Как да се оправи сгрешен, може би нарочно адрес?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Как да се оправи сгрешен, може би нарочно адрес?

Мнение от nsfw » 26 Фев 2015, 15:02

Вече 3-ти път получавам разни лепенки на входната врата "куриер ви посети на еди коя си дата". Като получател име, което нито аз, нито който и да е от блока знае. Някаква идиотка или си объркала адреса или нарочно е дала грешен адрес, като по-вероятен вариант ми се струва втория. Обадих се на куриерите, разказах им, там някаква миндилка ми обясни, че нищо не могат да направят. По тази логика няма да се учудя утре-вдругиден на вратата ми да цъфнат разни амеби от събирачески групировки да я търсят въпросната мърла.
Въпроса е има ли начин да я издиря тази, та да разберем малоумна патка ли е или пишман тарикатка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Как да се оправи сгрешен, може би нарочно адрес?

Мнение от predel » 26 Фев 2015, 17:54

Аватара ти е показателен..... Само, че любопитството понякога е опасно ;)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 26 Фев 2015, 18:35

Ами всъщност, какво могат да направят от куриерската фирма....този адрес им дават, този посещават?!? :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 26 Фев 2015, 18:42

Па седи си у вас и получавай пратките :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 26 Фев 2015, 19:11

Доста глупава тема то не са мърли, миндилки ,амеби нз си кви. Ами иди в тая куриерска фирма и виж номер на подател пък и да видиш кво ти пращат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Фев 2015, 19:29

За да се регистрира някой у вас трябва да отидеш с него в общината, т.е. да му разтешиш.
Най-вероятно е грешка.
:yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Фев 2015, 19:33

Тези куриери да не са от МБ М или някаква подобни букви
Те разнасят писмата на НОИ и разни други институции. Разбирам защо се ядосваш. Първо тия бележки нямат изчистване :mhihi: а като се обадиш в офиса ти казват, че може да си получиш писмото след 2 дни. Защо ? Защото е в куриера. Имате ли негов телефон? Не може да ви го дадем ...
Няма такива мърлячи, само ако ги заплашиш със съд може да ти дадат писмото, в което всъщност може да има срокове и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 26 Фев 2015, 19:39

Просто някой е сбъркал адреса, какви адресни регистрации, какви филми. Куриерските фирми според вас свободно ли могат да гледат кой къде е регистриран :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 26 Фев 2015, 20:18

© написа:Тези куриери да не са от МБ М или някаква подобни букви
Те разнасят писмата на НОИ и разни други институции. Разбирам защо се ядосваш. Първо тия бележки нямат изчистване :mhihi: а като се обадиш в офиса ти казват, че може да си получиш писмото след 2 дни. Защо ? Защото е в куриера. Имате ли негов телефон? Не може да ви го дадем ...
Няма такива мърлячи, само ако ги заплашиш със съд може да ти дадат писмото, в което всъщност може да има срокове и т.н.

A, oсвен пишман остроумни дървени философи имало и хора в час :mhihi: Точно за МБ и М или както там се води "куриерската" фирма става въпрос. Аз като се обадих тъпата пача не оказа никакво съдействие. Нито кой е изпращача, нито някакъв номер на получателя. Даже предложих да си оставя телефона да го даде или на изпращача или на получателя. Пак отказа мършата ѝ долна :mhihi:
Не знаех, че разнасят писмата на НОИ и другите 6 волтови :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 02 Мар 2015, 19:06

nsfw написа:
© написа:Тези куриери да не са от МБ М или някаква подобни букви

A, oсвен пишман остроумни дървени философи имало и хора в час :mhihi: Точно за МБ и М или както там се води "куриерската" фирма става въпрос. Аз като се обадих тъпата пача не оказа никакво съдействие. Нито кой е изпращача, нито някакъв номер на получателя. Даже предложих да си оставя телефона да го даде или на изпращача или на получателя. Пак отказа мършата ѝ долна :mhihi:
Не знаех, че разнасят писмата на НОИ и другите 6 волтови :mhihi:

"тъпата пача" "мършата и долна" можеш ли да пишеш нормално? :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Мар 2015, 0:01

seimo написа:Доста глупава тема то не са мърли, миндилки ,амеби нз си кви. Ами иди в тая куриерска фирма и виж номер на подател пък и да видиш кво ти пращат :mhihi:

Как ще види какво му пращат като не е на негово име пратката :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 03 Мар 2015, 0:22

AGT написа:
seimo написа:Доста глупава тема то не са мърли, миндилки ,амеби нз си кви. Ами иди в тая куриерска фирма и виж номер на подател пък и да видиш кво ти пращат :mhihi:

Как ще види какво му пращат като не е на негово име пратката :mhihi: :mhihi:

Прав си ,но след като обясни за какво става въпрос мисля че няма да има проблем поне номер на подател да му дадат.

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Мар 2015, 8:41

Темата е глупава, но случаите (при мен 2) са съвсем реални. Нищо не дават, нито номер, нито от кой е - абсолютно нищо. Пък и да видиш, че е от НОИ какво? Вътре пише, че до еди коя си дата трябва да представиш един куп документи. Обяснението им е следното - писмото е в куриера, ние нямаме връзка с него, а той ще дойде в офиса в сряда (днес е понеделник). Един приятел до мен ме слуша как се обяснявам по техния "национален телефон" поиска да говори и започна да им говори разни глупости за съд, кой бил той и т.н. направо потънах в земята, но все пак ме извикаха в офиса

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 03 Мар 2015, 13:26

© написа:...но все пак ме извикаха в офиса

Koй те извика в офиса? НОИ или "куриерите"?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Мар 2015, 21:14

Хич не ми харесват обидите към хора, които не познаваш.
Признак за какво е - ти си знаеш ... От моя нескромен опит - така се държат поотраснали селски пръчки.
Аз съм получавал писма от тази фирма и винаги съм питал от кого са и винаги са ми казвали./по телефона/
Както и в пощата за препоръчани писма.
Има смисъл да се криеш ако остава някой и друг ден ,месец по давностен срок.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Следваща

Назад към Извън Темата