Коняк XO – кой магазин в София предлага най-добри цени?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Тротинетката на учинайка си

Коняк XO – кой магазин в София предлага най-добри цени?

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 18:42

Привет на всички! :)

Питането ми до голяма степен се съдържа в заглавието на темата. Искам да закупя за подарък коняк XO, като засега сякаш съм се спряла на Martell.

В тази връзка се зачудих от кой магазин в София ще мога да се сдобия с въпросната бутилчица на най-приемлива цена? Да уточня, че държа на физическа покупка, а не на онлайн такава.

До известна степен, разбира се, имам и някакви опасения да не попадна на менте, така че, моля, давайте предложения и идеи само за изпитани магазини, за които сте сигурни, че не продават фалшив алкохол.

Пуснах онлайн запитване до няколко потенциални обекта, в които е вероятно да се продава желаният от мен продукт – сега чакам да ми отговорят и да сравня как стоят нещата в ценово отношение. Знам, че в магазините на Avanti цените са изключително добри, но пък ми казаха, че там продавали и ментета, наред с оригиналните продукти, така че май ще пропусна.

Вчера публикувах тази тема и в един друг форум, където получих няколко много полезни съвета, но по неведоми за мен причини, в крайна сметка темата беше изтрита, без да успея да се ориентирам докрай от къде да взема въпросния коняк.

Предварително благодаря на всички, които ще вземат участие със съвет или препоръка! :bchug:
AD ASTRA PER ASPERA

младши ентусиаст
Аватар

Re: Коняк XO – кой магазин в София предлага най-добри цени?

Мнение от mfandakov » 06 Яну 2015, 19:27

,, Вчера публикувах тази тема и в един друг форум, където получих няколко много полезни съвета, но по неведоми за мен причини, в крайна сметка темата беше изтрита, без да успея да се ориентирам докрай от къде да взема въпросния коняк.,,

Предварително благодаря на всички, които ще вземат участие със съвет или препоръка! :bchug:[/quote]

В другия форум явно са били ,,гадни злодеи,,,а тук ни е сме толерантни и няма полова дискриминация :mhihi: :mhihi:

Е ако модераторите не обичат коняк, може и да има ключ :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 19:35

Амиии, смей се ти, но точно така стана. :lol: Идея си нямам защо изтриха темата, след като поне десетина човека се бяха включили в дискусията. :roll: Може би наистина модераторът е бил или женомразец, или пълен въздържател, и темата просто не му е понесла. Да се надяваме, че тук няма индивиди от тези 2 рискови групи и темичката ми ще оцелее, в края на краищата. 8)

Кажете сега нещо по актуалния въпрос, моля. :bchug:
AD ASTRA PER ASPERA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 06 Яну 2015, 19:39

Виж Мейк 98 - снабдители са и имат сравнително голям избор, можеш предполагам от техен склад да го вземеш, ако го имат изобщо.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 19:47

Boyadjiev написа:Виж Мейк 98 - снабдители са и имат сравнително голям избор, можеш предполагам от техен склад да го вземеш, ако го имат изобщо.

Благодаря ти! Да, знам, че го имат със сигурност и че може да се вземе направо от склада им. Т.е. при тях няма как да има "издънки" в качеството, предполагам? Извинявам се, ако задавам глупави въпроси, но вече малко съм се наплашила с тези ментосани истории.

За да бъда честна, малко ме е яд, че изпуснах всички изгодни промоцийки около празниците, но и без това тогава финансите бяха разчертани за други цели, та не се знае дали щях да успея да заделя някой лев точно за това, така или иначе...
Последна промяна Black Cat на 09 Яну 2015, 14:44, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 06 Яну 2015, 21:46

Курвоазие-то специално в България има толкова много ментета,че незнам как ще се престрашиш да купиш наистина.А 200 кинта да отидат на вятъра.....
Ако имаш време до повода за този подарък и имаш познати работещи/пътуващи по летищата тия дни някой да ти вземе от дюти фрии-то на някое летище.От там по-сигурно не виждам.

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 22:04

Не, не, аз искам да взема Martell, не Courvoisier. Ти за кое от двете говориш, че има ментета?

Поводът е чак през февруари, но за съжаление, нямам приятел, който да пътува често. :roll:

Все пак, няма ли магазин, който да е на 100% проверен и да няма шанс да продава фалшив алкохол?
AD ASTRA PER ASPERA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 06 Яну 2015, 22:43

Ами пиши им на господата от Martell и ги питай от къде да им купиш "extra old" серията
Например тук
https://www.facebook.com/martell
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Яну 2015, 23:23

Мейк-98, лично съм ги проверил многократно. Поръчваш през сайта и ти го карат до вратата в рамките на деня :yes:
Аванти от известно време насам рядко дават добра цена на алкохола, в Била и Кауфланд по празниците продават на безценица масовите алкохоли
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 23:24

Благодаря ти за идеята, но си мисля, че те изобщо няма да знаят. По-вероятно е нашенците – тези от Pernod Ricard Bulgaria – да могат да ме ориентират, макар че и за тях се съмнявам... Колкото пъти ми се е налагало да се занимавам директно с дистрибутори, толкова пъти не съм получавала никакви адекватни отговори. Но все пак, мисля да ги пробвам, пък да видим.
AD ASTRA PER ASPERA

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 06 Яну 2015, 23:32

Don_Diego написа:Мейк-98, лично съм ги проверил многократно. Поръчваш през сайта и ти го карат до вратата в рамките на деня :yes:
Аванти от известно време насам рядко дават добра цена на алкохола, в Била и Кауфланд по празниците продават на безценица масовите алкохоли

Благодаря! :) И на мен ми изглеждат надеждни, макар да не съм ги пробвала лично. В Avanti цената конкретно на този коняк е 160 лв., т.е. само с 9 лв. по-евтино, отколкото в Meik, докато същата бутилка в Piccadilly е малко над 200 лв. :smoke:

P.S.: Тъй като съм новорегистриран потребител, мненията ми все още се задържат от модератор за проверка, преди публикуване, затова отговарям с относително забавяне на постовете ви.
Последна промяна Black Cat на 09 Яну 2015, 16:54, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Яну 2015, 1:36

Една хубава домашна ракийка, топни дъбова тресчица, вържи й една китка здравец на гърлото и хаирлия да е...
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар

Мнение от momchilg » 07 Яну 2015, 2:12

+1 за Мейк-98

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 07 Яну 2015, 2:25

:lol: Ха-ха, MatriX_Fucked, разсмя ме с поста си, но човекът, за когото е предназначено конячето, си пада както по благата домашна ракийка, така и по по-луксозните придобивки, та няма как да мина само с твоето предложение, много "постничко" ще дойде за неговия вкус. :lol:
AD ASTRA PER ASPERA

Потребител
Аватар

Мнение от Black Cat » 07 Яну 2015, 8:35

momchilg написа:+1 за Мейк-98

Meik засега повежда в класацията, значи. ;)
Последна промяна Black Cat на 09 Яну 2015, 14:44, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA

Следваща

Назад към Извън Темата