Формула 1 - начало на сезон 2015г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Формула 1 - начало на сезон 2015г.

Мнение от Boyadjiev » 07 Мар 2015, 2:02

Ииии една седмица преди началото на сезона, е време да открием онлайн дискусионното студио (без да е 3.90 на месец :mhihi: )
Как го виждате новият сезон? Мерцедес най-вероятно пак ще са фаворити, но след тях?! Макларън ще завършат ли в първата половина на сезона повече от 6 състезания :mhihi: Както и всякакви други коментари по повод новия шампионат.

Ето някои от колите за тази година, с основно променен дизайн на носа, предното крило и задниците.
Ferrari - Vettel във Ферари?! Дали ще стане нещо различно...?!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Mercedes:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Red bull:
Изображение
Изображение
Изображение

Williams:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

McLaren - Alonso обратно в стария отбор, който е без основен спонсор за сега :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Force India:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Torro Rosso:
Изображение
Изображение
Изображение

Sauber:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Marusia:
Колата от 2014 + нов нос :mhihi:

Не на последно място - къде ще се гледа тая формула. Коя телевизия ще я излъчва, или пак ще се гледат торентите, или пък 2 сребърни пиксела се борят за първо място с онлайн стриймовете. :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Формула 1 - начало на сезон 2015г.

Мнение от Larbi » 07 Мар 2015, 2:13

Първото състезание винаги е някаква лудница и после нещата се наместват. Очаквам Макларън да поднесат изненади. Също така очаквам Ред Бул да са в челото. По принцип викам и съм за Ферари, но с този Фетел незнам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Мар 2015, 7:01

Аз този път се включвам преди старта на сезона и ще се чуем пак накрая. :mhihi: Очаквам изненади от Макларън като колегата преди мен, главно заради двигателя Хонда и Алонсо в отбора (който го ударил ток и няма да участва в първия старт....). Мерцедес вероятно ще продължат да са едни гърди пред станалите. Ферари ми се струва, че няма да дръпнат кой знае колко и този сезон. Искрено стискам палци за Уилиамс да продължат да се изкачват, защото заслужават може би най-много. В Редбул Рикиардо вероятно ще продължи да държи стабилно темпо, но до къде ще стигне зависи от колата. Така ги виждам аз нещата. Ами за гледането - ТВ7 няма ли да предават пак, с Момчил и който там коментира друг? Щото миналия сезон почнах да гледам само там и съм много доволен - както от коментара, така и от качеството на телевизията. И най-вече гледам лайв, щото останах без нерви да чакам да тегля, и една голяма част от случките да ги разбирам не по мое желание преди да ги изгледам... В краен случай ще се сваля де.

А за тези, на които Ф1 им е много много скучна (а темата обикновено е пълна с такива :mhihi: ) може да се пренасочат към Motors TV и V8 Supercars. Е там скучно нема. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 07 Мар 2015, 11:24

Dirty M5 driveR написа:Аз този път се включвам преди старта на сезона и ще се чуем пак накрая. :mhihi: Очаквам изненади от Макларън като колегата преди мен, главно заради двигателя Хонда и Алонсо в отбора (който го ударил ток и няма да участва в първия старт....). Мерцедес вероятно ще продължат да са едни гърди пред станалите. Ферари ми се струва, че няма да дръпнат кой знае колко и този сезон. Искрено стискам палци за Уилиамс да продължат да се изкачват, защото заслужават може би най-много. В Редбул Рикиардо вероятно ще продължи да държи стабилно темпо, но до къде ще стигне зависи от колата. Така ги виждам аз нещата. Ами за гледането - ТВ7 няма ли да предават пак, с Момчил и който там коментира друг? Щото миналия сезон почнах да гледам само там и съм много доволен - както от коментара, така и от качеството на телевизията. И най-вече гледам лайв, щото останах без нерви да чакам да тегля, и една голяма част от случките да ги разбирам не по мое желание преди да ги изгледам... В краен случай ще се сваля де.

А за тези, на които Ф1 им е много много скучна (а темата обикновено е пълна с такива :mhihi: ) може да се пренасочат към Motors TV и V8 Supercars. Е там скучно нема. :driving:

Привет на всички фенове , случайно някои да знае дали по БЛИЗУ ще дават директно стартовете , или ще се гледат на запис по БНТ 2 ? . Миналата година ги даваха по един словенски канал , но за тази година не е ясно . Остава RTL , но го нямам в пакета - плаща се допьлнително . :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от Evkata » 07 Мар 2015, 11:37

Dirty M5 driveR написа:

А къде могат да се гледат ? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 07 Мар 2015, 12:32

Фен съм на Ферари и много искам да са в челото, но имам умерено-оптимистични очаквания. Относно омразните ми Ред бул - Рикардо само ще чака грешка от Мерцедес и ще взима точки/победи и този сезон според мен.
И аз се присъединявам към желанието ми Уилямс да са пак в челото. Определено ми допадат и като управление на отбора, и като кола и като пилот(и) - Ботас :D
Макларън май няма да им е толкова проблема скоростта, колкото издръжливостта :paranoid:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 07 Мар 2015, 13:31

Винаги гледам Формула 1 на живо през интернет по Скай Спортс. Може да не е кой знае какво качеството, но е по-добре от нищо. И като казвам нищо - РТЛ дават по 100 ччаса реклами и накрая на всеки рекламен керван ми иде да се гръмна. Това едната причина. Втората е че германският ми е супер противен. Разбирам, говоря (имам ниво Б1), но не ме кефи грам.

Заповядайте в най-голямата и най-добрата група за Формула 1 фенове в България https://www.facebook.com/groups/Formula ... =bookmarks да коментираме заедно всичко от света на Формула 1. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i E39

Мнение от kener » 07 Мар 2015, 14:43

Според мен РедБул са бита карта вече. Голямата изненада я очаквам от отбора на Лотус, а колкото до Макларън, дори и да се "научат" да финишират, до края на сесоза, не мисля, че ще са конкорентни да вземат точки. Да не забравяме, че от 9 отбора 4 са с двигатели мерцедес.
40653

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 07 Мар 2015, 15:12

Тъкмо се чудих кой отбор съм пропуснал....
Лотус (Мерцедес вече):
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 07 Мар 2015, 15:32

kener написа:Според мен РедБул са бита карта вече. Голямата изненада я очаквам от отбора на Лотус, а колкото до Макларън, дори и да се "научат" да финишират, до края на сесоза, не мисля, че ще са конкорентни да вземат точки. Да не забравяме, че от 9 отбора 4 са с двигатели мерцедес.

bbuuuuuuu.jpg

Аз пък си мисля, че това ще бъде изненадата и Макларън ще бъдат конкОрентни :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Мар 2015, 17:04

Никой ли няма информация за ТВ7 и излъчванията на Ф1? Иначе Моторс ТВ го гледам с цифрова телевизия на Networx. Не знам други доставчици предлагат ли го този канал.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 08 Мар 2015, 18:03

Ето тук, колеги. Картина на живо от чужди телевизии и F+ (поне миналия сезон), времена на живо и чат с коментиращия състезанието.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 08 Мар 2015, 18:07

И през сезон 2015-та любителите на Формула 1 ще могат да гледат състезанията,тренировките и квалификациите по TV+, F+ и F+HD както и през изминалия сезон. Новината бе съобщена от TV+ на официалния им сайт. Очакваше се правата за състезанията на богатите да бъдат взети от друга медия, но TV+ натдаде в битката. Очаквайте скоро и пълния списък с каналите от Европа, които ще излъчват Формула 1 през новия сезон 2015-та.

Цитат от този сайт: http://tv-novini.com/novina/4479/sport/ ... 5-ta-po-tv

Аз по-рано имах предвид за F+, не ТВ7. Значи пак там ще си гледам всичко. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Мар 2015, 9:34

Засега нито един български канал няма в програмата си за събота и неделя Формула 1...само слухове, че можело този и онзи канал в последния момент да излъчват, но нищо черно на бяло. Май ще си останем без Ф1 тази година за по-лесно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Мар 2015, 10:38

Булшитком направиха голямо мазало с правата преди 3г, ще проверя какво е положението сега, но по спомени трябва да имат още един сезон от договора. Ако не са им го прекратили за неплащане и кражба на сигнал, каквато им е обичайната практика.
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Извън Темата