Изкуствено игрище за футбол
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
Изкуствено игрище за футбол
Здравейте колеги, някой има ли си на идея колко ще ми излезе да си направя изкуствено игрище малко 40х20 ако някой е правил или знае ако не е проблем да драсне по темата.Мерси предварително.
BMW Завинаги !
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Изкуствено игрище за футбол
Може 2, може и 200! Различните настилки и екстри могата да го оскъпят до 5-6 пъти, че и нагоре в сравнение с най-евтините. Преди време и аз го мислех това, но ако не е на общинско място малк осе губи смисъла, защото другите наеми са тесла. На свой терен ли ще го правиш! Имай предвид, че ще са ти необходими и площо за съблекални, паркинг и т.н. Преди бях намерил сайт с цени за различните видове, настилки, топчета, огради и т.н., но сега не го намирам. Върти ми се нещо от сорта на 8-9лв. на квадрат за що-годе не най-евтината трева.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
Мисля си да е на общинско място около 150кв. Да наема.Сайта помниш ли го, защото аз намирам но няма цени на нищо само картинки.
BMW Завинаги !
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
Ub4v3c4 написа:Здравейте колеги, някой има ли си на идея колко ще ми излезе да си направя изкуствено игрище малко 40х20 ако някой е правил или знае ако не е проблем да драсне по темата.Мерси предварително.
Колега работил съм го 4 години това всичко зависи каква трева ще сложиш най добрата е холандската и белгийската евтиния вариант е китайска и турска.Важно е и пясъка какъв е кварцовия е по скъп от силициевия ,но и по хубав гумената гранула зелената е по красиво изглеждаща от черната, но скъпа.Цена около 30-35лв.квадрат с работа завършено е що годе добра цена.Ако те интересува нещо питай,говорил съм с клиенти на който сме работили и казват,че излиза около 100хил.лв.всичко трева,ограда,съблекални,ВиК,ток,документи с две думи не е евтино.Успех.
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
100 000лв. ми се струват много да ти кажа на тези цени, но не съм запознат на 100% с всичко. Така че може и да е така не споря.
BMW Завинаги !
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
Ub4v3c4 написа:100 000лв. ми се струват много да ти кажа на тези цени, но не съм запознат на 100% с всичко. Така че може и да е така не споря.
Колега ако почнеш от гола ливада 1500кв.основата на терена е поне от два вида фракция,ограда поне 4 метра висока,бани,тоалетни,осветление за вечерните часове и какво ли още не може и да не стигнат.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Ако го правиш от нулата, сто бона няма да ти стигнат само за игрището.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Кефи ме как хората решават и от днес за вчера изграждат някви супер печеливши бизнеси на общинска топ локация и всичкото това с 4-5к лева спестени от закуски
През ден ги слушам мои познати как почват да строят огромни сервизи, игрища и тн, а в същото време нямат дим у дупетата
Тия 100к са точно за никъде ако започваш от нулата (може и да стигнат ако правиш заграден терен с пейки гепени от борисовата до него и няма съблекални, тоалетни, офис, осветление и тревата е тука има - тука нЕма)

През ден ги слушам мои познати как почват да строят огромни сервизи, игрища и тн, а в същото време нямат дим у дупетата

Тия 100к са точно за никъде ако започваш от нулата (може и да стигнат ако правиш заграден терен с пейки гепени от борисовата до него и няма съблекални, тоалетни, офис, осветление и тревата е тука има - тука нЕма)

- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
Хах страшни зависници кой говори за 5 6 к. От закуски бе брат и пейки от незнам си къде хах страшни хората говорят вика сервизи и др. Ми работи на някой цял живот кат мишка тогава айде ако такова да се затвара тая тема.
BMW Завинаги !
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Не си схванал идеята на мнението ми, а тя е: всеки иска да работи за себе си, това е супер обаче преди да направиш собствен бизнес трябва да направиш съответната подготовка на всичко: идея, как ще я реализираш, документи, разрешителни, строежи ако се налагат, после подръжка и тн. Ако искаш да направиш игрище, което да е печелившо трябва да го направиш перфектно да има всякакви гъдели и да е с възможно най-хубавата настилка, да е закрито зимата, да е отоплено и тн. Сам каза, че 100к ти се виждат много и няколко човека ти казаха, че от голо парче земя с тия 100 си точно до никъде.
Успешните бизнеси за това са успешни - някой се е събудил с идея, имал е мерака и възможността да я развие и след това да я надгради и затова има игрища, на които е невъзможно да вземеш час и такива дето няма никой.
Интересувал ли си се в общината за терен как стоят нещата и дали изобщо има такъв с добра локация за такава дейност?
Успешните бизнеси за това са успешни - някой се е събудил с идея, имал е мерака и възможността да я развие и след това да я надгради и затова има игрища, на които е невъзможно да вземеш час и такива дето няма никой.
Интересувал ли си се в общината за терен как стоят нещата и дали изобщо има такъв с добра локация за такава дейност?
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
Несъм смисъл такъв ти казвам че почнах да св интересувам 1-во от фирмите, които предлагат строеж на тези игрища инсче ми е ясно че ако си купувам земята и 100 само за нея няма да ми сригнат, но тепърва започвам и ще спиделям за какви иде реч. Мерси на всички за вниманието и съжелявам айо съм обидил няйого. 

BMW Завинаги !
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
@Don_Diego звучиш начетен човек. Има нещо, с което не съм съвсем съгласен.
Успешните бизнеси са успешни поради редица фактори и нито един от тях не е, защото имаш много пари. Интересно ми е да знам, колко бизнеса си стартирал до момента и фалирал?
Don_Diego написа:Успешните бизнеси за това са успешни...
Успешните бизнеси са успешни поради редица фактори и нито един от тях не е, защото имаш много пари. Интересно ми е да знам, колко бизнеса си стартирал до момента и фалирал?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Стартиран един и вървеше супер докато не се захванах с "ортак" и в един момент реших, че е по-добре да се откажа докато все още съм "напред". В това отказване голяма роля има и завършване на образование и развитие в коренно различна сфера, но с много повече перспективи.
Идеята на поста ми е, че когато имаш готови пари си по-склонен да рискуваш и да развиеш някаква идея или да вземеш идея (искаща по-сериозна инвестиция) развита навън и да я пригодиш за тукашните условия
Идеята на поста ми е, че когато имаш готови пари си по-склонен да рискуваш и да развиеш някаква идея или да вземеш идея (искаща по-сериозна инвестиция) развита навън и да я пригодиш за тукашните условия
13 мнения
• Страница 1 от 1