zAcK » 18 Дек 2014, 0:19

Привет,
Сега гледах Слави, че много бачкане тия дни и се оказа, че скапаняците от правителството,
искали да ни вземат парите от втория стълб на пенсионнота осигурителна система и да ги вкарат в НОИ?!?!
Т.е. да ги откраднат :banghead: Е няма такава държава. Как моите пари, дето са ми заделяни през годините,
ще ги взема държавата, да ги дава на мангалите и да ги крадат някакви политици?!?! Откачам!
Какво мислите вие? Не е ли това, най-голямата кражба, която може да се извърши за толкова кратко време :banghead: :banghead:

Най-просто казано - 1% от хората, ще заявят, че не искат да си местят парите от пенсионните фондове,
а на останлите 99% държавата ще им ги взема и ще потънат. На останалите парите просто ще се изпарят,
след като пенсионните фондове фалират след тази изключително мащабна кражба... Просто няма как да просъществуват!!!

Т.е. ние нямаме полезен ход :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. Утре от 18:00 часа ще има протест - https://www.facebook.com/events/358355924336776/?fref=ts
Последна промяна zAcK на 18 Дек 2014, 0:23, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Национализация на парите за пенсии!

Мнение от Nasko_ » 18 Дек 2014, 0:22

Не гледаш правилното предаване!

Поинтересувай се малко, преди да започнеш да плюеш!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Дек 2014, 0:25

Nasko_ написа:Не гледаш правилното предаване!

Кое е правилното предаване?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 18 Дек 2014, 0:31

Просто исках да кажа, че ако се беше поинтересувал, щеше да разбереш, че никой няма да вземе насила твоите или моите пари от частния пенсионен фонд и да ги забие в НОИ!

Всеки осигуряващ се, сам ще реши, дали парите му да отиват в НОИ или в частен фонд.

Освен това, предложението е на "многоуважаемите" ни синдикати!

За каква национализация се говори не знам!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 18 Дек 2014, 0:34

След случая с КТБ има ли човек от форума и държавата ,който да застане на 100% зад това или онова решение и действие на тези или онези и да каже кое е правилното ''предаване'' за да се информираме?????
След като преди 3 години парите от здравната каса бяха ползвани пак по този начин,какво пречи сега да стане с други пари за други цели?????
Някой в тази държава въобще още ли мисли ,че трябва безпрекословно да си плаща данъците,налозите,таксите да не се интересува къде отиват реално и да се бие патриотично в гърдите????
дали сме правилно информирани за това ,незнам.Едно е ясно на всички обаче- големи кръпки има този конски чул с който са ни завили последните години и се чудят как да го закърпят.Както и в една друга тема мнозина казаха- голямо тупане на брашнения чувал ще е .

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 18 Дек 2014, 0:39

Nasko_ написа: че никой няма да вземе насила твоите или моите пари от частния пенсионен фонд и да ги забие в НОИ!

Пак да го напиша по ясно:
- обявява се срок от 1 месец, в който имаме възможност да заявим, къде искаме да са ни парите;
- ако не го направим писмено, отиват в НОИ по подразбиране;
- малкото, които са успели да отидат и да си заявят писмено желанието да останат в пенсионните фондове, губят парите си, защото фондовете ще бъдат заличени.....

Кое точно не е ясно? От това по-голяма кражба, не съм виждал :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 18 Дек 2014, 0:45

Ама я хвани се стегни малко! Искаш да ти донесат декларацията вкъщи ли да попълниш, или да ти прочетат мислите?!?

Значи видиш ли, целия проблем бил, че трябва да си замъкнеш гъза (с извинение), за да декларираш, къде искаш да отиват парите ти!

Освен това, нищо още не е сигурно, просто не е гласувано! Не знам защо е цялото това пищане...за мен си е чиста пропаганда!

П.П. Цитатът от последния ти пост е в пълно противоречие със заглавието на темата ти и първият ти пост. Не знам, кое си обяснил по-добре! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 18 Дек 2014, 1:01

Абсолютно...
"Шоуто на Слави" е най, ама най-необективното предаване.. Слави не харесвал Бойко и айде само лошо за ГЕРБ ще говориме..
Наблюдавал съм го продължително време и става очевидно как тоя боклук така овърта нещата, че да злепостави партията. И тъпото е, че адски много хора му се връзват на тъпотиите.
Много е важно човек да гледа внимателно и сам да си вади мнение за действията на околните. В случая zAcK е поредният манипулиран от това предаване.

Та така, спрете да гледате "Шоуто на Слави" и почнете да четете и слушате първоизточниците.

Между другото, нека не бъда свързван с дадената партия :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 18 Дек 2014, 1:15

Ама дайте ги тези първоизточници де.Кои са?Къде се пише истината такава каквато е?Щот аз преди 2 години се запознах с анализи за КТБ,а наскоро в друга тема ми казаха да не вярвам на институция в България,не на някакъв си източник на информация????
И защо всичко това се случва когато догодина /а тя чука на вратата/ ще започнат първите плащания по тези вторични фондове на някои '60 набори???И в тези фондове за едни милиарди пак се говори.
незнам.....много се размириса този път.

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 18 Дек 2014, 1:58

Преди време разговарях за кратко с В. Горанов, той е първоизточник, примерно.
(на една конференция е университета, в който уча)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Дек 2014, 8:12

този в горанов само в университета ли може да се разбере нещо от него?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 18 Дек 2014, 8:38

Добре. Като аз съм манипулиран, а вие имате повече информация, дайте проектозакона да го видим?

Колега Nasko_, ако обичаш, може ли малко по нормално да се обръщаш към мен, а? :nono:

Никой не искам да ми носи никакви декларации! Аз фонда съм си го избрал сам и просто не искам
някой да ми го сменя, без мое изрично позволение :idea: Какво по-нормално от това?
Не някой си решил, ще ми прехвърля парите в бездънната яма НОИ без да ме пита? Кое му е нормалното на това?
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Дек 2014, 9:53

Nasko_ написа:Ама я хвани се стегни малко! Искаш да ти донесат декларацията вкъщи ли да попълниш, или да ти прочетат мислите?!?

Значи видиш ли, целия проблем бил, че трябва да си замъкнеш гъза (с извинение), за да декларираш, къде искаш да отиват парите ти!

Освен това, нищо още не е сигурно, просто не е гласувано! Не знам защо е цялото това пищане...за мен си е чиста пропаганда!

П.П. Цитатът от последния ти пост е в пълно противоречие със заглавието на темата ти и първият ти пост. Не знам, кое си обяснил по-добре! ;)

Защо аз трябва да декларирам нещо, което не искам? Защо не го направиха обратно - който иска да си прехвърли парите в НОИ с декларация? Целта е ясна.
Следващият път може да ти се наложи да декларираш, че депозита в банка искаш да си остане там, а не например да се влее в държавния бюджет

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 18 Дек 2014, 10:08

datchko написа:

Абсолютно...
"Шоуто на Слави" е най, ама най-необективното предаване.. Слави не харесвал Бойко и айде само лошо за ГЕРБ ще говориме..... [/size]

Оfftopic:Е то за ГЕРБ или комунистите няма как да кажеш обективно нещо хубаво :mhihi: :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 18 Дек 2014, 10:20

Тъкмо преди седмица като ни намалиха кредитния рейтинг на държавицата на junk (заради КТБ и цялостно творчество на всички управляващи), се чудих от къде ще се финансират , щото вече от вънка пари йок. Ще има пак камъни ми се струва, ако ми пипнат лично моите пари във фонда
Не Мы такие, Жизнь такая

Следваща

Назад към Извън Темата