.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от bmw325tds » 23 Яну 2015, 12:57

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:00, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Да преброим ползващите велосипед в BG

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2015, 13:11

Карам почти винаги като имам да си свърша някаква работа. Колело или скутер. Инфраструктурата не е толкова проблем, колкото мръсотията. Карането на колело в София е като да изпушиш 2-3 кутии цигари днес. :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 23 Яну 2015, 14:14

не карам, но много силно се надявам да им се направи инфрастуктура на хората.
така хем ще се качат на тротоарите, хем колите ще намалеят и коментара на бум бум ще се окаже лош спомен от миналото
ха дано ама надали :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 23 Яну 2015, 15:42

Редовно при хубаво време ходя на работа с колело в Пловдив. Дано направят още велоалеи за да карам още повече. Извън града карам БМВ- то. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2015, 16:17

Мястото на велоалеите не е на тротоара, а на платното ;) Пешеходците хич не се съобразяват с тях, а не са и длъжни де. Пък едно колело може да вдигне сериозна скорост на велоалеята, не ми се мисли ако блъсна пешеходец какво ще стане. Колите не се съобразяват пък със страничната дистанция, но така ще е докато в листовките за СУМПС има отговор, че е правилно да изпреварваш мотопед, велосипед и т.н. ако нямаш време да се прибереш в платното си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 23 Яну 2015, 16:57

bum_bum написа:Мястото на велоалеите не е на тротоара, а на платното ;) Пешеходците хич не се съобразяват с тях, а не са и длъжни де. Пък едно колело може да вдигне сериозна скорост на велоалеята, не ми се мисли ако блъсна пешеходец какво ще стане. Колите не се съобразяват пък със страничната дистанция, но така ще е докато в листовките за СУМПС има отговор, че е правилно да изпреварваш мотопед, велосипед и т.н. ако нямаш време да се прибереш в платното си.

като ти останат пари от кОр-а, иди в холандия да видиш къде е мястото на велоалеите, също можеш и да ги питаш що няма пешеходци на техните велоалеи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
на колелетата мястото не е на пътя!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 23 Яну 2015, 17:37

Когато съм в Англия се предвижвам предимно с колело много удобно и страшно икономично :mhihi: вео алеите са на тротоара боядисани в червено никои не върви по тях чисто е просто ти е кеф да караш.В България за жалост само продавам колела не карам просто е опасно за живота :mhihi:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Яну 2015, 17:46

Изображение
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 23 Яну 2015, 18:55

нямам против да ги има ако се научат да карат като белите хора..
постоянно се натъквам до хора с колелета без никакви означения и светлини и карат един до други и е ужас.. ще влезеш в затвора заради някакъв мухъл тръгнал да си купи нещо с на дядо си колелото без нищо светещо по него за да го видиш поне :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 24 Яну 2015, 1:19

карам постоянно и всеки сезон даже и каго вали , ходя на работа , до магазина на пазар , трябва да отбележа , че съм в малък град обаче.. и аз съм на мнение че велодипеда не е за тротоарите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Яну 2015, 14:10

стига температурите да са над 10 градуса,препочитам с колело да ходя до офиса.с колата съм за 25мин. а с колелото за 35мин. това са 12км.в едната посока.
тъпото е че,повечето вело алей така са направени,че често препочитам да карам по платното.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 24 Яну 2015, 14:16

Макар,че има велоалеи,избягваме с жената да караме в градски условия....Обикновенно ходим до Сарафово,Поморие,Крайморие...а бе нещо от сорта 15-20км макс в едната посока разстояние....В града все още не знаят как и от кого да се ползват тези алеи....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 26 Яну 2015, 13:12

При хубаво време си ходя с колелото на работа и си обикалям и в парка. Миналото лято като се замисля май повече с мотора обикалях :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 31 Яну 2015, 21:30

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:46, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 31 Яну 2015, 21:54

Doberman_vas написа:
bum_bum написа:Мястото на велоалеите не е на тротоара, а на платното ;) Пешеходците хич не се съобразяват с тях, а не са и длъжни де. Пък едно колело може да вдигне сериозна скорост на велоалеята, не ми се мисли ако блъсна пешеходец какво ще стане. Колите не се съобразяват пък със страничната дистанция, но така ще е докато в листовките за СУМПС има отговор, че е правилно да изпреварваш мотопед, велосипед и т.н. ако нямаш време да се прибереш в платното си.

като ти останат пари от кОр-а, иди в холандия да видиш къде е мястото на велоалеите, също можеш и да ги питаш що няма пешеходци на техните велоалеи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
на колелетата мястото не е на пътя!

Длъжен съм да се съглася и в Германия велоалеите са част от тротоара, който разбирасе е бая широк. Доста пъти ми свиркаха там, че все забравях, че червените плочки са за велосипедите :mhihi:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

Следваща

Назад към Извън Темата