БГ филмът "Аз, графинята"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 26 Яну 2015, 5:23

Колеги, наскоро отново гледах този филм. Знам, че е направен по живота на Сибила Маринова (Сиси Графинята). Търсих в Google информация за това момиче/жена, но всичко, което намерих, е много оскъдно. Някой може ли да даде повече информация и дори снимки?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: БГ филмът "Аз, графинята"

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Яну 2015, 11:17

За какво ти е повече инфо, като може с няколко думи да се опише - доайен на софийските наркомани, шизофреник, даващ терен на софийската младеж, да се крие от комунистическата реалност с игла във вената или х*й в...Сеш се.
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 26 Яну 2015, 12:22

Шизофреник със сигурност не е. По-скоро циклофреник. Не веднъж е казвала, че иска смъртна присъда за всеки, който дава хероин на младеж, което само по себе си говори, че не е предоставяла игли, спринцовки наркотици и т.н. на младежите. Според мен е човек, който е изпреварил времето, в което е роден и живял. Интересно е, че почти всички знаем Сибила или поне сме чували за нея, но никой не си спомня как изглежда. В интернет, както вече казах, има оскъдна информация за Сиси, но нито една нейна снимка. Хайде някой ако може нека намери и покаже как е изглеждала. А това, че е била наркоманка, не я прави лош човек.

Назад към Извън Темата