Шофьорче на BMW - ИЗЧЕЗНАЛ!!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Шофьорче на BMW - ИЗЧЕЗНАЛ!!!
Не знам дали гледате новини, но тази вечер по НОВАTV от 19:30 даваха за тази "интересна" история:
Началото е преди два месеца на 11.07. в с.Чавдар/май казаха, че е край Пирдоп/. Привечер служител на местен бизнесмен паркира колата му на площада пред офиса му/или заведение/ и я оставя. Правя уточнението, че въпросния бизнесмен е: прострелван преди 10г., имал е участие във вече не функционираща охранителна фирма, бил е охрана на загинал в асансьор петролен бос/взрив във асансьор/ и навремето е имал някакви отношения с Илия Павлов/май така се казваше/ с две думи "бизнесмен". Та малко след като паркират колата му на площада се появява местно момче с колата си, правейки кушийки, пергелчета, врътки и т.н./по-късно показаха колата - жълто BMW E30, която сега е в двора на въпросния служител
/. По някое време младежа изгубва контрол над колата и се удря в колата на бизнесмена. Когато се насъбират хора и служители на бизнесмена, момчето ги моли да не викат КАТ защото е пил, а да се оправят сами помежду си. До тука почти нищо странно, но от същата вечер момчето е в неизвестност. Родители, приятелка, приятели - никой не знае какво е станало тогава и каква е съдбата му в момента!!!
Оставям всеки да прави коментари и изводи за себе си, но лично аз съм шокиран от възможноста да се случи подобно нещо на сегашният ни етап на развитие. При цялото ни парадиране с борбата със организираната престъпност/покрай този ЕС/, подобна евентуална вендета е стряскаща.

Началото е преди два месеца на 11.07. в с.Чавдар/май казаха, че е край Пирдоп/. Привечер служител на местен бизнесмен паркира колата му на площада пред офиса му/или заведение/ и я оставя. Правя уточнението, че въпросния бизнесмен е: прострелван преди 10г., имал е участие във вече не функционираща охранителна фирма, бил е охрана на загинал в асансьор петролен бос/взрив във асансьор/ и навремето е имал някакви отношения с Илия Павлов/май така се казваше/ с две думи "бизнесмен". Та малко след като паркират колата му на площада се появява местно момче с колата си, правейки кушийки, пергелчета, врътки и т.н./по-късно показаха колата - жълто BMW E30, която сега е в двора на въпросния служител

Оставям всеки да прави коментари и изводи за себе си, но лично аз съм шокиран от възможноста да се случи подобно нещо на сегашният ни етап на развитие. При цялото ни парадиране с борбата със организираната престъпност/покрай този ЕС/, подобна евентуална вендета е стряскаща.
Колкото повече, толкова повече.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мене ако питаш,тоя се е насрал от шубе и се е покрил 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
да би мирно седяло, не би чудо видяло...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Ами от 16.07. полицията го води за изчезнал, пуснала му е снимката и уж го търсят ама ......нищо. Да се е покрил от страх добре ама чак два месеца да не се обадиш на свойте ... незнам.
Колкото повече, толкова повече.
ако блъснете кола на бизнесмен слизате и го убивате :))
ако блъснете кола на бизнесмен слизате и го убивате
)
казвате че ви е нападнал .... и ви се разминава
а иначе дано само да са му взели колата и да ен е станало нещо по страшно защото в бг сичко се случва няма етапи няма развитие ... стискам палци за човека къвто и да е

казвате че ви е нападнал .... и ви се разминава
а иначе дано само да са му взели колата и да ен е станало нещо по страшно защото в бг сичко се случва няма етапи няма развитие ... стискам палци за човека къвто и да е
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Дано да е добре момчето и в скоро време да се появи ... Дано не се е проявил отново фактора на саморазправата от г-н В-Момента-Пера-Парите-На-Батко-И-Съм-Безсмъртен
Приятел, не ти прави чест такова изказване
... направо стряскаш с този твой коментар. Че трябвало да се избият всички пияници дрън дрън ...

gyrate написа:.....
Приятел, не ти прави чест такова изказване

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Като лично запознат с случая историята не е такава. Бащата на момчето е достатъчно финансово осигорен за да оправи работата на момента,по скоро ония "бизнесмени" са си превишили правата и не тарсят само обезщетение за щетите или пък нещо по лошо се е случило,да не дава господ
Asterix написа:Дано да е добре момчето и в скоро време да се появи ... Дано не се е проявил отново фактора на саморазправата от г-н В-Момента-Пера-Парите-На-Батко-И-Съм-Безсмъртен
gyrate написа:.....
Приятел, не ти прави чест такова изказване... направо стряскаш с този твой коментар. Че трябвало да се избият всички пияници дрън дрън ...
не очаквах това изказване да бъде популарно, но за сметка на това мисля че споделям мнението на много хора които се пазят от пияници по пътищата всеки ден, но не винаги успешно. Колко невинни хора умират заради пияници? Това питаш ли се? Май не. Па като се върти пиян и като строши нечия кола (еми ето, блъснал се! колко очаквано) ще плаща... това че кара бмw не го извинява. Ако е извършено престъпление срещу него, естесвено че трябва да се разкрие, но до тогава да ходим по фактите които знаеме. Аз не адвокирам закриването на едно престъпление за сметка на друго, но просто нямам симпатия към хора които карат пияни и правят глупости после.
в момента в който се качиш в волана пиян, ти си губиш правата. поне така трябва да бъде. Карам от години, нито веднъж не съм пил и карал, нито веднъж не съм правил ПТП.... да, всеки път си казвам не. вчера ме каниха на бар, отказах защото знаех че трябваше да карам 50км обратно. Ако бях някой простак щях да се напоркам и да смажа няколко човека на път към къщи.
ако бащата е бандит....
ако бащата е бандит може да сте сигурни че го е покрил и е спретнал схема да притиснат ониа с мотива че е изчезнал ... ако не е нищо не се знае не вярвайте на сичко наи малко на телевизията там лъжат ...
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Re: ако бащата е бандит....
535 написа:ако бащата е бандит може да сте сигурни че го е покрил и е спретнал схема да притиснат ониа с мотива че е изчезнал ... ако не е нищо не се знае не вярвайте на сичко наи малко на телевизията там лъжат ...
Случаят въобще не е такъв
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2